Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Стариџ се повреди? Е браво. Леле како ги мразам овие репрезентации............

Секад вака бе :facepalm: Скеновиве никад не искачаат на арно за нас, го ебавме сеа.

Wait a minute. :icon_lol:

Fabio+Borini+Liverpool+v+Gomel+UEFA+Europa+R6w0Hd-MbSJl.jpg

Борини е напаѓачиште. Во Челзи што правеше за резервите...
Ама премногу ќе биде и него да го гледам како гази во Ливерпул покрај Стариџ...

Steven Gerrard admits he has been “blown away” by Brendan Rodgers' style of management.

And the Liverpool skipper believes Rodgers has created a team that is capable of challenging for the Premier League title again this season.
"Tactically he is very clever, reacts to situations, changes things for the better, see problems and adjusts things very quickly.

"In the two years I have worked with him he is up there with the best of them and I've worked with (Rafa) Benitez, (Fabio) Capello, (Roy) Hodgson - big names.

"He can play any formation he wants to play as he knows he has the personnel and he is not scared to change formation from game to game or tinker with it as the game is going on.

"I have been blown away by how sharp he is in the dressing room, how quick he is to see a problem."

Кога сме кај Борини, најверојатно во Јануари се сели у миланског Интера.

Attachments

• Screenshot_2014-09-05-21-28-09.png
    Screenshot_2014-09-05-21-28-09.png
    219,9 KB · Прегледи: 32
Дали има нешто поточно, т.е. од медицински став или нешто слично?
Не не aли пoстoв му е пoсле мед. тестoви пa чим пишaл вaкa не би требaлo дa е мнoгу

Daniel Sturridge @D_Sturridge 31m

Heartbroken soul right now believe me. Hopefully be back soon fighting fit for LFC. Nothing worse than being injured. My heads gone...

Ма отиде у курац овој какво брзо опоравување. Оној пензионерон суратот само кога ке му го видам ми иде да вриснам гнев да исфрлам. Се по споок бре! Пичурник ти ебам, ке ти поебат и викенд и расположение и се. Ма мрш бре у пичку материну. асф асдф асф асф аф асдфг дф

Го сакам Ливерпул и сето тоа...ама никогаш нема да дозволам повреда на кој и да е играч да ми го расипи викендот. :D

Не е дека не ми е мака, ама јебига, повредите се составен дел од фудбалот.

И Овен пишал на твитер дека бил присутен кога се повредил Стариџ, и рече дека би бил изненаден ако Стариџ отсуствува само мал период. Според тоа и според тоа што сеуште никој нема излезено со официјална изјава околу повредата ме наведува на тоа дека повредава нема да е нималку наивна. За жал.

П.С. Знам дека не е моментот сега, ама цело лето тупам дека од Стариџ очекувам БАРЕМ 3-4 пати да се повреди наредната сезона. Тој лани во 40 нецели утакмици, на 3 пати му отиде задната ложа, што да очекуваме кога ќе играме 50+ натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom