Divider
Seraphim
Edna od dvete jaki spekulacii da se ostvari i super. Dvete excellent....so se razbira Moreno kako done deal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби не сме сите твитерџии? Или едноставно не мрзи да проверимеНели е најлесниот начин тоа што не го знаеш да отидеш и на лице место да се преиспиташ? Го имаше инфолоунато акаунтот за откако оделот за детективи го отркие тоа повторно да ги фолоуне. Клик
Ви се восхитувам на живците кои ги имате за да ги коментирате Џонсон и Кели.
Се е до тоа како ќе се постави играта. Ако среди Роџо тогаш Суарез ќе фали колку што фалеше Фалкао лани во АтлетикоАх колку ќе фали Суарез оваа година не сте свесни, Ламберт тешко дека може да успее во оваа брза и динамична игра на Ливерпул. Ми делува ко изгубена честитка на терен.
Ај до сега имаме купено 7 играчи, но каде се продажбите. Ако не се продадат дрвата во тимот и не се купи Морено и напаѓач, црно ни се пишува со оглед на тоа колку поквалитетни тимови имаат Челзи, Маншит, па и Арсенал.
Па и овај Манкиљо шо стаса можи да биди како Луис Алберто. Лошо е на двете бековски позиции и во нападот само со Стариџ.
Ти стварно си бил малодушникМое видување на работите моментално.
Квалитетен десен бек нема, лев само еден кој може долго време да биди повреден, средина и крила е ок, напаѓач квалитетен нема. Моментално ова е далеку од шампионски тим, а можеби и надвор од топ 4 со оглед на конкуренцијата
Хахахахаха
Исто му е него. Нит го гледал, нит знае кој е али не го бива
Класика за нашиот Скаузер![]()
Туре не бара првотимски фудбал, Шкртел ќе се р'ви со Ловрен за прв тим, а Агер нејќе со Сако да има компетиција. И ондак то.Што е работа со Агер?
Не ве пратам некое време па не знам што се дешава, зошто ќе го шиткате него а ќе оставате багра како Туре и Шкртел наркоманот?![]()
Што е работа со Агер?
Не ве пратам некое време па не знам што се дешава, зошто ќе го шиткате него а ќе оставате багра како Туре и Шкртел наркоманот?![]()
Мало сутра дека не се уклапа, коа дојде Роџерс викаше дека баш го цени Агер пошто е ball playing ко што бара. Али тоа што на Агер одамна му истече рокот е друга работа.Не се уклапа у програмата на Роџо наш. Одамна му бара тимче друго,еве летово конечно ќе го шитне.