Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да прерано е но сепак и вие сте фактор ебаго ...
Ливерпул>>>>Леверкузен да гледаме реално. Леверкузен се ништо. Ќе гледаат да обезбедат пак 4то место во Бундес, а во ЛШ ќе изедат тапан пак од некој појак. Толку им е силата и амбициите. Ние имаме амбиции да ги вратиме трофеите :icon_lol: Или барем така не лажат ако не друго[DOUBLEPOST=1400369139][/DOUBLEPOST]
Сеа и Памела Андерсон пред мене да е, нема да ја познаам, а ти ми велиш за договор. Ај потсети ме...
Че треба скара да јадиме негде морее. И да ми најдиш прилепчанка. Мислам дека така се договоривме :coffee:

Ливерпул>>>>Леверкузен да гледаме реално. Леверкузен се ништо. Ќе гледаат да обезбедат пак 4то место во Бундес, а во ЛШ ќе изедат тапан пак од некој појак. Толку им е силата и амбициите. Ние имаме амбиции да ги вратиме трофеите :icon_lol: Или барем така не лажат ако не друго[DOUBLEPOST=1400369139][/DOUBLEPOST]
Че треба скара да јадиме негде морее. И да ми најдиш прилепчанка. Мислам дека така се договоривме :coffee:
А бе во Бт толку женски имате, ти Прилепчанка ми бараш... А за скара, нема проблем, прифаќам!

Тој си бил под договор со Леверкузен, а ние сме имале клаузула да го вратиме. Летово потпишал четиригодишен договор со Леверкузен. Не верувам после една сезона да ги напушти Леверкузен.

Неќам битолчанка. Многу се клети :pos:
Ко сите жени...[DOUBLEPOST=1400369382][/DOUBLEPOST]
Тој си бил под договор со Леверкузен, а ние сме имале клаузула да го вратиме. Летово потпишал четиригодишен договор со Леверкузен.
Види сеа, ние овде муабет за женски прајме, ти мажи ни кажуваш... :)
Денес не е денот за то.

Ко сите жени...[DOUBLEPOST=1400369382][/DOUBLEPOST]
Aко те слушни жена ти без јадење ќе седиш 3 дена. :ROFLMAO:
Туку не требаше погоре да биди - прифајчам? :LOL:[DOUBLEPOST=1400369517][/DOUBLEPOST]
Тој си бил под договор со Леверкузен, а ние сме имале клаузула да го вратиме. Летово потпишал четиригодишен договор со Леверкузен. Не верувам после една сезона да ги напушти Леверкузен.
Е па затоа ние ќе го земиме. Ќе го биди или не? Мене поќе ќеј ми прај Бендер.

Aко те слушни жена ти без јадење ќе седиш 3 дена. :ROFLMAO:
Туку не требаше погоре да биди - прифајчам? :LOL:[DOUBLEPOST=1400369517][/DOUBLEPOST]
Шо приФАЈЧАШ? :D

Ти кажав. Ќе го биде ако остане во Леверкузен, не може после една добра сезона во Леверкузен како 19 годишен да иде во ПЛ во Ливепул и да прави пуздер.

Абе че ти ебам глата јас тебе :LOL:
Ц Ц Ц Ц, се треба да те учам. Се вели ЧЕТИБАМ бруко, ЧЕТИБАМ! :P[DOUBLEPOST=1400369944][/DOUBLEPOST]
Ти кажав. Ќе го биде ако остане во Леверкузен, не може после една добра сезона во Леверкузен како 19 годишен да иде во ПЛ во Ливепул и да прави пуздер.
Еве го пак... дај остај то мажите, кажи ни некоја тртка шо навива за Баерн...

Значи нов Алберто ако дојди кај нас а?
Дајте друго дете :LOL:
Туку сега видов си му одговорил на @the_kop во темата за Бундес. Али погрешно :icon_lol:[DOUBLEPOST=1400370046][/DOUBLEPOST]
Ц Ц Ц Ц, се треба да те учам. Се вели ЧЕТИБАМ бруко, ЧЕТИБАМ! :P[DOUBLEPOST=1400369944][/DOUBLEPOST]
Еве го пак... дај остај то мажите, кажи ни некоја тртка шо навива за Баерн...
Е па тогаш ЧЕТИБАМ глата :P

Значи нов Алберто ако дојди кај нас а?
Дајте друго дете :LOL:
Туку сега видов си му одговорил на @the_kop во темата за Бундес. Али погрешно :icon_lol:[DOUBLEPOST=1400370046][/DOUBLEPOST]
Е па тогаш ЧЕТИБАМ глата :P
ама за то се вели после
... со газо? :pos:

Ај да не те пракам кај кончита и тука шкорпиов да не почни да ни се мота, прекини.

Диего Контенто, лев одбранбен бек. :icon_lol:
Ааааа шо си ти шо си :icon_lol:[DOUBLEPOST=1400370271][/DOUBLEPOST]
ама за то се вели после
... со газо? :pos:

Ај да не те пракам кај кончита и тука шкорпиов да не почни да ни се мота, прекини.
Седи мирен бе. Туку уште не те научивме како се викаш :coffee:[DOUBLEPOST=1400370470][/DOUBLEPOST]@Uli Hoeneß На ова мислев
Mirror - Bayern's Javi Martinez on Liverpool transfer radar as answer to their defensive problems
Ајде сега нека испадни Гвардиола доволно глауч да ни го продај :icon_lol:

@Uli Hoeneß На ова мислев
Mirror - Bayern's Javi Martinez on Liverpool transfer radar as answer to their defensive problems
Ајде сега нека испадни Гвардиола доволно глауч да ни го продај :icon_lol:

Надевај се ти на Мартинез, Милер и компанија. Нема шанси, Пеп само со Манџукиќ не се согласува и само тој има шанси да не напушти. Еве земете го него, со Суарез партали ќе прават. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom