Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нормално дека ќе ми значи,секоја титула е некаков успех на тимот. Секој трофеј го поштувам и сакам што повеќе да гледам како нашиве играат некое финале и нешто освојуваат.

Види ги само Јунајтед какви фаци правеа кога Сандрленд ги тепаше..значат куповите,многу значат.
И мене ми значат трофеите но кога би бирал со моменталниот ростер на играчи веднаш би отпаднал од Купот.

Јас бев малолетен последен пат пред 6 години и добри 7 месеца. Мислев дека се промениле стварите од тогаш.....затоа прашав.
А кога ќе се жениш? Ти проаѓа времето полека...

А замисли мене ме банира дека напишав Хендо>Клеверли.
Да напишав некоја лага да разберам ама ова :confused:

И требало да те банира!!!

Тоа е на тема ПЛ, таму има и вошкари и нормални. Тука се awesome луѓето и смеат за шо сакаат да зборат :P

А секако, мојот муабет е секогаш поврзан со Ливерпул. Имено, ако фатам Србинка ќе ја присвојам на страната на Ливерпул и со тоа ќе ја зголемам фан базата на нашиот омилен клуб за еден човек плус, и тоа интернационално. Клубот пред се!

Мажу, толку памтиш. Како прав мангуп сам побара да те банирам од темата за ПЛ.

Мислењето Хендо> Клеверли е само избришано. Сакаш да ти ги постирам за што те имам казнето? Ај ќе те потсетам, за паламудење во темата за ПЛ.

Ако не ти одговара муабетот, на-пуш-ти го фан-клубов! И онака се појавуваш како Халејева комета, да просереш за Инс и другите „сигурни“ трансфери....

I sea, koj PL klub ke ni trgne po novata cel, on bespolezon od Bundesliga?A

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA u usta gi gajgjam jenkievska so ova ekipa za qr ne bigjaa.

Mada jas se mislam treti ke zavrsime.

Чекаме... не губам ја надеж до 31ви дека ќе земеме нешто. Али ако не земеме, летово сите што се свртевте против Суарез, на клупа, на трибини, на трансфер листа што го стававте... очигледно човекот гледал како се одвиваат работите и никој не може да го криви што сакаше да си иде, а ако не се избориме и овојпат, сигурно ќе си иде.

Тогаш зошто потпиша нов договор?

Примарно: Клаузула.
Секундарно: Кеш

А можда и обратно.

За ова првово не сум сигурен колку е во добивка (ако е точно дека клаузулата ќе биде 100 мил фунти ако не се пласираме во ЛШ), бидејќи тој денеска полни 27 години, и не сум сигурен дека некој би дал 100 милиони за 27 годишен играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom