Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И во време на Рафа ни киднале Јоветич,Алвес итн али све тоа беше некако секундарно,имавме доверба и во тренерот и во раководството т.е повеќе во тренерот дека нема да заебе и да не се засили правилно. Сега буквално не помижаваат,све јавно зборат и на крај коа ќе се испосерат нема кој да ги избрише..

Ми фали таа сигурност,паничари се овие не се искусни,ни тренерот ни газдите .. а да не ни зборам за ебаниот комитет кој врска нема како и што треба да направи.

Еј заборавете дека јенкиве стадион ќе градат,набрзо ќе го продадат клубот т.е ако не влеземе у ЛШ што најверојатно така ќе биде.

Мене за Џонсон све ми се чини дека викаат indefinitely само за да не кажат дека до крај на сезона ќе го нема. Пошто ако кажат така, сите ќе бидеме фуриозни, не дека сеа не сме.

Па кога велат дека Светското е во прашање тогаш скоро па сигурна е сезоната!
Логично!
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 12:13 ---
И во време на Рафа ни киднале Јоветич,Алвес итн али све тоа беше некако секундарно,имавме доверба и во тренерот и во раководството т.е повеќе во тренерот дека нема да заебе и да не се засили правилно. Сега буквално не помижаваат,све јавно зборат и на крај коа ќе се испосерат нема кој да ги избрише..

Ми фали таа сигурност,паничари се овие не се искусни,ни тренерот ни газдите .. а да не ни зборам за ебаниот комитет кој врска нема како и што треба да направи.

Еј заборавете дека јенкиве стадион ќе градат,набрзо ќе го продадат клубот т.е ако не влеземе у ЛШ што најверојатно така ќе биде.

Мислам дека ќе го направат стадионот....исто како што мислам дека нема да го продадат...барем не во догледно време!

А бе зашто си замина Бенитез, сериозно?

Немаше веќе 2 центи за трансфери...не му даваа Хикс и Жилет. Почна да паѓа Ливерпул, бевме нели втори..па четврти...последната сезона 7ми и толку беше.....

Нема да е лошо да отпаднеме од Купот утре. Мислам дека е изврешена ждрепката за следното коло и ако поминеме следен противник ќе ни биде Сити или Ватфорд.
Само недај Боже реми да заврши, уште тоа ни фали.

Пошто се дегени најголеми си го избркаа најдобриот тренер во последниве 20 години..
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 12:44 ---
Нема да е лошо да отпаднеме од Купот утре. Мислам дека е изврешена ждрепката за следното коло и ако поминеме следен противник ќе ни биде Сити или Ватфорд.
Само недај Боже реми да заврши, уште тоа ни фали.

А да отпаднеме од Премиер место од Куп ?

Какво отпаѓа бе брат, кој се овие алибиња што му ги нудите на Брендан.. Само нека одпадне 2 години по ред од шупелки па да видиме .

На 31ви ми е последниот испит. Ако не земеме ништо до крај, вечерта идам сам у кафана и теле ќе се напраам.

Ова сакам да го видам утре!

dze3.png

Да почнам од почеток...

Суарез... знам дека ќе биде џабе трошење, но сепак тоа му е во Генот. Да ја игра секоја можна утакмица.
Со оглед на неискусниот состав ќе биде оправдано неговото присутство.

Ајб....време е тоа дете да добие шанса. Ако ништо друго да му биде конкуренција на Стерлинг.
Опоравен од повредата....терен за докажување. Како мерено!

Кутињо... Со самото тоа што се внесува искуство повеќе во составот, Кутињо е во игра поради неговата форма.
Вакви натпревари служат баш за тоа. Подигнување на самодовербата.
Во овој случај Кутињо не би бил ораганизаторот туку би бил стрелецот. Значи да е што може понапред...да даде гол два па да се освежи!

Тешеира... дојде пред две години како голем талент. Веќе е стандарден во Резерватот. Мислам дека е време да се проба ви сениорите.
Оваа утакмица е токму за тоа. Да видиме до дека сме со него, башка и веќе наби 20 години мислам.
Иако оваа утакмица треба и мора да биде предвидена за Алберто сепак ја би идел со Тешеира па потоа Алберто.

Чиривела..... Иако е млад уште сега треба да се фрли во оган и да осети што е тоа фудбал.
“Детето“ по конституција е “Туре“ за Ален. Веќе е најдобар и незаменлив во Резерватот и У18/19.
Со оглед на тоа што во продолжение на сезона сме мањак на вакви играчи.....треба да се проба!!!

Смит....Го видовме со Челзи. Знам...сите ќе кажете дека беше изгубен, но земете во обзир дека тоа беше неговот Деби.
Ова ќе биде мачкина кашлица....и знам дека ќе ја искористи шансата.
Ако ништо друго со присутсвото на Сисиоко овој ќе ви заличи на Роберто Карлос.

Флано....знам дека е тукушто опоравен....но едноставно мора да стисне заби.
Што поскоро да фати ритам тоа подобро. Веќе неколку дена подоцна не чека битна утамица на која тој ќе мора да игра.

Шкртел и Туре...... искуството на терен.

Ворд.... И мора тој. Немојт се Бред Смит оти ќе си ставам јамка.
Мора Ворд....мора да му се даде шанса!

Клупа...
Аспас во некоја 70 минута на местото на Суарез.
Стариџ во ниту еден случај. Не сакам ни во копаќки да биде затоа што сум сигурен дека копачиве ќе го повредат.
Алберто реков со текот на натпреварот ќе се одлучи дали ќе влезе или не.
Кели...на полувреме со Смит, па одма ротација со Флано. Или евентуално измена со Флано.

Останатото не сакам ниту да го помириса теренот а не па да игра!

Пошто се дегени најголеми си го избркаа најдобриот тренер во последниве 20 години..
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 12:44 ---

А да отпаднеме од Премиер место од Куп ?

Какво отпаѓа бе брат, кој се овие алибиња што му ги нудите на Брендан.. Само нека одпадне 2 години по ред од шупелки па да видиме .

И онака следната ни е со Сити во гости, мислиш имаме шанси?
Нека отпадне уште утре и сите сили сконцентитрани на ПЛ.
Ете ако по некоја случајност го осовоиме Купот а завршиме 5 или 6 место дали би ти значело нешто? Мене ништо, главната цел е топ 4.

Изгледа почнува да ве фаќа нашава "клетва", повреда по повреда ...

Во која кафана даваат алкохол на малолетни? :confused:
У секоја... Македонија се вика државата. Се гледа колку си се изживеал ко мал па да не знаеш.

И онака следната ни е со Сити во гости, мислиш имаме шанси?
Нека отпадне уште утре и сите сили сконцентитрани на ПЛ.
Ете ако по некоја случајност го осовоиме Купот а завршиме 5 или 6 место дали би ти значело нешто? Мене ништо, главната цел е топ 4.

Нормално дека ќе ми значи,секоја титула е некаков успех на тимот. Секој трофеј го поштувам и сакам што повеќе да гледам како нашиве играат некое финале и нешто освојуваат.

Види ги само Јунајтед какви фаци правеа кога Сандрленд ги тепаше..значат куповите,многу значат.

Изгледа почнува да ме фаќа нашава "клетва", повреда по повреда ...

Немаме играчи, Рики баш го пиша составот што ни е на располагање. Без Суарез не би бил конкурентен ни во Чемпионшип :)
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 12:58 ---
У секоја... Македонија се вика државата. Се гледа колку си се изживеал ко мал па да не знаеш.

Јас бев малолетен последен пат пред 6 години и добри 7 месеца. Мислев дека се промениле стварите од тогаш.....затоа прашав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom