Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе знаете дека овие Палас од последни 5 натпревари на 3 не исплескале ? Една победа имаме само и тоа во 2004-05 ..
Мора Роџо да ги тепа овие и да се избациме на врв пак.

Во крш атмосфера се овие - http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-Crystal-Palace-dressing-room--Exclusive.html

Плус на Енфилд немаме победено од 1 септември ,значи месец и кусур ќе фати до сабота..

Пааа....не би рекол, зошто Аспас и поготово Алберто се донесени за од клупа да влагаат. Ќе земе зимоска асално крило и уште еден дали деструктивец, дали офанзивен, не знам. Без тоа, маф ни е работа.
а инс за шо ќе беше на почеток донесен? штета шо не успеавме со вилијан летово, ама тогаш можи немаше саксо да си купиме :D. гледам нешо мата и пасторе се во комбинација. ако барем еден земиме, топ 4 не ни бега.

Абе и овој откако дојде кај нас светот слушна за него. На сите церемониии е присутен ;)

1374857_654430621258350_965097223_n.jpg

а инс за шо ќе беше на почеток донесен? .

Како ти текињаат вакви пропалици да ги спомињаш ?
Сеа второ место сме,играме добар фудбал и сеа ќе треба пак да се уназадуваме со Инс?? Малце ни се Аспас,Алберто и Ален па сега и Инс треба да го донесеме ?

Како ти текињаат вакви пропалици да ги спомињаш ?
Сеа второ место сме,играме добар фудбал и сеа ќе треба пак да се уназадуваме со Инс?? Малце ни се Аспас,Алберто и Ален па сега и Инс треба да го донесеме ?
не ме зезај. инс ти е класа над аспас и алберто. овие 2-ца можи покажаа нешто фазла од инс шо би покажал. за тие пари, сигурно барем некаков импакт врз играта ќе имаше.

Инс>Заха ;)

А зошто Алберто пропалица? Јас очекувам да биде солидна резерва во сезоните кои доаѓаат.

Инс>Заха ;)

А зошто Алберто пропалица? Јас очекувам да биде солидна резерва во сезоните кои доаѓаат.

Двајцата се за у Вардар да ги пратиш а Алберто ќе биде играч кога ние ќе одбраниме Премиер Лига(2 сезони)
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 00:01 ---
Кога сме више кај Заха..

http://www.liverpool-redarmy.com/ne...vid-moyes-according-to-salacious-rumours.html

:pos: Абе Мојс добра ќерка има,ќе тибам..

За Инс да. Ете и Ilumious нека потврди :D
Супер сезона изигра Инс лани во Чемпионшип али не е лесна трансформацијата од Чемпионшип во ПЛ, Бентли најдобро знае на пример :) Мене чудно ми е што и покрај таква статистика никој не го зеде во екипа, дури малиот сам одби трансфер во Кардиф летово.

Дека изигра подобра Заха се слагам тоа да, но овој нашиов беше похајпуван дека отиде во ПЛ со КП а вашиов остана во Блекпул (како што кажав погоре многу ќе сменеше негов трансфер) ама илузорно е да споредуваме Чемпионшип играчи, нека (ваљда) се докажат во ПЛ зошто вака ќе си останат само исхајпувани Англичани налик Васел пред десетина години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom