Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе знаете дека не се лоши овие двајцава и Конопот и Јарболот(190cm winger) од кај Голи и Смешни.:) И сега како да купиш играч кога а некое момче ке покаже нешто од нешто и одма крвопијците ги отвараат портите на дупето. Белким на некој ке му текне колку е часот.

Pa ne urocuvaj...grabni skopsko...во лева рака. И облечи нсопаку чорапите :)

Ако фаќаше до сеа така..... ќе ги имавме Торес и Агуеро како тандем!:(

Зависи колку ти смрдат нозете.

За да фати треба ТРАУР и МЕМЛА до небо да закорне!!!

Јас увек победуев кога ми беше неиспрано кимоното.
И у Мк и надвор.
Уште не знам дали дкеа бев стваено толку добар или од смрдеата паѓаа хахахаха

Па...види сеа ти!

Зависи колку ти смрдат нозете.

За да фати треба ТРАУР и МЕМЛА до небо да закорне!!!

Јас увек победуев кога ми беше неиспрано кимоното.
И у Мк и надвор.
Уште не знам дали дкеа бев стваено толку добар или од смрдеата паѓаа хахахаха

Па...види сеа ти!

Тешко.... на смрдливи нозе не фаќат!
Си знам ја по Ето!;)

Него ако стварно биде работата со Јармоленко, тогаш би имале 3 напаѓачи... Јармо, Стариџ и Аспас кои буквално би можеле да ја ротираат предната тројка цела!
Со тоа што би добиле 2 гол играчи и 1 асистент со предиспозиции (да бидеме реални 1,90 крило може што сака да прави) на гол играч.

Само мислам дека ништо од ова нема да испадне... посебно не со играчи од Истокот за кои мислам дека Роџерс нема баш некакви симпатии.
Тој повеќе би прифатил тинејџер од Шпанија, Португалија него ли играч од истокот.

Тешко дека би добиле нов играч во навалната линија до крајот на трансфер периодот.
Мислам дека единствено засилување би добиле само во одбраната.... ако би добиле!

Пс. Астон Вила АПЕ!:confused:

Sisoko ne e odbrana more?

Staridz, Aspas, Kutinjo...Suarez uste ne e kidnat i trenira so prv tim....

Mislam deka i Rodzo igra na karta deka Real nema da prati ponuda oti ke go lapne Bejl za mnooogu pari. A na Totenhem iako im e potreben, so Koentrao i Vilijan ke bidat pak asalni.

Taka sto jas licno mislam deka so ovie trojca i za pet utakmici i Suarez ke bide dosta uboit napadot.
Samo da se doiskonsolidira odbranata (koja so Stoke bese na nivo, osven ispadavicarenjeto m Mignolet na onie dve navrfleni, sto i so Vila ke bide problem bidejki igraat pretezno kontri i na visoki kon Benteke)

Sredinata jbg, taa e, ne e losa, ama moze i pobrza da bide. Gerard nekako e popovlecen so Hendo pred nego, ama Lucas L razbi na proslata.

Bumo vidjeli. Bomo.

superstarpizza па тоа е цело време идејата на Роџерс, напаѓачката тројка (плус Кутињо) да можат да ги менуваат позициите, со тоа да бидат многу тешки за маркирање, ама јебига не успеавме ни со Вилијан, ни со Коста, па сега да видиме со Јармоленко (го немам гледано играчов)
Инаку Divider, да, Сисоко е лев бек по потреба игра лево крило, мада кај нас тешко дека некогаш би играл на таа позиција.

Инаку Вил Хјуз бил блиску до потпис со нас, 10 милиони фунти, и оваа сезона ќе ја доигра како играч на Дерби.

Se mi se cini deka ke platat za onoj od Porto mesto za Jarmolenko.
Ili moze ke ne iznenadat. Uste dos semanas ima do kraj na preoden rok.

Ke vidime kako ke izigra Rodzo.

A i kako ke izigrame so Vila.

Mamataaa... Pocnuem da si fakjam nervata...

Se mi se cini deka ke platat za onoj od Porto mesto za Jarmolenko.
Ili moze ke ne iznenadat. Uste dos semanas ima do kraj na preoden rok.

Ke vidime kako ke izigra Rodzo.

A i kako ke izigrame so Vila.

Mamataaa... Pocnuem da si fakjam nervata...

Какви дос семанас, уна семана има уште :)

superstarpizza па тоа е цело време идејата на Роџерс, напаѓачката тројка (плус Кутињо) да можат да ги менуваат позициите, со тоа да бидат многу тешки за маркирање, ама јебига не успеавме ни со Вилијан, ни со Коста, па сега да видиме со Јармоленко (го немам гледано играчов)
Инаку Divider, да, Сисоко е лев бек по потреба игра лево крило, мада кај нас тешко дека некогаш би играл на таа позиција.

Инаку Вил Хјуз бил блиску до потпис со нас, 10 милиони фунти, и оваа сезона ќе ја доигра како играч на Дерби.

Не не... очигледно дека не ме свати како што треба.

Зборам за гол играчи.... не креатори.
Значи во првата тројка да бидат.... Јармо ---- Стариџ ---- Аспас
Тоа би било рингишпил.... Јармо можеби не го бива многу за во средина (при ротациите) но неговите 1.90 не дозволуваат да го оставиш сам на сам со штопер.
Плус на сетоа тоа коа ќе му се додаде дека сите овие се и дриблери....паф паф паф.

Во оваа математика не го ставам Суарез.... затоа што скоро 80% сум сигурен дека и да остане... ќе направи нова глупост.

Кутињо нормално.... го рачунам позади шпицот , таа позиција му е гарантирана по средување на крилата.

Штета што Роџо не сака источни играчи.... или барем јас така мислам, затоа што ако сакаше досеа ќе завршевме работа со нив.

Divider во врска со одбраната алудирав на Штопер.... не на бек.

Не не... очигледно дека не ме свати како што треба.

Зборам за гол играчи.... не креатори.
Значи во првата тројка да бидат.... Јармо ---- Стариџ ---- Аспас
Тоа би било рингишпил.... Јармо можеби не го бива многу за во средина (при ротациите) но неговите 1.90 не дозволуваат да го оставиш сам на сам со штопер.
Плус на сетоа тоа коа ќе му се додаде дека сите овие се и дриблери....паф паф паф.

Во оваа математика не го ставам Суарез.... затоа што скоро 80% сум сигурен дека и да остане... ќе направи нова глупост.

Кутињо нормално.... го рачунам позади шпицот , таа позиција му е гарантирана по средување на крилата.

Штета што Роџо не сака источни играчи.... или барем јас така мислам, затоа што ако сакаше досеа ќе завршевме работа со нив.

Divider во врска со одбраната алудирав на Штопер.... не на бек.

Па ти кажав Јармоленко го немам гледано, ама по твоево кажување, тој е повеќе гол играч него креатор....по некоја случајност ако го купиме, убоите 4ка ќе имаме во напад, Јармоленко-Стариџ-Суарез-Кутињо, и сите ќе можат да ги менуваат сите позиции, сите брзи и подвижни, Суарез и Кутињо со неверојатна визија за да креираат гол, плус Аспас, Стерлинг, па макар и Борини од клупа, нема да имаме лош тим

Добро бе кој оној Хјус сега бе цццц 10м еј..Колку Мертенс:facepalm:

Е за вакви работи не да немаат мозок па тоа ти е..

Stoper, a?!
Da ga ebam. Sea i ti, ne baraj preku lePche da jajsh pogacha ;)

I jas sakam i stoper i bekovi i uste eden razbijac i sredishen i napagjac i krilo i tamam poslem so se starive da mu ebeme mater na sfite (sho bi rekol eden tetoec)...ama...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom