Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сусо :love:. Гледав хајлајтс од Алмериа-Виљареал и гледам Сусо ја почнал акцијата за првиот гол а за вториот асистирал и одиграл цел натпревар. Значи уште отсега се промивира како главен играч на тимот.

Ако по некоја случајност дојде Ламела :drk:

Видете вака, лани Тотенхем да не ни ги земеше Сигурдсон и Демпси сега немаше да ги имаме Кутињо и Стариџ. Така да, ќе дојде некој подобар од Вилиан :D

Пападопулос уште е транфер цел на тимот но ќе чекаат зимата за да му помине повредата.

Сусо :love:. Гледав хајлајтс од Алмериа-Виљареал и гледам Сусо ја почнал акцијата за првиот гол а за вториот асистирал и одиграл цел натпревар. Значи уште отсега се промивира како главен играч на тимот.

Ако по некоја случајност дојде Ламела :drk:

Видете вака, лани Тотенхем да не ни ги земеше Сигурдсон и Демпси сега немаше да ги имаме Кутињо и Стариџ. Така да, ќе дојде некој подобар од Вилиан :D

Пападопулос уште е транфер цел на тимот но ќе чекаат зимата за да му помине повредата.

Ахм.... И Ламела е пред попис во спарс!

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Во делот каде Кара зборува за тоа каде е грешката на Арсенал во трансферите зборува индиректно за нас без разлика шо веќе ги имаме Аспас и Алберто.
Пс. Едно време се противев со Розата за ова, сега сватив дека сум грешел!

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Не знам...
Можеби требаше порано да се тргне по овие, по кои бевме намерачени, да се испреговара со клубовите и играчите благовремено.
Ама сепак сум на мислење дека нема нешто многу да помогнат дотолку таков профил на играчи.
Она што навистина ни треба е да се "извини" Суарез и да изигрс уште една топ сезона како досега, ама без инциденти. Или да се ангажира стрелец кој ќе може да ги претвора во голови сите оние шанси кои ги креираме.

Всушност, целата збрка настана кога она зубатото почна да изведува бесни глисти.

Инаку, досега сите што ги земавме се покажаа навистина на мошне солидно ниво.
И Туре, кој за малку ќе се претставеше со гол пред Коп. И Аспас кој за малкуцка истото не го стори.
А Мињоле ни спаси победа.

Само фали дефинитивна реализација на сите оние извонредни акции на Кутињо (лани и сега), асистенции на Џерард и Аспас (сега).
Или апла некој место Ален и Хендо и еден голџија (ако кидне зубатац).

Ама, јбг, тоа е тоа.

Несје, ако продолжи онаква игра, брза, со врзани топки, со посед и акции со ум и разум и головите и резултати би требало да дојдат.
Ќе видиме со Вила следната и после нормално, против оние гзољубцине од Гејчестер...

Уште не е доцна.

(никад нијееее каснооооо, кад се љубииии страснооооо - ова за Рики шабанчето :))

Нек се угоде за Сисоко. Ајде уште малце работа остана со трансфериве и може да тргаме со полна пареа ко што треба :)

Како може не да тагувате туку да не сте среќни што Пул не потпишува со Вилиан?! Па ова е надвор од здрав разум. Неможе еден Вилиан да чини 30м, Фернандињо 30м, Освалдо 16м, Солдадо 26м(на два пати шут-карта во Реал), Негредо 21м, Оскар 25м.

Како може не да тагувате туку да не сте среќни што Пул не потпишува со Вилиан?! Па ова е надвор од здрав разум. Неможе еден Вилиан да чини 30м, Фернандињо 30м, Освалдо 16м, Солдадо 26м(на два пати шут-карта во Реал), Негредо 21м, Оскар 25м.

Да ама ние не играме ЛШ и не можеме да го привлечеме секој играч, а и Вилиан ако си го гледал е супер играч. Можеби не вреди 30 ама 25 секако.

Јас го испоразгледав денес. Не ме одушеви за 25 милиони или 30. Околу 16-18, макс 20 милиони и некако, ама мало богатство за играч кој е топ у руска лига? Говориме за англиска премиер. Тукс и најдобритр другаде се испосрале. Не е за секого. Дури и Ламела е прашање како би се снашол во таа цврстина, брзина и ќотек толеранција плус притисок 95 минути под пол парен котел...

Зарем нема мал милион примери.

Колку му требаше на Бабел? На Циге? А какви играчишта беа! Отпрвин додека сфатија дека е скроз поразлична од она на што беа навикнале пројде некое време...плус таквите се коњови (не коњи, ами коњови) од раѓање. Овие, како Вилијан, некои од нив, не велам сите, можат бргу бргу да кикснат поради повреди, страв од повреди, итн.
Па и Кутињо (Кутрињо ебате) како бетрупка беше во директни дуели. Среќа негова Пул за разлика од другине има јак програм за брзинско јачање.

Шознам. Вилијан за 30ка не е мој ќеф, среќа наша шо не доаѓа.

Е сеа, холандска лига слично млатат. Па Ериксен ќе беше посаглам.
Ама, if wishes were horses, we'd have all been cowboys (не толку стара јужњачка поговорка).

Јас го испоразгледав денес. Не ме одушеви за 25 милиони или 30. Околу 16-18, макс 20 милиони и некако, ама мало богатство за играч кој е топ у руска лига? Говориме за англиска премиер. Тукс и најдобритр другаде се испосрале. Не е за секого. Дури и Ламела е прашање како би се снашол во таа цврстина, брзина и ќотек толеранција плус притисок 95 минути под пол парен котел...

Зарем нема мал милион примери.

Колку му требаше на Бабел? На Циге? А какви играчишта беа! Отпрвин додека сфатија дека е скроз поразлична од она на што беа навикнале пројде некое време...плус таквите се коњови (не коњи, ами коњови) од раѓање. Овие, како Вилијан, некои од нив, не велам сите, можат бргу бргу да кикснат поради повреди, страв од повреди, итн.
Па и Кутињо (Кутрињо ебате) како бетрупка беше во директни дуели. Среќа негова Пул за разлика од другине има јак програм за брзинско јачање.

Шознам. Вилијан за 30ка не е мој ќеф, среќа наша шо не доаѓа.

Е сеа, холандска лига слично млатат. Па Ериксен ќе беше посаглам.
Ама, if wishes were horses, we'd have all been cowboys (не толку стара јужњачка поговорка).

Ама ние не можеме да знаеме дали некој ќе се снајде во ПЛ или не, Челзи сигурно не беа 100% сигурни дека ќе се го бидува кога дадоа 25 милиони за Оскар. Мора малку и да се ризикува.

Se razbira.
No, edno e sigurno i jasno.
Lanska sezona da ne go izgrizese ona zubatono B.I. Ke imavme top scorer u PL, a ne e klasicen napagjac ko Van Pe(de)rsie. Da imavme bar malku srekja so onie idiotskine nereseni, kade dominiravme do balcak ama nikako gol da votneme ke bevme ili petto ili cetvrto t.e ili LE ili LSH. Trebaat golovi ili od nekoj ko Suarez u kombo so klasicen napagjac ili klasicen napagjac da realizira akciite na soigracite (Stevie, Philippe, Iago itn) i po nekoj gol od kreatorite.
Samo toa fali i malju jebena sTrejcha!

(tibam, mi zavrna, a pjuckam pelinkovac (nema crnogorski Gorki List) i dopunuem osechaj so belo vino+sheps takOzvaNi BoonAR:))

Uste tvrdam deka Madamme Fortuna e golemo gomno potplateno ko makedonski sudija u Osnoven sud 1 ili 2 od pokojna Maggie T. i Alex F.

Nemavme srekja.

Godinava, nekako mi se cini mkra toj bad streak da prekine.
Rodzo arno prai.
Ja bi go (sudejki po poslednive potezi) drzel uste cetiri godini. I bi mu dal saglam pari da si igra. Plus da, Aire i Hogan samo na tribina da dumkaat deca kao riba zvana zubatac dodeka ne se svestat deka i gjuptinon u selendrava znae deka ima eden i edini klub u svet a toa e Liverpool FC i ko sho rekov, poskupo prodava kilav peshkir za plaza od peshkir na Barca, Chelsea ili Gaynayted.

Da se znae! Shom gjuptin znae, sFite treba da znaat: shto e nashe ke dojde.

Se drugo e kurava na biciklu!
Duri ni kurac na biciklu, tuku KURAVA NA BICIKLU, i toa od Vranje ili Leskovac!

P.S. Edit: ako im e dogoreno dotolku neka probaat pak so Ilori i kolega mu ispanjolecon. Ukupno se daleku poeftini od Willian, a ne se losi.
I koga baraat "sorry LfC od Suarez, neka mu se javat na Kuyt i mu recat "sorry, pls come back".

Oti ke zapnat za Arda Turan (ko sho mi se glea i ke se zaebat).

Imaat opcii!

Nie sme ub poznat po revitamizacija na igraci.
Eno go Kurtonijno i Staridz. Tu mejk maj point de! :)

брату дај бе пишувај на кирилица очи истерав додека те прочитам

иначе зошто да не се игра и 30 милиони за јануари како бонус ке ни дојдат :ROFLMAO:
-------стариџ- аспас-----
кутињо--џерард--суарез
-----------лукас-------

Солидден старт и со победа ја отвворивме новата сезона во премиер лигата 2013/2014
Новиот предизввик е гостувањето на Вила парк на екиапта на Астон Вила која во првото коло буквално ги згази ибраниците на Арсен Венгер !!

aston_vilaa.png

intro
Бац, јбг, на килавиов епл гомнофон едвај ќириљиц се пишуе.

Инаку. Јас сум за идејата со Стариџ, Аспас, Куртонињо и Џи со Зубатац и остала пропратна братија и послеМ парите арно да се изарчат.

Ама....читни ми ја поговорката за коњите, желбите и каубојците!

BR89uO4CcAM01AE.jpg

I nie sme gordi na tebe i sme srekni so te imame :love::vozbud:.
Jas sum sreken, za vas neznam :icon_mrgr:
--- надополнето: 21 август 2013 во 00:26 ---
I ova podolu e drvoto Kerol :D

Attachments

• tumblr_m3ls50Fj7O1rpvcsvo1_500.gif
    tumblr_m3ls50Fj7O1rpvcsvo1_500.gif
    1.004,9 KB · Прегледи: 23

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom