Se razbira.
No, edno e sigurno i jasno.
Lanska sezona da ne go izgrizese ona zubatono B.I. Ke imavme top scorer u PL, a ne e klasicen napagjac ko Van Pe(de)rsie. Da imavme bar malku srekja so onie idiotskine nereseni, kade dominiravme do balcak ama nikako gol da votneme ke bevme ili petto ili cetvrto t.e ili LE ili LSH. Trebaat golovi ili od nekoj ko Suarez u kombo so klasicen napagjac ili klasicen napagjac da realizira akciite na soigracite (Stevie, Philippe, Iago itn) i po nekoj gol od kreatorite.
Samo toa fali i malju jebena sTrejcha!
(tibam, mi zavrna, a pjuckam pelinkovac (nema crnogorski Gorki List) i dopunuem osechaj so belo vino+sheps takOzvaNi BoonAR

)
Uste tvrdam deka Madamme Fortuna e golemo gomno potplateno ko makedonski sudija u Osnoven sud 1 ili 2 od pokojna Maggie T. i Alex F.
Nemavme srekja.
Godinava, nekako mi se cini mkra toj bad streak da prekine.
Rodzo arno prai.
Ja bi go (sudejki po poslednive potezi) drzel uste cetiri godini. I bi mu dal saglam pari da si igra. Plus da, Aire i Hogan samo na tribina da dumkaat deca kao riba zvana zubatac dodeka ne se svestat deka i gjuptinon u selendrava znae deka ima eden i edini klub u svet a toa e Liverpool FC i ko sho rekov, poskupo prodava kilav peshkir za plaza od peshkir na Barca, Chelsea ili Gaynayted.
Da se znae! Shom gjuptin znae, sFite treba da znaat: shto e nashe ke dojde.
Se drugo e kurava na biciklu!
Duri ni kurac na biciklu, tuku KURAVA NA BICIKLU, i toa od Vranje ili Leskovac!
P.S. Edit: ako im e dogoreno dotolku neka probaat pak so Ilori i kolega mu ispanjolecon. Ukupno se daleku poeftini od Willian, a ne se losi.
I koga baraat "sorry LfC od Suarez, neka mu se javat na Kuyt i mu recat "sorry, pls come back".
Oti ke zapnat za Arda Turan (ko sho mi se glea i ke se zaebat).
Imaat opcii!
Nie sme ub poznat po revitamizacija na igraci.
Eno go Kurtonijno i Staridz. Tu mejk maj point de!