Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
''По распоред ние неделава требаше да бидеме заедно во Дубаи. Јас го поништив тоа по поразот од Олдам и им реков на играчите дека ќе бидеме во Ливерпул наместо Дубаи.
Не можев ни да помислам дека ќе ги гледам играчите како се шетаат низ Дубаи по таквиот пораз во купот. Реков не!
Таквите награди мора да се заслужат!''

- Роџерс има 6 букви, исто како и Шенкли. Коинциденција? :P

Остај ти ФИРОМ, шо праиме за сабота? :D

Вртев бе прееска, никој не ми крева да им ебам мамицата. Битно нема има на тв, па ќе им идеме. Јас во контакт сум со Дивајдер, тој баниран е на одреден период :)

Вртев бе прееска, никој не ми крева да им ебам мамицата. Битно нема има на тв, па ќе им идеме. Јас во контакт сум со Дивајдер, тој баниран е на одреден период :)
Баниран а? Јас пак чуди се кај се изгуби :)

Резервирав за во Орхидеа.

RickyLFC9 и the_kop ве пингам Вас, затоа што Вие бевте загреани за доаѓање. Другите секако се добредојдени :)

Резервирав за во Орхидеа.

RickyLFC9 и the_kop ве пингам Вас, затоа што Вие бевте загреани за доаѓање. Другите секако се добредојдени :)
Јас за жал нема да бидам присутен, во наредна прилика :)
--- надополнето: 1 март 2013 во 16:43 ---
http://www1.skysports.com/football/...odgers-expects-Luis-Suarez-to-stay-at-Anfield
Ќе биди жестоко на лето во борбата за Суарез, засега, очигледно е оти Суарез е среќен на Енфилд, што и не е гаранција оти ќе остани кај нас....

superstarpizza дојди и ти ако можеш бе, да се видиме што луѓе сме :)
За жал не можам, од Штип сум.
За да дојдам треба да се погоди коа сум кај сестра ми!
Некој нареден пат.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom