Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ете го убавецот:)(y) @Stivie G ништо од Ериксен ,10-ката ја лапна Кутињо.:)
Ќе видиме. Кутињо може да игра и понапред. Ериксен е моја желба а дали ќе дојде кај нас е друга работа. Ериксен, Џерард, Лукас би била идеална средина потпомогнати од Хендерсон и Ален. А ако не го земеме Ериксен прилично сум убеден дека ќе заврши кај Гејнајтед па потоа нашите нек си чукат главите бидејќи го испуштиле.

ajmooo

--- надополнето: 30 јануари 2013 во 20:50 ---
ИИИИИИ

ШТО РЕКОВ!
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 20:51 ---
БРАНИ ЌЕЉАОНО!!

Пимплаат пред гол, да ги е*ам у уста на жените и женските.
Мајке им је*ем им се наје*ем.

А можеше да биде бар три нула досега за нас.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:35 ---
Мамата, мамата, мамата....

Арно е, може и поарно, а може и да се КЛАЈ У ГОЛ да ги е*ам у уста да ги ....

Пу, пу, добро иде. Да продолжиме вака само, штета што не влезе она од Хендо. У ситауцииве со него и Стариџ се покажува неискуството, превише избрзаа у одредени ситуации. Искусен играч стрпливо би сочекал и подобро би изреагирал. Во секој случај добро играме.

Можевме да имаме поголемо водство, ама што е тука е. Добро е барем создаваме шанси, добро играме само Хендерсон ми изгледа несигурен во некои ситуации. Последните десет минути ќе бидат одлучувачки, бидејќи знаеме дека Арсенал тогаш постигнува многу голови, но верувам во одбраната. (y)

Најважни се првиве десет минути, потоа последните.

НО, најважно е да клајме поќе голој од ними!

Полувреме. Идам да консумисам од мојана, победничкана.

Peja989 тибам спечало
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:48 ---
АЈМО

YNWA
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 22:03 ---
HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 22:03 ---
ХЕНДОООООООООООООООООООООООО

Напишав дека е малку несигурен ама сега сам ги реши. Браво!!!

На почеток на сезона реков дека Арсенал нема да заврши во топ4 ама затоа пак вие ќе завршите во топ4. До сега ми ја подржувате теоријата со играва :D (и нивните грешки )

Па добро бе и овј Кевин (не)Пријател што суди бе.... Крв му крв...

Педерска работа...

МРШ БЕ
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 22:39 ---
Ивади гз Арсенал.

Како не влегоа сите оние у прво или бар последниот шут, ах маматааа.

Ахх бе 2 гола разлика испуштивме. :tapp: Сега ЛШ е светлосни години од нас.

На почеток на сезона реков дека Арсенал нема да заврши во топ4 ама затоа пак вие ќе завршите во топ4. До сега ми ја подржувате теоријата со играва :D (и нивните грешки )
Ти имаш животна забрана за пишување во нашиот фан клуб за време на наша утакмица. Пред и после што ти се посака пишувај, дур трае утакмицата миц да те нема.

Добро бе, тика така играме цела сезона, посед на топка милион, како незнајме на 0-2 топка да задржиме. Абе племе да ебам 10 минути треба топка да задржиме да неможат психички да се вратат. Кондиционо не се спремни за 90 минути.
И добро бе шо е работата со судијата, абе ракомет си играше во шеснаесетник, алооооооооооо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom