Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Епа некогаш функционирала одбраната, а со ти и голманот. Сега не функционира ништо и одеднаш сите играчи станаја месечари. Да ги продајме Реина, Шкртел, Агер, до некни и Џерард го седнувавте на клупа, Суарез и кој ќе игра за Ливерпул? Случајно да не купиме поквалитетни играчи од овие?
Никој не вели да се продадат само треба да го спуштат егото и да слушаат критики. Џерард на почетокот беше изгубен, му требаше време да се навикни на новиот ситем и сега е еден од главните играчи. Ко можи тој да слуша че можат сите. Неможи еден натпревар да победиш 5-0, другиот да изгубиш од третолигаш. Едноставно неможи тоа кај голем клуб, а не е дека играчите се слаби туку дека премногу си ја креваат цената. Оваа тактика шо ја применува Роџерс бара многу трчање и залагање 90 минути. Па трите голови шо ги примивме беа во 2, 45+3 и 49 минута и некој че ми речи оти не потценуваат и не спијаат. Па најмногу голови примаме во овие минути оти на принцезите му треба време за да се разбудат. Овој состав е доста силен и со добра клупа. Останува до крајот на сезоната да видиме колку ќе успеат да го докажат тоа.

Никој не вели да се продадат само треба да го спуштат егото и да слушаат критики. Џерард на почетокот беше изгубен, му требаше време да се навикни на новиот ситем и сега е еден од главните играчи. Ко можи тој да слуша че можат сите. Неможи еден натпревар да победиш 5-0, другиот да изгубиш од третолигаш. Едноставно неможи тоа кај голем клуб, а не е дека играчите се слаби туку дека премногу си ја креваат цената. Оваа тактика шо ја применува Роџерс бара многу трчање и залагање 90 минути. Па трите голови шо ги примивме беа во 2, 45+3 и 49 минута и некој че ми речи оти не потценуваат и не спијаат. Па најмногу голови примаме во овие минути оти на принцезите му треба време за да се разбудат. Овој состав е доста силен и со добра клупа. Останува до крајот на сезоната да видиме колку ќе успеат да го докажат тоа.
Епа погоре, трансфер на Шкртел се спомна како опција. Нереков дека не треба да се воведи ред, ама продавање на главните играчи, никако!

Епа погоре, трансфер на Шкртел се спомна како опција. Нереков дека не треба да се воведи ред, ама продавање на главните играчи, никако!
И јас не сум во никој случај да се продадат, ама сум за да се купат играчи шо че му бидат конкуренција на овие критични позиции. Со нападот и средината сега за сега сме добри. Само сакам победа утре, иако че биди многу тешко и кикс на Тотенхем за неизвесна сезона до крај и да му се докажи на сите дека можи Роџерс со овај Ливерпул.

Зарем и по Олдам се соочуваме со заклучокот „Роџерс не е крив?“

Интересно е тоа, како е тој „крив“ (заслужен) само кога ќе се победи. Во спротивно, јас, Dekio7 и Scouser88 сме кривците. Not Brend.

Само сакам да те прашам дали Атлетико има подобри играчи од Реал и дали Симеоне е подобар менаџер од Мурињо. Запрашај се малце па можи да видиш сличност и кај нас

Само сакам да те прашам дали Атлетико има подобри играчи од Реал и дали Симеоне е подобар менаџер од Мурињо. Запрашај се малце па можи да видиш сличност и кај нас

Нормално, не ја гледам поврзаноста меѓу примерите, и самата потреба од такви аналогии, но убаво што ме потсети на Симеоне. Ако веќе се фаќаш за него, убаво ќе биде да видиш дека тој беше 100 милионитиот тренер кој Атлетико го донесе и остана. Пред него, некако не одеше работата, па ги бркаа тренерите. Се додека не „тргна“. Со него.

Кај нив можело. Само кај Пул било страшно да се брка тренер, дан било полошо....:pos:

Нормално, не ја гледам поврзаноста меѓу примерите, и самата потреба од такви аналогии, но убаво што ме потсети на Симеоне. Ако веќе се фаќаш за него, убаво ќе биде да видиш дека тој беше 100 милионитиот тренер кој Атлетико го донесе и остана. Пред него, некако не одеше работата, па ги бркаа тренерите. Се додека не „тргна“. Со него.

Кај нив можело. Само кај Пул било страшно да се брка тренер, дан било полошо....:pos:

Ако сакаш од инает да бидиш слеп то е друга работа. И да го избркаат Роџерс и да донесат уште 15 други ако играчите решат да не играат џабе е.
A со Симеоне се надевам дека не е само повремен блесок оти има една успешна сезона. Ако оствари континуитет добро, само да не завршат вгодина 6-ти...

Ако сакаш од инает да бидиш слеп то е друга работа. И да го избркаат Роџерс и да донесат уште 15 други ако играчите решат да не играат џабе е.
A со Симеоне се надевам дека не е само повремен блесок оти има една успешна сезона. Ако оствари континуитет добро, само да не завршат вгодина 6-ти...

Да, од инает сум слеп. Па уште играчите сега биле криви. Добро,ќе биди некогаш Роџерс за било што негативно одговорен? Како вака само за позитивни работи се спомнува чоекот?

Море, море... се осеќам ко да нема разлика меѓу ВМРО и Ливерпул...

Ај нека ви е со среќа со Кутињо :)

И гледам расправате за голман, не знам зашто не го земавте Цезар кога го избркавме од Интер, иако и сега не ви е касно.

Море, море... се осеќам ко да нема разлика меѓу ВМРО и Ливерпул...
ВМРО победува, за разлика од Пул. :X3: Пул поише личи на другите, само што овие малку каснат. Се огледуваат на процесите во клубот. Сега го имаат Кралот назад, со кој победувале во 90-тите, ама не бива и ќе го бркаат. Од мај ќе го добијат Роџерс валда. :D

Ај нека ви е со среќа со Кутињо :)

И гледам расправате за голман, не знам зашто не го земавте Цезар кога го избркавме од Интер, иако и сега не ви е касно.

Фала и во право си за Цезар ама имаме ние таков (Дони) што ни цица пари.

Иначе, како замена за Реина би го посакал Тер Штеген од Менхенгладбах. Ниска цена би имал зошто од Бундес се зимаат играчи за багатела.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 17:19 ---
Утре Кара стартер. Шкртел и Роџерс имаат несогласувања и продажба на Шкртел не се исклучува како опција. Се надевам ќе го надминат ова до лето.

Линкче нешто, вест, ова она.

Линкче нешто, вест, ова она.
Неам конкретен линк али им верувам на овие извори.

According to Tony Barret(The Times), Brendan Rodgers has accused Liverpool defenders Sebastian Coates and Martin Skrtel of making Oldham forward Matt Smith look like 'Didier Drogba'.

Martin Skrtel is set to be dropped again against Arsenal. Jamie Carragher and Daniel Agger will start in defense.

@MelwoodLFC: I mentioned a while back that Rodgers and Skrtel have fallen out. The nationals are now picking up on it.

@MelwoodLFC: What have BR and Skrtel fell out over? BR dislikes Skrtel's attitude. Skrtel dislikes Rodgers' man management style.

Се надевам ќе бидам демантиран утре.

Штооооооо, можно е Шкртел да го продадат???

На Роџерс егото да не му било повредено??
Лузер неможе да сврзе 3 победи по ред у ПЛ ќе ми брка играчи..

Штооооооо, можно е Шкртел да го продадат???

На Роџерс егото да не му било повредено??
Лузер неможе да сврзе 3 победи по ред у ПЛ ќе ми брка играчи..

Брат, не да го брка...на боксови да го крене ако на Шкртел му е егото големо. Со безбол палка у чмар да го прати за Словачка ако се курчи. Реков ако, зошто чисто се сомневам дека имало несогласување.

П.С. Што треба да направи, да дозволи играчите да прават што сакаат? НЕ, само боксови.

Како беше она, ниеден играч не е поголем......така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom