Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
то беше на заебанција пишано, ама, ако стварно пола од тимот не го сака суарез и не соработувасо него, можи е и подобро да се продаде и да се донесат 2 од иста класа, тогаш сме на ќар, така?

Од каде овој муабет....да не потекнува од прославата на голот со Челзи :unsure:

Од каде овој муабет....да не потекнува од прославата на голот со Челзи :unsure:
пааааааааааааааааааа, да. плус мислам дека на некои играчи не им се допаќа како се однесува суарез, па во многу ситуации и го оставаат сам и не му даваат поддршка при акциите, а не дека не знаат каде да се постават и така нешто, незнам дали само јас го имам ова заприметено...

Жерард нон стоп го брани Суарез тоа е најбитно и плус мислам имаше изјава дека атмосферата во тимот никогаш не била подобра(за ова не сум сигурен :D )

Хахахахаха тимот не го сакал Суарез.... комедии :D Ако некој е сакан кај нас меѓу играчите, тоа е Суарез. Али нивото на самодоверба и пријателство во соблекувалната е на огромно ниво, нема играч кој не се осеќа како дома на Мелвуд.

Интервјуто на Суарез (y). Ќе остане уште долго за да ги нервира сите негови гомнојадци....

Имам многу долг договор овде, и сонот ми е исполнет со тоа што можам да играм во клуб каков што е Ливерпул. Како дете сонував да играм за ваков клуб!

Сега кога сум тука, ќе пробам да уживам во тоа и ќе се обидам да останам тука колку што е можно повеќе години, затоа што ова е клуб каде што јас сум среќен, ова е место каде што моето семејство е среќно! Имам фантастични соиграчи во тимот и менаџер од кој учам толку многу работи!

Како играч, витално е да ја имаш поддршката од својот менаџер, затоа и сметам дека довербата која Брендан ми ја пружа на мене и на целиот тим е многу важна и сега останува на нас да му се одолжиме за тоа на теренот!

Се надевам дека ќе продолжиме да се подобруваме како тим. Јас работам добро и сум во клуб во кој што одсекогаш сум сакал да бидам. Во клуб во кој сум им многу благодарен на сите за поддршката и вербата која ја имаат во мене, клуб со неверојатни навивачи и соиграчи кои се прекрасни луѓе пред се!
Уште една позитивна работа е што овој состав е многу обединет. За да прикажуваме добри резултати, освојуваме поени потребно е сите да бидеме обединети!

пааааааааааааааааааа, да. плус мислам дека на некои играчи не им се допаќа како се однесува суарез, па во многу ситуации и го оставаат сам и не му даваат поддршка при акциите, а не дека не знаат каде да се постават и така нешто, незнам дали само јас го имам ова заприметено...

Оууу...грешно брат, грешно.

Прво, за интервјуто...имам пишано во темата за ПЛ, зошто мислев дека барем ние меѓу нас знаеме што е работата...после тоа и еден Челзи фан праша и тука напишав па еве трет пат, за тебе....никој не прослави со Суарез зошто сите му честитаа на Кара за асистенцијата (пред корнерот сите му викале да иде назад, да брани а не да напаѓа) а второ, зошто добар дел мислеле и дека е гол на Кара.

За тоа дали Суарез им се допаѓа или не кажува и последното интервју на Стиви каде што напоменува дека тој е најдобриот напаѓач со кој што играл. Реално, Стиви има играно со Торес, Овен и Фаулер во тим...а и со Руни во репрезентација но, тој решил (според мене) да го каже тоа за да му ја крене разнишаната самодоверба. Доказ, дека Суарез не е омразен.

Оууу...грешно брат, грешно.

Прво, за интервјуто...имам пишано во темата за ПЛ, зошто мислев дека барем ние меѓу нас знаеме што е работата...после тоа и еден Челзи фан праша и тука напишав па еве трет пат, за тебе....никој не прослави со Суарез зошто сите му честитаа на Кара за асистенцијата (пред корнерот сите му викале да иде назад, да брани а не да напаѓа) а второ, зошто добар дел мислеле и дека е гол на Кара.

За тоа дали Суарез им се допаѓа или не кажува и последното интервју на Стиви каде што напоменува дека тој е најдобриот напаѓач со кој што играл. Реално, Стиви има играно со Торес, Овен и Фаулер во тим...а и со Руни во репрезентација но, тој решил (според мене) да го каже тоа за да му ја крене разнишаната самодоверба. Доказ, дека Суарез не е омразен.
знам многу добро за ова, но како што реков, мое мислење, а и факт е дека суарез многу често е оставен сам на себе во нападот (или не е така?).

http://vecer.com.mk/?ItemID=DA9D9D7241CA5E4F81477FFC77A03A3A

ова не смее да се случи!!! знам дека е само обична шпекулација, но сепак и самата помисла на тоа ме плаши!

знам многу добро за ова, но како што реков, мое мислење, а и факт е дека суарез многу често е оставен сам на себе во нападот (или не е така?).

http://vecer.com.mk/?ItemID=DA9D9D7241CA5E4F81477FFC77A03A3A

ова не смее да се случи!!! знам дека е само обична шпекулација, но сепак и самата помисла на тоа ме плаши!

Оставан е сам од причина што нема КОЈ, не затоа што никој не сака. Не може да игра доволно офанзивно, наместо 4-3-3 тој повеќе игра 4-5-1.....немаме нити квантитет, нити квалитет.

Иначе, македонските новини....фрли ги(n)

Мислам дека е време Асаиди да стартува во ПЛ, не?
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 13:38 ---

197155_384582724952230_1905377498_n.jpg

(y)
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 13:39 ---

И Даунинг изгледа ќе не напушти зимава...

И Даунинг изгледа ќе не напушти зимава...

Познавам еден чојак што многу ќе бидит изнервиран ако Даунинг си ојт.

Јас. Го заебаа момчето.

Него, имаме за утре некоја резервација и активно гледање, а копуци едни? ( Rosemberg стил)

Него, имаме за утре некоја резервација и активно гледање, а копуци едни? ( Rosemberg стил)
Леле да не потсетеше ќе заборавев...

Јас the_kop Steve-G Eric J. Biafranić и Peja989 утре ќе го следиме натпреварот против Виган во Ајриш, ако некој друг од фан клубов е во можност да дојде, слободно нека повели :)

На најстарите чекате за потсетник :D

А ќе го пренесват? Или ќе дремиме во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab)?

Значи, кој е за (којеза), слободно нек повелит.

RickyLFC9, да купам цигари утре, ќе запалиш?

На најстарите чекате за потсетник :D

А ќе го пренесват? Или ќе дремиме во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab)?

Значи, кој е за (којеза), слободно нек повелит.

RickyLFC9, да купам цигари утре, ќе запалиш?
Sport Klub+ 16:00 Premier League: Liverpool - Wigan DIREKTNO

Значи ќе има снимка али за звук не гарантираме :D

И не, тоа задоволство кое ти и стотина други луѓе чекаат да го видат никад нема да се деси :P

A, ако биде Пул шампион?
Не, не, тогаш идејата е да соблечам маица и да трчам така низ град, па после тоа со кајганџиските дечки да идеме у некоја кафана за да се цементираме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom