Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
Напредок ќе има на следнио 29 февраури а анонимусот Роберто Мартинез е на чекор до Ливерпул според сите обложувалници.
.
Како што викаш , ќе збориме ... ако има напредок ми должиш пиво

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напредок ќе има на следнио 29 февраури а анонимусот Роберто Мартинез е на чекор до Ливерпул според сите обложувалници.
.
А ако е спротивното ти мене 2Како што викаш , ќе збориме ... ако има напредок ми должиш пиво![]()
Апсолутно точно. А кој би бил новиот? Освен Рафа, Пеп, Капело не знам друг да ги исполнува критериумите а да е слободенИзбор на неколку твитови од Stan Collymore ...се согласувам целосно со секој збор од напишаното:
Пеп , ако не и Капело зошто Рафа Бенитез како што читав нема шанса да биде вратен .Апсолутно точно. А кој би бил новиот? Освен Рафа, Пеп, Капело не знам друг да ги исполнува критериумите а да е слободен
Пеп како што знам сакаше одмор од фудбалот. Нема логика да си оди од Барса и да дојди одма во Ливерпул?!!Пеп , ако не и Капело зошто Рафа Бенитез како што читав нема шанса да биде вратен .
Интересна опција. Само ќе му треба добар помошник онака авторитетен, ќе треба да се ослободиме од некои постари играчи мада нашиве не се дебили како оние од Челзи, и да се надеваме дека ќе наметне менталитет и авторитет. Некако нашата игра повеќе одговара за него и нашиот моментален состав е поприкладен за неговите стратегии. Ама сепак голем ризик. Преголем. Ама подобар од Мартинез според менеАндре Виљас Боаш можеби
Андре Виљас Боаш можеби
Свите сте емотивно скршени после отказот што го доби Кени .
Мене ми е све исто![]()