Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Pa sto se cudite nuzna bese ovaa reakcija na upravata , mora nesto od koren da promenite .

Шокиран сум. Не го очекував ова, ама како и да е со или без Кени мораме да продолжиме понатаму, од една страна ми е многу тешко, го обожавав Кени но од друга можда и време беше за ваква промена. Сепак никој не смее да заборави оти Кени беше човекот кој лани не оттргна од работ на бездната и го врати Ливерпул по добар пат. Само БЕНИТО би го менувал за Кени а мислам оти тој би бил најдобрата опција-нема ангажман, го знае добро клубот, навивачите го обожаваат, успешен менаџер е, ама ако стават некој од типот на Мартинез (иако во наредниов период не би се чудел ако се прочитам и јас во некој медиум како наследник на Кени :D). Како што реков одиме понатаму.....

Шокиран сум. Не го очекував ова, ама како и да е со или без Кени мораме да продолжиме понатаму, од една страна ми е многу тешко, го обожавав Кени но од друга можда и време беше за ваква промена. Сепак никој не смее да заборави оти Кени беше човекот кој лани не оттргна од работ на бездната и го врати Ливерпул по добар пат. Само БЕНИТО би го менувал за Кени а мислам оти тој би бил најдобрата опција-нема ангажман, го знае добро клубот, навивачите го обожаваат, успешен менаџер е, ама ако стават некој од типот на Мартинез (иако во наредниов период не би се чудел ако се прочитам и јас во некој медиум како наследник на Кени :D). Како што реков одиме понатаму.....

Мусолини :P

Абе сакавме промени ама па ова ептен е :pos: Не знаат за доста америве. Уште малку и сами ќе се сменат.
Тешко ми е, тешко ми е. Не велам не. Не бев стриктно за бркање на Кени ама дека лошо ја заврши работата е факт. Сега ќе речите не се прави шампионски тим преку ноќ ама па и не можи да имаш најслаба сезона во последни 20 години. Не оди така тоа.
Сега брзо решение ни треба. Значи нов менаџер пред да почни европското. Секако да не избрзаат и премногу па да наебиме. А сега со трансферите што правиме? Се паѓа во вода.... ако имало некакви понуди или подсредени работи пример за Рамирез,Белханда итн итн??? Мора се одново сега
--- надополнето: 16 мај 2012 во 19:19 ---
А што викате бе сега да го вратиме Рафа? :D Ионака Рој ќе оди со Англија и ќе направи успех па ако оплеска Рафа тука е Рој да го замени. Ако Рој наеби ете го Кени назад :D:D

Луѓе не можам да им поверувам на очите шо читам, солзи ми потекоа. За мене ова е најголемио срам шо можеше да се случи, отпуштен е најголемио човек шо тимот го имал у целата историја. Незамисливо ми е. И сега баш ме интересира шо ќе се случи? Ќе се дигнеме или ќе пропаднеме нацело? Кој ќе се нафате да го воде Ливерпул? Кажах и претходно ќе кажам и па дека само Гвардиола го сакам како тренер иако тва ми делува како невозможна опција.

Точно дека сезонава имавме најлош пласман изминатите 20 години, ама многу ме интересира на кое место ќе бевме прошлата сезона ако останеше Рој...можеби сеа ќе се радувавме на повторно враќање во прва лига

Пуффф .... емоции ... па дај бе луѓе , малце разумно размислите , шо заслуши Кени за да остане ?? Еден куп и финале на друг и катастрофално 8мо место зачинето со ужасна трансфер полтика - незнам како порано не го смениа ....
Све разбирам , легенда ова , она .... ама јебеш легенда кој нема никаков напредок ! Смена на целата управа .... тоа е тоа што се бара од поодамна .

Него, Капело може? :)

Шала на страна, би сакал да дојде он, квалитетен тренер, ќе оддржува дисциплина, башка омразен лик у Англија, таман ќе ни дојде и тоа, покрај еден од најомразените играчи :)

Сега со Мартинез ќе процветаме и ќе ја освоиме Премиер Лигата :facepalm:. Некои анонимни американци шо до лани не знаеја шо е Ливерпул дојдеа и го отпуштија Далглиш :facepalm: . НЕЗАМИСЛИВО МИ Е.

Сега со Мартинез ќе процветаме и ќе ја освоиме Премиер Лигата :facepalm:. Некои анонимни американци шо до лани не знаеја шо е Ливерпул дојдеа и го отпуштија Далглиш :facepalm: . НЕЗАМИСЛИВО МИ Е.

Абе каков црн Мартинез ?
Америве си сакаат напредок , титули .... се ќе направата за да го видат за 2/3 години тимот прв во ЕПЛ , винер на сите купови + ЛШ титула .

Да беа анонимни кои дошле и тутку така го избркале Кени , тоа ќе беше уште во зимски преоден рок немаше да чекаат до сега .
Паметни се , може не се до толку воведени во фудбалот но знаат што прават .

Абе каков црн Мартинез ?
Америве си сакаат напредок , титули .... се ќе направата за да го видат за 2/3 години тимот прв во ЕПЛ , винер на сите купови + ЛШ титула .

Да беа анонимни кои дошле и тутку така го избркале Кени , тоа ќе беше уште во зимски преоден рок немаше да чекаат до сега .
Паметни се , може не се до толку воведени во фудбалот но знаат што прават .
Кој ќе се нафате да го воде Ливерпул у таа ситуација сега? Кој? Мартинез од Виган, Роџерс од Свонси или некој сличен анонимец. Од најголем оптимист сега станувам најголемио песимист за напредок на Ливерпул.

Кој ќе се нафате да го воде Ливерпул у таа ситуација сега? Кој? Мартинез од Виган, Роџерс од Свонси или некој сличен анонимец. Од најголем оптимист сега станувам најголемио песимист за напредок на Ливерпул.
Се кладиме ли дека ќе има доста голем напредок и дека нема да земат некој анонимус ?
Еве во пиво , бива ?

Заменици?
Капело е ок ама е стар бе. И сам рече дека сака уште еден предизвик пред да си оди а мислам дека и да дојди за кратко ќе си оди пошто му е смачено. Ќе треба за 2-3 години нов да бараме
Мартинез не ми се допаѓа. Спремен е ама не знам менталитетот ова она....
Роџерс исто. Авторитет треба за овие
Онил.....не знам. Јак тренер ама годините (60) не ми прават ќејф а и пак ме мачи тука менталитетот што го има
Биелса - квалитетен ама нездрав. Болен е тој, ненормален, неточен.....можи и таков треба за нашиве а? :D
Гвардиола - рече дека сака одмор од фудбалот. А и зошто би дошол кај нас?
Клоп - нема шанса да дојди.
Рафа - според мене ок ама рекоа дека нема да го вратат
АВБ? Премногу млад и ќе има проблеми со авторитетот како што веќе видовме. Можи ако ги продаде старите играчи да наметне некој авторитет. Ама сака и пимплачка игра за која сме створени а која не ми се допаѓа
Друг не знам. Гледам е во тренд да се враќаат млади легенди како Гвардиола,Конте,Матео.....да го ставиме Роби Фаулер а? (y)

Се кладиме ли дека ќе има доста голем напредок и дека нема да земат некој анонимус ?
Еве во пиво , бива ?
Напредок ќе има на следнио 29 февраури а анонимусот Роберто Мартинез е на чекор до Ливерпул според сите обложувалници.
--- надополнето: 16 мај 2012 во 19:51 ---
. Гледам е во тренд да се враќаат млади легенди како Гвардиола,Конте,Матео.....да го ставиме Роби Фаулер а? (y)
Сами Хипија штотуку потпиша со Леверкузен иако би бил совршено решение как шо кажах пред 2-3 недели. Поарно да го гледам Џерард како менаџер отколку Мартинез или некој сличен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom