Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно со Челзи ќе играме (ако играме финале) а опасно ќе е со нив. Сакам со Спарс многу ни должат треба да си наплатиме само како тргнало сезонава можи долгот да порасниза финале ни се местат две екипчиНа ама баш кејфски да ти е да ги плеснеш а челзи а петлињата исто е

Поздрав до сите црвени тука, не сум знаел дека и тука не има во поголема група![]()
omg и ти ли си црвен ?Поздрав до сите црвени тука, не сум знаел дека и тука не има во поголема група![]()

Хехе ако сум нов член не значи дека првпат стапнувам на форумДобро а како овие "новиве" уште нерегистрирани имаат аватари,потписи, цитираат, пишуваат итн итн? Јас кога се зачленив долго време ми требаше дури научам што и како на форумов
Во секој случај добредојде
Сум бил член и на други форуми па знам лесно да си го најдам патот 
Добро де само онака констатирав.Хехе ако сум нов член не значи дека првпат стапнувам на форумСум бил член и на други форуми па знам лесно да си го најдам патот
![]()
Ама имаме обичај овде секој нов да части по едно пиво. Па рачунај сега....Ќе го одложам частењето до следнот пат кога ќе ја освоиме Премиер Лигата, па ако треба и со камата две ќе частамДобро де само онака констатирав.Ама имаме обичај овде секој нов да части по едно пиво. Па рачунај сега....

и ништо ново ...Rosemberg и superstarpizza увек тука ...Не заебавај сега давај ваму пивото после за ПЛ пак ќе частишЌе го одложам частењето до следнот пат кога ќе ја освоиме Премиер Лигата, па ако треба и со камата две ќе частам![]()

Па ние го држиме фан клубов беЗДРАВООО НАРОДЕ!!!!
еве ме мене овде после можеби една годинаи ништо ново ...Rosemberg и superstarpizza увек тука ...
Туку како ти беше стариот ник?