Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
prvin skopje1
pa poslem skopje11

ne deka bev nesto preterano aktiven so pisuvanje , imav nekoi 200-300 posta :d i toa strogoza liverpool :D

Да бе......затоа те немаше тебе. Дуле,Дуле......јас па си реков те има воз згазено :LOL: Сега работиш за некоја агенција? :cool:

ЗДРАВООО НАРОДЕ!!!!

еве ме мене овде после можеби една година :D и ништо ново ...Rosemberg и superstarpizza увек тука ...

Ова на крајот на реченицата ко да ти фали уште... НУБОВИ да се извикаш! :pos:

Иначе велком бек!

А да питам чисто онака...... само мене ми се чини дека „Нетот“ се повеке пишува за Ливерпул и Тељо?

Да бе......затоа те немаше тебе. Дуле,Дуле......јас па си реков те има воз згазено :LOL: Сега работиш за некоја агенција? :cool:

ма не работам никаде ..... незнам зошто ме снема .. наеднаш .
сигурно пошто го заборавив пасс по 100 пат .

инаку за тој ТЕЛО незнам дали не поврзуваат ..ама знам дека не ни треба!

Хмм..... ни треба и тоа очајно!

А да питам чисто онака...... само мене ми се чини дека „Нетот“ се повеке пишува за Ливерпул и Тељо?
Хех, секој месец не поврзуваат со некој играч што покажал неколку добри партии во скорешно време. Сепак квалитетен играч е и добро би ни дошол, али едноставно не верувам у ваков вид на трачеви...

Добро, Тељо, и?

Дојде Ливерпул во позиција да бил очаен и брка маргинални играчи од тимови со кои беше рамо до рамо до пред некоја година.

И после Кени бил крив.

Брат тоа е, сега колку и да се трудиме тешко ќе биде да донесеме некој класа играч. Ако не добиеме поволен резултат со Њукасл има големи шанси да завршиме под нив, па сега не знам кој би бил најквалитетниот играч кој би сакал да игра во тим кој завршил под нив. Само за такви сеуште некомплетно оформени играчи или пак играчи кои го поминале врвот на својата кариера ќе можеме да целиме. Сепак се надевам на поголем пласман и верувам дека можеме петтото да го освоиме, со оглед на тоа дека претпоследниот меч ни е со Челзи. Но доколку го освоиме и ФА купот многу поразлични ќе бидат работите, само мора и малце повисоко од ова да завршиме...

Значи сега да очекуваме дека пак ќе си го заборавиш и пак една година ќе те нема а? :coffee:
--- надополнето: 29 март 2012 во 15:13 ---
:))))))) Me red as well :D
@Rosemberg Епа тек сега влагам во овој дел, така да....не сум проверил :) Битно тука сум :D
Не заебавај.....член си од 2007 а не си знаел дека има фан клуб на Ливерпул? :eek:
--- надополнето: 29 март 2012 во 15:15 ---
Добро, Тељо, и?

Дојде Ливерпул во позиција да бил очаен и брка маргинални играчи од тимови со кои беше рамо до рамо до пред некоја година.

И после Кени бил крив.
A кој ги бара тие играчи? Јас? Кој е тој што треба да донеси квалитетни играчи и да го крени тимот? Цацко?

A кој ги бара тие играчи? Јас? Кој е тој што треба да донеси квалитетни играчи и да го крени тимот? Цацко?

Ти, ами кој? :)

Види, тргни од овде, од фан клубов. Задоволни би биле со Тељо. Со некој играч кој до вчера (може да го земете и буквално вчера) не беше познат ни на некои комшии од Меси, и тој кај нас би бил неопходен?

Лузерски менталитет има Ливерпул. Од управа, преку навивачи, па се до голман.
Не Кени, Исус не може да го смени тоа.

Хмм..... ни треба и тоа очајно!
Не.....добар е ама клаузулата суперстар, клаузулатааа.....ќе не исечи клаузулата со која евентуално би го зеле. Ќе им потреба па таман ќе го доизградиме како играч ќе ни го земат за малку пари. Јас од Шпанија би одел на Муниаин милион пати кажав. Ефтино ќе го земиме ако се паметни нашиве. Исто и СОлдадо е добра опција само некако и не ми е по ќејф. Валенсија и нема да бара преку 30 милиони. За едно 25 максиум + некој бонус ќе го земиме. Или да платиме 45 за Фалкао и тоа е опција. Има, има квалитетни играчи само треба нашиве да го користат мозокот и лесно ќе е.
--- надополнето: 29 март 2012 во 15:20 ---
Брат тоа е, сега колку и да се трудиме тешко ќе биде да донесеме некој класа играч. Ако не добиеме поволен резултат со Њукасл има големи шанси да завршиме под нив, па сега не знам кој би бил најквалитетниот играч кој би сакал да игра во тим кој завршил под нив. Само за такви сеуште некомплетно оформени играчи или пак играчи кои го поминале врвот на својата кариера ќе можеме да целиме. Сепак се надевам на поголем пласман и верувам дека можеме петтото да го освоиме, со оглед на тоа дека претпоследниот меч ни е со Челзи. Но доколку го освоиме и ФА купот многу поразлични ќе бидат работите, само мора и малце повисоко од ова да завршиме...
Можи да се донесат класа играчи. Ама за тоа треба ова подолу

images

--- надополнето: 29 март 2012 во 15:21 ---
Ти, ами кој? :)

Види, тргни од овде, од фан клубов. Задоволни би биле со Тељо. Со некој играч кој до вчера (може да го земете и буквално вчера) не беше познат ни на некои комшии од Меси, и тој кај нас би бил неопходен?

Лузерски менталитет има Ливерпул. Од управа, преку навивачи, па се до голман.
Не Кени, Исус не може да го смени тоа.
E така.....менталитетот е проблемот. И јас сакам да се смени тоа. А за тоа треба и таков човек. Треба да се почни со газдите. Треба да бараат титула и ако ја нема да летаат глави. Менаџерот исто треба да се стреми кон тоа. Секој играч кој нема таков менталитет чао пријатно. Навивачите исто

Не петиција за смена....ама тоа е веќе ставање до знаење дека навивачите сакаат повеќе

Мнозинството никогаш не знае што всушност сака.

Да се разбериме. Ливерпул ко институција, е во заебана ситуација.
Мене не ме ни чуди што сезонава пропадна. За мене е претерано позитивно што веќе го освои Мики Маус купот, а можен е и ФА трофејот.
Во таква, заебана ситуација. Која ке биде уште позаебана доколку не се освои ФА купот.
Тешко е да се надеваш на титула следната сезона, ако претходната си го попушил од тим ко Виган. БЕзразлика на амбициите на навивачите.

Јас стојам на мислењето дека, да не беше Кени, којзнае која матна ке го носеше сега Ливерпул.

Но ете, да почекаме, да видиме дали Кенет ке си оди (или ке го избркаат). Па тек после ке видиме што глупости ке се дешаваат во и околу Ливерпул.

Во тим кој имаше аспирации, а немаше среќа.
Во тим во кој капитенот имаше топло -ладно сезона со повреди.
Во тим во кој засилувањата не успеаа да се снајдат, а тоа се случува многу често, со многу тимови.
Во тим во кој „најживиот играч“ беше опашен со нефер казна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom