Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кели стрелец - Хендо асистент ... :cuc: момциве растураа ... :)
--- надополнето: Nov 14, 2011 8:21 PM ---
Шеик го купува Евертон или Блекбурн
шеициве са неарни , го расипаја фудбалов .... :mad:

Кели стрелец - Хендо асистент ... :cuc: момциве растураа ... :)
--- надополнето: Nov 14, 2011 8:21 PM ---
уште поубаво занас да го купи евертон тек тогаш ќе го видат ливерпул оној правиот, а и 500 милиони незнам дали баш ќе му стасаат знаејќи дека сега даваат огромни суми за фудбалери

Одвај чекам!! (y)
Мислам Евертон да го купат.Ќе гледаме уште повозбудлива ПЛ :cool:

Прочитајте го ова. Добра анализа за Енди Керол. Јас искрено не го прочитав цело ( ме мрзеше како и секогаш, јбг на македонски да е не го читам а камоли на англиски ) ама добра анализа е. Посебно обратете внимание на табелава. Во првиот дел горе се високите напаѓачи како Керол а во вториот ќе да се пониските.

Strikers-chart.jpg

Даунинг вака и у Ливерпул да игра ... супер прво полувреме изигра + асистенција ...
Агер гол даде ... :D
Среќа не игра денес Суарез со Италија ќе им дадеше и на нив 4-ри , али подобро шо не игра нека се чува одвај чекам со Челси у недела ... кој и да им даде гол у недела очекуем зимски преоден да пратат понуда :D

Даунинг вака и у Ливерпул да игра ... супер прво полувреме изигра + асистенција ...
Агер гол даде ... :D
Среќа не игра денес Суарез со Италија ќе им дадеше и на нив 4-ри , али подобро шо не игра нека се чува одвај чекам со Челси у недела ... кој и да им даде гол у недела очекуем зимски преоден да пратат понуда :D
Да ни свирни Еткинсон пенал да го пуштиме резервниот голман Дони да шутка а? Пошто другиве играчи не ми се даваат. Ок се сите. А Даунинг си е ок ама нашиве не знаат да погодат. Досега лесно можше да има 5-6 асистенции и 2-3 гола ама тоа е

Сакам да прашам ме интересира во врска со членарината што стана? Колку луѓе имаат платено или никој абер си нема за тоа?

Шест милиони фунти за Али Сисоко..:notworthy:

Иам некој осеќај дека челзи ќе губи опасно...

Иам некој осеќај дека челзи ќе губи опасно...
немојте со тие осечаи и предвидувања лоши страни ни се
али знаејќи дека во гости играме многу подобро одколку дома ... само карагер да не се опорави до тогаш оти ќе го јадеме недопечен оти челзи 70 посто од головите им се при прекини а карагер е цреп во скок боље е шкртел и агерчо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom