Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Добро како не ви е срам, во сабота се игра градско дерби а на темава штурци се слушаат. Ајде малце загрејте се, денес е четврток па мене почна сафра да ме фаќа до сабота. Ќе ги тепаме ли??? Нормално!!!
И резултатски и физички.....come on Reds...

Добро како не ви е срам, во сабота се игра градско дерби а на темава штурци се слушаат. Ајде малце загрејте се, денес е четврток па мене почна сафра да ме фаќа до сабота. Ќе ги тепаме ли??? Нормално!!!
И резултатски и физички.....come on Reds...

Мора да се тепаат... У Сабота ми е роденден, и тоа ми е желбата.. Се надевам ќе ми ја исполнат! Ќе доаѓаш ли у Агер и Сагер? Да ми бидеш првиот форумџија што сум го запознал :P

Мора да се тепаат... У Сабота ми е роденден, и тоа ми е желбата.. Се надевам ќе ми ја исполнат! Ќе доаѓаш ли у Агер и Сагер? Да ми бидеш првиот форумџија што сум го запознал :P
И мене ми е у сабота :D Мора да ни честитаат со победа ;)

Честито нека ви е роденденот и на двајјцата (однапред) :)) Јас доаѓам во Агер Сагер...а најверојатно и Орце (правниче)...освен, ако не остане дома да учи, спрема правосуден...ама мислам дека ќе одвои 2 саати :)

Ова вреди да се спомне:Пред 30 години на денешен ден почина една од најголемите легенди на Ливерпул, Бил Шенкли, YNWA

Можеп да се кладиш дека во сабота ќе бидам таму. Утакмиците со Евертон и манчестер се само створени за во паб.
Честито нека ви е роденденот и на двајјцата (однапред) :)) Јас доаѓам во Агер Сагер...а најверојатно и Орце (правниче)...освен, ако не остане дома да учи, спрема правосуден...ама мислам дека ќе одвои 2 саати :)

Јебеш га Фичо, еднаш се живее два саати дерби, зачинето со пиво и лесковачка не се пропуштаат:))))))

Горецитираниот и ти Гучи во сабота на утакмица ве чекам, ако тепаме таман да частите:)))))))))))

И мене ми е у Сабота :)

Ту, ту.. Дури 3 родендени :D И како да се најдеме бе? Или ќе се осетиме по форумџиски врски... :D

Ту, ту.. Дури 3 родендени :D И како да се најдеме бе? Или ќе се осетиме по форумџиски врски... :D

Вие само дојдете, ние редовно си се собираме порано за лаф муабет и цигара, викни Орце или Фичо и ќе не најдеш:)))))))
Јас а верувам и Фичо сигурно 100% сме таму.

според мене ова би била првата 11-ка за утре
-------------Керол-----------Суарез-------------
--Даунинг--------------------------------Кајт-----
-----------------Адам----Лукас-------------------
--Енрике------Шкртел---Карагер----Кели---
------------------------Реина-----------------------
Замена: Дони, Хендерсон, Џерард, Коатес, Белами, Макси и Аурелио

според мене ова би била првата 11-ка за утре
-------------Керол-----------Суарез-------------
--Даунинг--------------------------------Кајт-----
-----------------Адам----Лукас-------------------
--Енрике------Шкртел---Карагер----Кели---
------------------------Реина-----------------------
Замена: Дони, Хендерсон, Џерард, Коатес, Белами, Макси и Аурелио

Место Кајт ќе игра Хендерсон.
Море нека игра кој сака, ама без победа нека не се враќат на Енфилд.
Во врска со црвените картони, ги имало доста на овие натпревари, па така типуват да биди и утре, ама мислам од наша страна дека ќе нема црвен картон, затоа што наредното коло играме со Јунајтед, ќе ни треба комплетен тим.

Стартни 11 според гардијан
Everton-v-Liverpool-Proba-001.jpg

Јас мислам дека Кајт ке игра затоа што:
• Dirk Kuyt has scored in his last three Merseyside derby appearances and five overall

Во врска со картони:
• There have been 19 red cards in this fixtures, more than in any other in Premier League history

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom