Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Значи секоја чест за Ливерпул , немам зборови. Се "трудеа" момците !

Се е до тренерот верувајте...Како можеше еден Мурињо со Интер да освои се? Пред тоа Интер отпаѓаше во осмина финале лига шампиони. Сега со Реал растура. Сакам да кажам дека треба да се смени Кени, со ова мислење бев уште пред 3/4 кола. Седмо место на табела сме и 12 бода заостанување зад првиот, што е голема срамота за тим како Ливерпул. Хоџо да имаше толкав буџет за трошење можеби и ќе не вмешаше за титула сезонава, а него го пцуевме иако имаше буџет од 10 милиони. Кај сте сега сите што го пцуевте Хоџо? За Кени никој критика не дал, што фанови ќе сте вакви ебаго.

Дур не “науча“ да играа стабилен фудбал ТИТУЛА-та ќе ја сањамо .... Не е ова можно со овие НАЈМАЛИВЕ шо треба да ги јадемо у први 15 минути од прво полувреме ,а после се да е рутина мие не можемо со нив да излеземо на крај ... ебати , колку сум нервозен вака кој играат неписмено незнаат да победат -.- !!!

Алоооооооооооооооооооооооооооо кое 4 место бе со Свонси и Норич дома бодови се губат сигурни победи се претвораат во нерешени,а некои се надеваа и на титула.Со вакви резултати може да се надеваме само во Лига Европа а прашање и дали и за таму ке фатат место,ЛШ треба и титула дома а вака ако продолжиме ке се бориме и за опстанок.Во гости можат да победуваат а дома како фатени да се во нозете еден гол неможат да дадат.Сите имавме големи очекувања за оваа сезона но сурова е реалноста еве се гледа колку сме "подобрени" во однос на лани.Вакви киксови се недозволени за клуб кој сака да игра во ЛШ или пак за титула.Се надевам дека ке биде подобро,но ако се продолжи вака црно ни се пишува комплетен ремонт на тимот да се направи!!!

Јас знам што е проблемот......Лукас е крив

Според што заклучи дека тој е крив?Никој не го спомна ајде образложи.

Иронија брат...иронија......зошто за секој е*ан лош натпревар тој е крив(за повеќето фанови тука)......затоа Лукас......
спорд мене повторно бр.1 на теренот денес....

Јас знам што е проблемот......Лукас е крив
Тој и никој друг!! Да се обеси :D
А да....и Керол :P
Лукас денес беше добар заедно со Реина и Енрике ( овој многу ме изненадува) Другите слабооо
Некако крила немаме. Очајно ни требаат Адам Џонсон или Еден Хазард ама ниеден нема да земиме. Стварно не знам кај да го барам проблемот. Лани ќе се пцуеше те по играчите те по Хоџо ама сега не знам по кој. Едино по жените :D
Да им ебам жените на сите до еден

Абе јесте да Лукас до пред некое време беше дрво но има подобрување во неговата игра,проблемот е во оние шо незнаат гол да дадат како дрва се напред 100 шанси а нема гол,е ќе нема кога нема кој гол да даде.Ако реализиравме како што требаше сега требаше да сме најмалку второ место еве нека е и трето со мал заостаток зад водечките и со какви такви шанси да се надеваме за нешто повеќе а вака ништо не правиме.До кога вака незнам па срамота е веќе за клубот,на вакви екипи треба по 3-4 гола да им даваме ама како што кажав нема кој гол да даде и затоа ако им е кога незнаат гол да дадат!!!

Белами треба да има предност пред Кајт според мене и Даунинг треба да го седнат на клупа некако не го бива.

Белами треба да има предност пред Кајт според мене и Даунинг треба да го седнат на клупа некако не го бива.

Тука се сложувам со тебе и јас мислам дека Даунинг треба на клупа малку да биде а Белами да добива шанса може и како крило да игра а и Макси треба да добие шанса како десно крило но изгледа Кени не мисли така но ке видиме на следниот натпревар со кои играчи ке излезе на теренот.

Не не..Даунинг само треба да игра по левата страна со Енрике. Инаку се сложувам, треба Белами да добие повеќе минутажа.

И не ми е јасно зашто Кени не е љубител на правење измени. Или не ги прави, или ги прави касно.

Тогаш кога помислив дека со Норвич сме го допреле дното не било така, ете се повтори тоа и денес и тоа на сред Енфилд?? Па како не им е срам од народот? Лугето одат таму пари трошат, ги бодрат а овие ама гајле си немат, исто и ние се нервираме залудно само. Ремито против Норвич брзо се заборави благодарение на Манчестер Сити кој го декласираше нашиот најголем ривал, сите бевме среќни што Јунајтед изгуби. Што добивме од тоа што Сити победи? Ништо, ништо и само ништо. Е сега за денешното реми со што ќе се тешиме? Сите тимови си победија, си освоија 3 нови бодови и ние ќе нема на што да се радуваме. Како утеха може да ни биде тоа што освоиме барем бод против силниот Свонси :mad:

ако уште еднаш му дојде напамет на џон хенри да биде во ложата на енфилд нека се одкаже уште сеа од лфц. значи досега на сите негови присуства ливерпул нема победено епа човече малер си што друго да ти кажам
пс: го гледав второ цело, за прво линковите катастрофа и тек у 80 минута сватив дека фудбал гледам , ни шут на гол ни ништо тапа и таа помошничката кој ја донел таму офсајд крена знаме жена и фудбал ко тарзан со компјутери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom