Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Уште покољ би било

---------Салах---------
Мане--Фирмино--Стерлинг

Ама мораше да плачат за да си одат.

Додуша можеби подобро што си заминаа, никогаш немаше да се земат Алисон и Ван Дајк, а со Мињоле, Клаван и Матип сега ќе бевме 6-то место без разлика на нападот.

За тоа дека губи душа после спринт сосема се согласувам, мислам дека сите тоа го имаат приметено, затоа не игра среден ред во Барса, во 4-3-3 не може да игра. Само на 10ка би дошол до израз, а таа позиција во Барса не постои :)

За тоа дека губи душа после спринт сосема се согласувам, мислам дека сите тоа го имаат приметено, затоа не игра среден ред во Барса, во 4-3-3 не може да игра. Само на 10ка би дошол до израз, а таа позиција во Барса не постои :)

Се слагам и јас, затоа многу патеше играта на Ливерпул кога он играше во средина а требаше да се брани или брзо да се покрива во дефанзива, односно транзицијата. Десно кој и да покриваше, дали Лалана или Милнер, даваа премногу помош за тој бочен бек, додека лево Морено беше често оставан на цедило.

поголем непребол ми е (пример) Леива.
Не знаеш колку ни се најде, без него скоро не ни постои средината, коа не игра (повреда или црвен :icon_mrgr: ) многу тешко победуваме. Имаше и некои муабети дека кога ќе заврши со играчка кариера, Лотито му понудил некоја позиција у клубот.
Како и да е, фала ви :)

Не знаеш колку ни се најде, без него скоро не ни постои средината, коа не игра (повреда или црвен :icon_mrgr: ) многу тешко победуваме. Имаше и некои муабети дека кога ќе заврши со играчка кариера, Лотито му понудил некоја позиција у клубот.
Како и да е, фала ви :)

Јас Леива го обожавам, дрес од него купив пред 10 години, сите кога го викаа Ужас Леива, место Лукас Леива :D
Се нервирам кога играчи како него не се ценети, не сфаќаат навивачиве дека не е поентата да имаш тетоважи, залижана фризура и да праиш самба на терен, не е фудбалот тоа. 10 години во Ливерпул, легенда на клубот, неродениот Скаузер. Знам и дека ви е избран за играч на сезона, што ептен ме радува!

И сега ни беше ли или не ни беше Семи Ли еднаш менаџер? [emoji3][emoji3]
159a203778ce7074560309e0a316d1d4.jpg

Карактер има екипава, факт али затоа одбранта на оваа утакмица беше криминал. Три пати ни шутнаа на гол, три голови, ептен хаотично. Ко да игравме со Мињоле, Клајн, Матип, Ловрен и Морено.

Милнер беше проблемот, нормално и очекувано Заха памет му зема, флешбек од претходни години беше одбранава денес што покажува дека се лабилни уште во тој дел од теренот и треба промени

Милнер се напна денес со Заха, му еба семката:D за голот од корнер Фабињо беше крив што дремеше сам место да го чува тој од Палас

Милнер беше проблемот, нормално и очекувано Заха памет му зема, флешбек од претходни години беше одбранава денес што покажува дека се лабилни уште во тој дел од теренот и треба промени
Za odbranata zborish deka vi treba promeni ili ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom