Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дали тогаш значи дека у лето нема да продаваме па нема простор....
Ако се планира продажба на лето.... Зошто сега не се почнеше со реновирање?

Sent from my D2303 using Tapatalk

Кој ќе ти ги купи повредените штопери на сред сезона?

Кој ќе ти ги купи повредените штопери на сред сезона?
Муабетот беше за 6те штопери...
Правиме позајмица како да нема да продаваме на лето...

И после што....се враќаме на Шкртел и Сако...Ловрен

И после што....се враќаме на Шкртел и Сако...Ловрен

До крај на сезона да. За наредна се надевам не , пред се мислам на Шкртел. Од Сако јас сум задоволен , не и последните 2 меча , но севкупно сметам дека е одличен. Ловрен да се задржи само доколку ја задржи формата. Летоска ќе има пазарење тоа секако. Туку ти што мислиш да ги продадеме сега сите и да донесеме нови? Како што кажа Пеџа сред сезона повредени сите кој ќе ги купи? А само да купиме а овие да останат нема логика во никоја смисла.

Туре секако ќе оди во Реал Мадрид , така да.. :D

Муабетот беше дека ќе се купува штопер... Ако се купува штопер зошто не се купува сеа и постепено да влегува во првиот состав додека имаме штопери со што би му се тргнал притисокот.
Не....
Не ние сеа ќе земаме штопер за кој до пред 2 години и дрва и камења фрлааа кога Роџерс сакаше да го купи.

12552749_1682719691768240_8877449763174840984_n.jpg

No hard feelings :D

Муабетот беше дека ќе се купува штопер... Ако се купува штопер зошто не се купува сеа и постепено да влегува во првиот состав додека имаме штопери со што би му се тргнал притисокот.
Не....
Не ние сеа ќе земаме штопер за кој до пред 2 години и дрва и камења фрлааа кога Роџерс сакаше да го купи.

Според мене голман е најслабата карика кај нас. Под итно уште сега да се земе солиден голман. Ова со Caulker е изнудено ептен ради повредите. Дека го пцуев и јас Ловрен да , но последниов месец и половина е одличен. Сако-Ловрен мислам дека може одлично да функционира. А при повреда , умор ..утакмици у куп и слично тука е Туре да прикаже маестрална партија ( пред да замине за Реал :) ) Да беше уште Роџо мислам дека Caulker немаше да се купи или некој друг одбрамбен , туку Чан ќе го играше штопер дур другиве не се фит. Како и да е дупки иаме многу. Од голман па до крила ..офанзивни средњаци со малце повеќе интелегенција. Сето ова фали и тоа многу. Кои дупки ќе се закрпат сега или ништо нема да се закрпи останува да видиме.

Иначе Caulker јас лично не сум го пцуел , нити пак сум фрлал со камења по него :D Неам некое посебно мислење за трансферов зш за брзо ( се надевам ) стандардиве ќе се вратат. Така да не очекувам и да има некоја позначајна улога.

За голманите, Клоп треба да биде човек и да му даде макар во куп шанса на Дени. Дечкото е во инзвонредна форма, газеше во Абердин, има 12 чисти мрежи на 21 натпревар и не само тоа, него на секое видео или објава за него, навивачите на Абердин беа презадоволни од него. Не дека е подобар од Мињо (за џинџерот муабет не праам) ама е во подобра форма и треба барем да му даде шанса во куповите.

Коло летово си иде 100% според мене. Ќе се игра со Сако, Деки и Матип. Шкртел не верувам да си оди иако е лош, ќе има улога како Туре сезонава, барем тоа би било најбезболна опција ако го задржат.

За штоперите....
Подобра би била варијантата со Џан како штопер него ли да позајмуваме штопер за 2 утакмици!
Не ја гледам причината зошто да не се купува во овој преоден рок.
Дури како што самиот спомна... Џан на штопер оа да се купува везист... Секако ни требаат играчи.
Вака испаѓа дека сме Ман Сити... Имаме 2 екипи па може да си дозволиме играч за 2 утакмици.

Абе не се спрдачевте со овој Кокер пред 2 сезони или Бодо го зезавте? :D

Абе не се спрдачевте со овој Кокер пред 2 сезони или Бодо го зезавте? :D
Цела ситуација на кратко. Седиме во кафана јас, Бодо, Рики, Игор и уште двајца другари кои не се на форум а навиваат за Ливерпул. Едно добри саат ипол нагазени со ракија се објаснуваа Игор и Бодо дали извесен Кокер би бил добро засилување за нашиот ни клуб. Од тие саат ипол, саат време праеле они муабет за различен играч. Едниот зборел за Рио Кокер, другиот за Стевен Кокер :D

Како и да е, Бодо рече дека играчот не постоел и се разбира, смешка од играч кој не смее да помисли на Ливерпул, не па да заигра за клубот :D

Цела ситуација на кратко. Седиме во кафана јас, Бодо, Рики, Игор и уште двајца другари кои не се на форум а навиваат за Ливерпул. Едно добри саат ипол нагазени со ракија се објаснуваа Игор и Бодо дали извесен Кокер би бил добро засилување за нашиот ни клуб. Од тие саат ипол, саат време праеле они муабет за различен играч. Едниот зборел за Рио Кокер, другиот за Стевен Кокер :D

Како и да е, Бодо рече дека играчот не постоел и се разбира, смешка од играч кој не смее да помисли на Ливерпул, не па да заигра за клубот :D

Е арно ама, пошто го купи Клоп, се му е простено и тој заслужено ќе го носи дресот на Ливерпул. :D
Ќе имаше смеење по некоја случајност Роџерс да го позајмеше Кокер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom