Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Чан добар како штопер.... Ама гооолема штета е бре ако остане таму.
Тој играч злато вреди како задни везни!

Каква игра... е ова е нешо шо потсеќа ептен на минатата година.
Ако велзат во ритам ќе биде супер, Стариџ да се врати, Лалана да се уигра со Кутињо, Стерлинг малце да се одмори, а Џерард полека да се седнува на клупа, староста си зема замав.

Која разлика ја прави Капетанот!
За мене играч на утакмица Е Кутињо... Штета шо игра само 60/70 минути ефективно.
И покрај победата Роџерс не помина без пцуењето.

Па одмори го Стерлинг бре...извади го 60 минута.
Едвај дишеше.
Кутињо исто така требаше да биде заменет околу 70 минута.

ПС. Оџо сине ќе дојде и твојто...

:D

И на 4-1 победа, наоѓате забелешки....сигурно многу подобро Брендан знае дали Стерлинг може да игра или не, а сигурен сум дека и со Лестер ќе стартува, па после ќе добие 10тина дена одмор, кога ќе го играме ФА купот.

Второ, што сте се запнале за позицијата на Џан? Супер си изигра со Барнли како стопер, и денеска беше топ, и подобро е тој да игра таму многу сум посигурен, него кога игра Ловрен на пример.

Трето, со вака во форма Лалана и Кутињо, тешко дека ќе добие минута Оџо. Има време за него бе, 17 години има (нека ме исправи некој ако грешам), ова му е стимул за неговата добра полусезона (што беше на клупа), па од вгодина и него некогаш ќе го гледаме во прв тим (ако работи како што треба нормално).

10417640_796781450383774_7095004711719227783_n.png

И на 4-1 победа, наоѓате забелешки....сигурно многу подобро Брендан знае дали Стерлинг може да игра или не, а сигурен сум дека и со Лестер ќе стартува, па после ќе добие 10тина дена одмор, кога ќе го играме ФА купот.

Второ, што сте се запнале за позицијата на Џан? Супер си изигра со Барнли како стопер, и денеска беше топ, и подобро е тој да игра таму многу сум посигурен, него кога игра Ловрен на пример.

Трето, со вака во форма Лалана и Кутињо, тешко дека ќе добие минута Оџо. Има време за него бе, 17 години има (нека ме исправи некој ако грешам), ова му е стимул за неговата добра полусезона (што беше на клупа), па од вгодина и него некогаш ќе го гледаме во прв тим (ако работи како што треба нормално).

Да и на 4-1 имам забелешки!

Добро се гледаше дека Стерлинг е преморен. При добар резултат можеше да си дозволи да го замени.
Кутињо исто требаше да се заштити порано....како шо кажав негде околу 70 минута.

Чан одигра одлично....но јас зборам друго нешто.
Штета е Чан ако не игра во средината...како задни везни. Има буквално се што е потребно за таа позиција.
Играњето на штоперската позиција повлекува свои нус појави!...Ако ме сваќаш шо сакам да кажам.

Кутињо и Лалана се во одлична форма....тоа е најголемата причина за да се заштитат тие двајца.
Не е муабетот Оџо да конкурира за првиот тим....муабетот е Оџо да добие награда за одличните игри во младинскиот состав.
Овие две утакмици имаше простор за него....посебно за онаа со Барнли кога веќе беше на клупа.
Годините воопшто не се причина за недобивање шанса за 20-15 минути во првиот состав.
Ваква иста шанса доби Стерлинг.

Имам едно прашање.....во моментот формацијата и тројката напред Кутињо,Стерлинг,Лалана ни е непроменлива. Се чини дека тоа е единствената клучна алка за подобрувањето на играта.....
Со враќањето на Стариџ....со шпекулацијата за Ориги.....
Што ќе се прави тогаш...затоа што со тие двајца нема шанса да се игра истата формација со Кутињо и Лалана на терен.
Еден мора да одпадне а формацијата мора да претрпи промена....макар само со враќањето на Стариџ.
Тоа ќе биде најголемата болка.

ПС.Кога иде топка кон Мињоле....во секој момент очекувам глупост!:facepalm:

Ако играат како што играа вчера, Стариџ ќе отпадне. Стариџ ќе си остане на клупа и ќе конкурира за прв состав? Зошто мислиш дека тој под дифолт треба да игра ако тимот игра добро без него?

Во врска со Мињоле, се согласувам. Дури и противнички навивачи му прават притисок, зошто знаат дека е мисирче.

Ако играат како што играа вчера, Стариџ ќе отпадне. Стариџ ќе си остане на клупа и ќе конкурира за прв состав? Зошто мислиш дека тој под дифолт треба да игра ако тимот игра добро без него?

Во врска со Мињоле, се согласувам. Дури и противнички навивачи му прават притисок, зошто знаат дека е мисирче.
Не не воопшто не мислам дека тој треба по дифолт да биде стартер.
Но Роџерс сигурно нема да го чува на клупа!
Поентата ми е која ќе биде промената?

Не не воопшто не мислам дека тој треба по дифолт да биде стартер.
Но Роџерс сигурно нема да го чува на клупа!
Поентата ми е која ќе биде промената?

Се надевам нема да има промена, за сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom