superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Чан добар како штопер.... Ама гооолема штета е бре ако остане таму.
Тој играч злато вреди како задни везни!
Тој играч злато вреди како задни везни!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо бе Рики? Шо е до мене?Да ви ги гледам сите?
Или може до Рики е![]()
Декa не гледaше, aкo не се лaжaм, a Ливерпул изигрa oдличнoШо бе Рики? Шо е до мене?
И на 4-1 победа, наоѓате забелешки....сигурно многу подобро Брендан знае дали Стерлинг може да игра или не, а сигурен сум дека и со Лестер ќе стартува, па после ќе добие 10тина дена одмор, кога ќе го играме ФА купот.
Второ, што сте се запнале за позицијата на Џан? Супер си изигра со Барнли како стопер, и денеска беше топ, и подобро е тој да игра таму многу сум посигурен, него кога игра Ловрен на пример.
Трето, со вака во форма Лалана и Кутињо, тешко дека ќе добие минута Оџо. Има време за него бе, 17 години има (нека ме исправи некој ако грешам), ова му е стимул за неговата добра полусезона (што беше на клупа), па од вгодина и него некогаш ќе го гледаме во прв тим (ако работи како што треба нормално).
Не не воопшто не мислам дека тој треба по дифолт да биде стартер.Ако играат како што играа вчера, Стариџ ќе отпадне. Стариџ ќе си остане на клупа и ќе конкурира за прв состав? Зошто мислиш дека тој под дифолт треба да игра ако тимот игра добро без него?
Во врска со Мињоле, се согласувам. Дури и противнички навивачи му прават притисок, зошто знаат дека е мисирче.
Не не воопшто не мислам дека тој треба по дифолт да биде стартер.
Но Роџерс сигурно нема да го чува на клупа!
Поентата ми е која ќе биде промената?