Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
645712-211201124553pm.png

Момци, Суарез ќе стартува ли утре, што мислите?
Јас искрено сакам да го видам во почетниот состав...!!!

Коентрао изразил желба за преселба на Енфилд....http://www.caughtoffside.com/2011/02/11/25m-defensive-target-states-i-love-liverpool/

Е сега кој ќе го земаме? :pos2: Коентрао е подобар дефинитивно ама Таиво е гратис :smir:

--- надополнето ---

Суарез стартува и дава гол :wink:

Не заебавај :smir:

--- надополнето ---

Аааа штом шефот сакал тогаш ќе биде!!

--- надополнето ---

Има негде да се уплати до крај на сезона да немаат победа на гости?! :vozbud::vozbud:

Не до крај.....туку воопшто дали ќе има :pos2: и замисли како за инает в година нас да не тепа :pos2:

--- надополнето ---

Пратете шо се дешава на трибини ЛУДИЛО

Ливерпул - Ст. Етјен

Е не ќе се заебаваме

--- надополнето ---

Новата групна слика на тимот за оваа сезона:

new20102011liverpoolfco.jpg

Фаца е!

абе све ок со коентрао но тој повеќе е напред отколку назад, неколку утакмици што ги гледав на порто месецов тој некако како крило игра но и назад се враќа и во напад оди значи цела лева страна ја држи, а за таиво човекот е нешто како рисе (ристе наш) што беше осет нема кога шутира и е стрикно дефанзива би било добро двајцата да ги земеме но ако одиме на таиво едноставно коентрао одпаѓа или одбратно, но како што ги опишав коентрао за крило а таиво за бек и плус јанг и адам да дојдат бидејќи зимово тоа им го уништија клубовите би било перфект

абе све ок со коентрао но тој повеќе е напред отколку назад, неколку утакмици што ги гледав на порто месецов тој некако како крило игра но и назад се враќа и во напад оди значи цела лева страна ја држи, а за таиво човекот е нешто како рисе (ристе наш) што беше осет нема кога шутира и е стрикно дефанзива би било добро двајцата да ги земеме но ако одиме на таиво едноставно коентрао одпаѓа или одбратно, но како што ги опишав коентрао за крило а таиво за бек и плус јанг и адам да дојдат бидејќи зимово тоа им го уништија клубовите би било перфект
во бенфика играт иначе :smir:

--- надополнето ---

искрено се надевам дека ке играт, појако ке е :vozbud:

во бенфика играт иначе :smir:

--- надополнето ---

искрено се надевам дека ке играт, појако ке е :vozbud:

абе го видов лапсусот одкога го прочитав постот но ме мрзеше да го менувам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom