Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
поентата беше што пред ден или два кажав дека веќе никој несака да дојде кај нас....и уште си стојам на ставот....а ти со линковите ме демантираше.....и само го посочив тоа.....очигледно погрешно си ме сватил....немаше никаква иронија во мојот пост
не ни помислив на тоа.....него ме интересира/ше што е тоа со линковите....да не беа за сосем друго оти освен насловите не ни прочитав нешто друго т.е. ме мрзи ( мрзеше) .......ама добро....историско стана ова со тие линкови!! Дај со нешто друго да се позанимаваме!!! Како на пример претстојните нервози со Стеауа и Вила.....бтв се шпекулира дека лукас ќе го нуделе на Севиља!! Ако го продадат некој треба да си оди!!!

LFC Transfer Speculations
‎69% possession for Barcelona against Real Madrid in the 1st half. Totally astounding. It's almost like watching Stoke vs Liverpool
:pos2:

--- надополнето ---

А мислите ли ???

--- надополнето ---

Не плукам по вас!! Ако ти се пронајде себеси во тоа тогаш не знам што да ти речам,.....не ми беше намерата да те навредам тебе или суперстар или некој друг стриктно!! Тоа што го реков важи за сите...општо...почнувајќи од газди,директори,манаџери,играчи навивачи итн!!Само кога јас пишувам нешто тогаш не чини...е кога вие после ќе увидите дека сум во право тогаш пак јас сум крив нели!! Сега ме терате да барам постови во кои ќе увидите дека за многу работи бев во право кога пишував!! Не ми е целта да се фалам или слично ама мислам дека досега заслужив барем малку почит овде!! А не да ме напаѓате на секое....ако кажам кој играч ни треба тогаш претерувам со него....опседнат сум......или слично......а кога за некој велам дека не чини тогаш не чини!! Но за вас само плукам по играчите!!! Кога го барав Вилсон тогаш не ви чинеше,....а сега ви текна дека е најголем талент во Шкотска.....не го пишувам ова заради Суоерстар...има и други кои сега се сетија на Вилсон.....а досега не сакаа ни да знаат кој е т.е на времето не ни обрнуваа внимание кога викав дека ќе се смета на него во иднина и мора да се купи!! За поулсен и Кончески кажав дека ќе бидат дрва....ама не...однапред ги кудев и плукав...добри ќе биделе.....е па гледаме колку се добри!!
Милион пати реков пред сезона....ако сакате најмалку 4то место ќе мора борба за титула!! “Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.”
Така јас го разбирам тоа.....ама тогаш луд бев кога барав борба за титула!! А вие плачевте по 4то место.....е па дркајте сега на 7мо или 8мо!!!

Алооо...... Розе, чукни ја главата и напрај концепција на тоа шш го пишуваш!

Прво ја никогаш не сум кажал или пишал за да не се купува Вилсон!

Друго........ ти тогаш можеби си пишал дека е ОДЛИЧНО да се купи Вилсон, другите можеби тоа не го сакале.............а знаеш од која причина!

ЗАТОА ШТО СО ВИЛСОН НЕ СЕ ОСВОЈУВА ТИТУЛА!

Ја сега пишав за Вилсон да се пушти затоа што.....

1. Имам огромна одвратност кон Гејот.
2. Затоа шо на моменти сакав Кара да се уседне на клупа после инцидентот со Виган(со нив мислам беше)

Но знаеш шо е проблемот!

Проблемот е тоа што ние при немање ниту еден стабилен дефанзивец во одбрана освен Кара, ние купуваме играчи кој што треба да ни користат после 5 години!

Нам играч, односно ЕКИПА и РЕЗУЛТАТИ ни требаат итно!

Кога ние ке ја имаме екипата, кога ние ке ги имаме резултатите........... Е ТОГАШ МОЖЕ ДА СЕ КУПУВААТ ВАКВИ ИГРАЧИ!

Суперстар е во право.....нам ни требаат Играчи како Вилсон се согласувам....ама ни требаат во Комбинација со страшни бекови, од кои што ќе треба да учи....а не моментално од гркот и пак ќе кажам кара (кој е исклучителен, не викам не) али веќе и самиот забушава, безразлика што дава 102.5% на теренот....потребно е и повеќе од тоа...!!!! Ако ви текнува пред неколку години кога беа стартери Кара и Хипи.....и дојде Агер....почна полека да го заменува Хипи....и стана според мене бек светска класа....зошто учеше од Хипи и Кара.....а сега вилсон од кој ќе учи.....Гркот, Шкртел и Кара во вакви никакви сезони....!!!!!

Требаат млади играчи кога имаш перфектен тим.....да имаат на кој да се угледаат, да има кој да ги покрива, да ги поправа....а не сеа кога главните играчи незнаат кај ни се наоѓаат....!!!!

Роземберг се знаеше дека Арда сака да дое во Ливерпул,само и он си кажа дека коа ќе му заврши договорот ќе си дое како слободен играч.А за Кјаер незнам шо да кажам.Те сакаше да дојде,па после тоа нејќеше,а еве сеа пак сака да дое.Ако дојде одлично ако не никому ништо.И + со ова се докажува дека Агер нема да се шитне,двајцата би биле незнам еј.....Ама ај има време до лето за овој и за Арда исто.Сеа зимово само да се врати Инсуа и ништо поеќе.Кол се врати од повреда,тука е Кајт,Макси кој се враќа во игра и тоа го покажува секоја утакмица,Бабел,Шелви и да не заборавиме тука е и Аурелио кој Хоџо ја има мојата подршка коа го става како крило,пошо више е стар и не е тоа тоа.А вака поеќе може да помогне во нападот со неогвата техника.За напаѓачи исто имаме.Имаме совршена средина.И одбраната ни е ок до некаде.Само да се врати Инсуа и та а би ни била супер.Реина ко Реина.Брани перфектно секоја утакмица,не вади од мн гомна.Ама коа ќе напраи кикс напраен е.Али и тоа е ок се дешава на секој врвен голман.Сите голмани си имаат такви денови.

--- надополнето ---

И бтв Кара 3 месеци аут

има ли нешто полошо од тоа еден од Кончески или Полсен да биде наш капитен во наредните надпревари......па секако дека има....!!!!! може некои ќе ме демантираат....може и сите.....али сепак мислам дека конкретно нас ова нема да ни се допадне..... http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/roy-s-captain-contenders

има ли нешто полошо од тоа еден од Кончески или Полсен да биде наш капитен во наредните надпревари......па секако дека има....!!!!! може некои ќе ме демантираат....може и сите.....али сепак мислам дека конкретно нас ова нема да ни се допадне..... http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/roy-s-captain-contenders

Ја мислев дека ќе биде Реина без размислување, коа го прочитав ова се запрепастив. Ако веќе Реина не е капитен, гркот уште помалку заслужува да биде... подобро Кајт, Лукас...

Ја мислев дека ќе биде Реина без размислување, коа го прочитав ова се запрепастив. Ако веќе Реина не е капитен, гркот уште помалку заслужува да биде... подобро Кајт, Лукас...

имаше некој предлог и Торес да биде....ради самодоверба.....можеш да замислиш колку би му значело

имаше некој предлог и Торес да биде....ради самодоверба.....можеш да замислиш колку би му значело

па подобро он, него некој што не е ни стандарден во прв состав...башка Торес бил капитен (во А. Мадрид), има искуство како таков, ако тоа нешто значи:toe:

Осеќам во скоро време дека на Торес ќе го снајде она што го снајде и Руни пред некоја недела.

Тоа што правеше гримаси при влегување на Поулсен или како беше, и онаа индиферентност при изведувањето на пеналот против Тотенхем ми е како најава за шок вести од Торес уште зимава.

LFC Transfer Speculations
‎69% possession for Barcelona against Real Madrid in the 1st half. Totally astounding. It's almost like watching Stoke vs Liverpool
:pos2:

--- надополнето ---

Алооо...... Розе, чукни ја главата и напрај концепција на тоа шш го пишуваш!

Прво ја никогаш не сум кажал или пишал за да не се купува Вилсон!

Друго........ ти тогаш можеби си пишал дека е ОДЛИЧНО да се купи Вилсон, другите можеби тоа не го сакале.............а знаеш од која причина!

ЗАТОА ШТО СО ВИЛСОН НЕ СЕ ОСВОЈУВА ТИТУЛА!

Ја сега пишав за Вилсон да се пушти затоа што.....

1. Имам огромна одвратност кон Гејот.
2. Затоа шо на моменти сакав Кара да се уседне на клупа после инцидентот со Виган(со нив мислам беше)

Но знаеш шо е проблемот!

Проблемот е тоа што ние при немање ниту еден стабилен дефанзивец во одбрана освен Кара, ние купуваме играчи кој што треба да ни користат после 5 години!

Нам играч, односно ЕКИПА и РЕЗУЛТАТИ ни требаат итно!

Кога ние ке ја имаме екипата, кога ние ке ги имаме резултатите........... Е ТОГАШ МОЖЕ ДА СЕ КУПУВААТ ВАКВИ ИГРАЧИ!

Не плукам по вас!! Ако ти се пронајде себеси во тоа тогаш не знам што да ти речам,.....не ми беше намерата да те навредам тебе или суперстар или некој друг стриктно!! Тоа што го реков важи за сите...општо...почнувајќи од газди,директори,манаџери,играчи навивачи итн!!Само кога јас пишувам нешто тогаш не чини...е кога вие после ќе увидите дека сум во право тогаш пак јас сум крив нели!! Сега ме терате да барам постови во кои ќе увидите дека за многу работи бев во право кога пишував!! Не ми е целта да се фалам или слично ама мислам дека досега заслужив барем малку почит овде!! А не да ме напаѓате на секое....ако кажам кој играч ни треба тогаш претерувам со него....опседнат сум......или слично......а кога за некој велам дека не чини тогаш не чини!! Но за вас само плукам по играчите!!! Кога го барав Вилсон тогаш не ви чинеше,....а сега ви текна дека е најголем талент во Шкотска.....не го пишувам ова заради Суперстар...има и други кои сега се сетија на Вилсон.....а досега не сакаа ни да знаат кој е т.е на времето не ни обрнуваа внимание кога викав дека ќе се смета на него во иднина и мора да се купи!! За поулсен и Кончески кажав дека ќе бидат дрва....ама не...однапред ги кудев и плукав...добри ќе биделе.....е па гледаме колку се добри!!

Ако уште нешто те интересира слободно прашај!!!
а сега за тоа со играчите.....си имаме ние играчи алоооооо!!! Си имаме тим и луѓе од кои децата треба да учат!! А тоа што тимот не игра како што треба е друго!!! Пак ќе дадам примери......Арсенал,Барса......на колку години играше меси во прв тим?? Пато ??? Балотели ??? Фабрегас???? Не викам цел тим да ни биде со деца......туку дупките да се пополнат со млади и перспективни играчи!!!

--- надополнето ---

Осеќам во скоро време дека на Торес ќе го снајде она што го снајде и Руни пред некоја недела.

Тоа што правеше гримаси при влегување на Поулсен или како беше, и онаа индиферентност при изведувањето на пеналот против Тотенхем ми е како најава за шок вести од Торес уште зимава.
Па не сака да седи во тим со губитнички менталитет!!! Во тим каде некои 'навивачи' би го продале и за еден вучинич......каде еден Кајт се става на рамниште со Мексес........каде Реина не се цени воопшто!!! во тим каде Лукас,Нгог,Инсуа,Пачеко не вредат ни 5 пари!!!

--- надополнето ---

Роземберг се знаеше дека Арда сака да дое во Ливерпул,само и он си кажа дека коа ќе му заврши договорот ќе си дое како слободен играч.А за Кјаер незнам шо да кажам.Те сакаше да дојде,па после тоа нејќеше,а еве сеа пак сака да дое.Ако дојде одлично ако не никому ништо.И + со ова се докажува дека Агер нема да се шитне,двајцата би биле незнам еј.....Ама ај има време до лето за овој и за Арда исто.Сеа зимово само да се врати Инсуа и ништо поеќе.Кол се врати од повреда,тука е Кајт,Макси кој се враќа во игра и тоа го покажува секоја утакмица,Бабел,Шелви и да не заборавиме тука е и Аурелио кој Хоџо ја има мојата подршка коа го става како крило,пошо више е стар и не е тоа тоа.А вака поеќе може да помогне во нападот со неогвата техника.За напаѓачи исто имаме.Имаме совршена средина.И одбраната ни е ок до некаде.Само да се врати Инсуа и та а би ни била супер.Реина ко Реина.Брани перфектно секоја утакмица,не вади од мн гомна.Ама коа ќе напраи кикс напраен е.Али и тоа е ок се дешава на секој врвен голман.Сите голмани си имаат такви денови.

--- надополнето ---

И бтв Кара 3 месеци аут
Ќе си дојде по 2 години....секако.....не ни треба тогаш!! сега или никогаш!! а и не ми е гајле за Арда...сакам само некој таков играч.....арда беше најдобрата опција тогаш....самиот посака да игра кај нас...не за друго...... затоа и толку инсистирав на него!!! ама сега веќе не е важно....има и други играчи!! а за кјаер......набаре во голем клуб играше(палермо)па замина во уште поголем (волфсбург).........има уште многу такви кои би дошле.....веќе споменав 1000 такви!!!

бенитез сите го критикуваа но сега би сакал да се врати ако веќе бираат меѓу рајкард, далгиш, онил, пелегрини и други, бидејки стариов е неподнослив веќе од кога вика му треба време од летоска .....би го земал бенитез назат заедно со далгиш како помошник нека се губи оној семи ли.....и овие газди мислам дека ќе му дадат тоа што не му го дадоа претходните е потполна контрола со трансверите тој да си носи играчи кој му требаат а не друг и после он да си ја чука главата, секако со асистенција на далгиш и компанија, и гарант 3 играчи од светска класа ќе донесе кога веќе се поврзуваат со нас и сакаат да играат занас, а башка и некој млад потенцијален..... незнам зошто не го пратат пачеко, спиринг, ирвин, и било кое друго младо мевце на позајмица барем 6 месеци да добие на искуство (кога веќе дреме на клупа) а не ние одиме да го купиме хазард или жервињо а нашето ќе седи на клупа или воопше го нема ни таму, па што е тој поискусен од нашиот пачеко УБИЕЦ

--- надополнето ---

neka ni e cestito CARLTON COLE ke ni bide prvoto zasiluvanje vo januari...

за бент 22 милиони , за вучинич 25 милиони ..... од каде таа пара ја извадија бе ? рој аут

Е па ај со среќа нека е!!! Може и ќе му тргне. Тоа е тоа.....значи не помагаат ни Хенри ни жена му ни Комоли ни Далглиш ......па ни римпапа не може да ја смени нашата трансфер политика!!! Здравје!!!

--- надополнето ---

Ама да почекаме....може е само шпекулација! И тоа баш вечерва кога им стегна 2 гола на Јунајтед......небаре тој одма одлета во Ливерпул и потпиша преддоговор!!! Глупости!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom