Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
И утре коа ќе отидиш да ја пријавуваш екипата да не заборавиш да прашаш која дата ќе се одржува и по колку пари од екипа ќе треба да се дава. И после нас да ни пренесиш.

Друг ќе ја пријави...... а за дата уште нема...ни пари ни место ни ништо....ама тоа наскоро....ни ја не сум од ск и мене ми е важно кој ден ќе биде!!!

Од денес:

[video]http://www.footylounge.com/films//milankakabaros/dani-pacheco-moments-v-blackpool-reserves-video_395c7f0d8.html[/video]

Ама не му треба на Roy, не е негов тип на играч како и Aquilani, Insua, Agger и Johnson :toe:. Дури и Torres не негов тип на играч, кога Roy би бирал помеѓу Torres и Zamora би го зел Zamora во тоа сум сигурен. :jaj:

Еве ти господине колега пријател Розенберг :)

Liverpool director of football strategy Damien Comolli has revealed that New England Sports Ventures are prepared to finance the signing of a 'world-class player' in the winter transfer window.

--- надополнето ---

Уште подобри вести господине Розенберг

Emiliano Insua could make a shock return to the Liverpool in January, after Galatasaray manager Gheorghe Hagi insisted he wanted no loan players in his squad.

Еве ти господине колега пријател Розенберг :)

Liverpool director of football strategy Damien Comolli has revealed that New England Sports Ventures are prepared to finance the signing of a 'world-class player' in the winter transfer window.

--- надополнето ---

Уште подобри вести господине Розенберг

Emiliano Insua could make a shock return to the Liverpool in January, after Galatasaray manager Gheorghe Hagi insisted he wanted no loan players in his squad.
:aplauz::pehar::zlo::zlo::oeoeoe:
Aма ајде малку негативните страни од ова......
Нов напаѓач....но АКО И САМО АКО цената им одговара!!!
А Инсуа ќе се врати за да биде продаден!!! На лето му истекува договорот па ќе лета зимава...знаеме дека Хоџо е фан на Кончески!!!!И во врска со тоа: Глен ЏОнсон е скаран со Хоџо...Агер исто...Бабел не е во најдобри односи....Пачеко ич...Инсуа на позајмица...Аквилани исто...па сите офанзивни и креативни играчи имаат проблеми со овој!! Затоа нема да жалам ако си оди!! Сакам да остане но не по цена на горенаведените играчи!!!! А имало и варијанта Даглиш заедно со БЕНИТЕЗ да го предводат Ливерпул!! Да да....добро прочитавте....можно е враќање на Рафаел Бенитез!!!! Секако дека ова е само во доменот на шпекулациите но не е и невозможно!!! Рафа е пред отказ во Интер а Хоџо во Ливерпул!!! Рафа летна поради оние ѓубрињата па ништо чудно да се врати еден ден!!!! Но да го оставиме тоа и да продоолжиме со добри вести!! Дани Вилсон стрелец на гол против Фарски острови во победата на Шкотска од 3-0!!!!

Незнам кај си ја прочитал шпекулацијава околу Рафа и Кени...Но ако би била точна(иако не верувам мн мн)тоа би било одлично.Рафа со Кени и нови газди во комбинација,тоа ќе биде мн јако.Прво шо би било топ е шо ќе му дозволат на Рафа да донесува одлуки околу трансферите и тоа со мн поголем буџет од претходниот.Он 100% ќе ги врати Инсуа и Аквлина.Гарант ќе има огромни шанси да го донесе неговиот долго време баран играч-Арда Туран...И сите би биле среќни и задоволни,како играчите во клубот така и навивачите на клубот.

--- надополнето ---

И + ќе им дава шанса на младиќите,као шо се Пачехо,Вилсон и остала компанија...

Ako se vrati Benitez prekinuvam da go pratam liverpool i ke pocnam da gleam makedoniski fudbal.

Ќе се купуваат....ама некои трупци недоделкани......така да не верувам во трансфери во Јануари!! Па ни на лето нема ништо да земеме ....под ништо подразбирам купување на некои инвалиди!!!!

--- надополнето ---

Значи во екипата сасега сме:
Јас , DimeBag_DaRReLL , Devilcry , AIKEN , Frehley , peja 989 , centarec , Мартин и Марко!!! Значи уште 1-2 пријавете се до вечер ако сакате а останатите да ми потврдите и да пријавувам екипа!!!!
Smiri zivci be ti ... Izvini sto ne sum 10 puti dnevno na forumov , i nema sto po milion pati da se potvrdime ... AKo sum rekol ednas , deka sigurno igram znaci deka sigurno ke igram .

Како што го пратам Хоџо што птави у врска со трансверити и за тоа за кој играч се интересира скоро сите играчи се од 20 до 22 години!!! Antoine Griezmann, Armin Bačinovič, Nuri Şahin и незнам др кои не ми текнува. Незнам што толку се запнал во младите играчи!! не е се во младите тие се може да се каже само на талент некој од тиа играчи играа во послаби тимови каде што имат повеќе простор за игра и ќе се покажат како јаки играчи а некој од тиа кога ќе се пресело во поголем тим може едноставно да се изгубе. За тоа барем 1 или 2 постари искусни докажани играчи да доведе барем такви играчи мислам дека ќе го крене моралот во тимот и полесно и побрзо ќе се вклопат во играта но не е баш секогаш така ваа гонида Јовановиќ и Поулсен се искусни и докажани играчи во претходните тимови каде што играеле ама кај нас не играат така како што играа таму.

Ako se vrati Benitez prekinuvam da go pratam liverpool i ke pocnam da gleam makedoniski fudbal.

На истата ридка сум и ја! :)

--- надополнето ---

Документот со кој се оформи најголемиот клуб во светот!

74141_166943606670990_118450714853613_388365_7008985_n.jpg

--- надополнето ---

Првиот тим на Ливерпул!

148175_166946040004080_118450714853613_388398_7788423_n.jpg

Незнам кај си ја прочитал шпекулацијава околу Рафа и Кени...Но ако би била точна(иако не верувам мн мн)тоа би било одлично.Рафа со Кени и нови газди во комбинација,тоа ќе биде мн јако.Прво шо би било топ е шо ќе му дозволат на Рафа да донесува одлуки околу трансферите и тоа со мн поголем буџет од претходниот.Он 100% ќе ги врати Инсуа и Аквлина.Гарант ќе има огромни шанси да го донесе неговиот долго време баран играч-Арда Туран...И сите би биле среќни и задоволни,како играчите во клубот така и навивачите на клубот.

И + ќе им дава шанса на младиќите,као шо се Пачехо,Вилсон и остала компанија...
Е па малку е веројанто но сепак возможно!!! Рафа беше исфрлен поради екс газдите.......а сега со малку повеќе пари ќе нема проблем!!! Да бидам искрен кога Рафа имаше пари за трошење главата ми беше мирна!!! Се знаеше дека зема одлични играчи ( Торес,Маскерано,Кајт,Реина,Риера,Аквилани,Алонсо итн) е сега тоа што имаше недоразбирања со нив е друго!!! А гледам и во Интер не му дадоа пари за трошење!!!
Како и да е ќе видиме....ако Рој продолжи вака не му бега отказ!! Џонсон,Агер,Инсуа,Аурелио да не ги игра.....срамота е!! Сите офанзивни играчи не играат ...ова не е можно!!! Аквилани,Бабел,Пачеко....резил!!!

--- надополнето ---

Smiri zivci be ti ... Izvini sto ne sum 10 puti dnevno na forumov , i nema sto po milion pati da se potvrdime ... AKo sum rekol ednas , deka sigurno igram znaci deka sigurno ke igram .

Добро де....сакам да се осигурам....оти вас толку ви сечи....немам намера да се резилам таму ако некој од вас не дојде!!! Значи до вечер тимот ќе биде пријавен!!! Но можно е да имаме нови огранизатори!!!! Така да работата може малку да се одложи!!!

--- надополнето ---

На истата ридка сум и ја! :)

--- надополнето ---

Документот со кој се оформи најголемиот клуб во светот!

74141_166943606670990_118450714853613_388365_7008985_n.jpg

--- надополнето ---

Првиот тим на Ливерпул!

148175_166946040004080_118450714853613_388398_7788423_n.jpg

Абе во овој првиот тим кои се овие ??? Гоце Делчев,Даме груев и компанија ?? Ахахахахах

... ajde malku ubavi vesti :) .... najverovatno ke ima za januari 40mil za trosenje i veke sa pravat obidi uste od sega da se osigura ZIGLER ....

За тоа дека ќе има 40 миљони за трошење беше одамна кажано и + банката рече дека ќе дала уше 20 миљони....За 60 миљони може да се земе 4-5 одлични играчи.

Добро, не мора да се со сите петки :)

Мала шега момци.
Да би бил ја менаџер, би пазарел напаѓач, од рангот на Нистелрој или Инзаги, ако има уште такви ... нека пронајдат. Такво нешто му треба на Лпул, многу повеќе среќа во напад.

А, ако се осврнете на Пачеко ...:pos2:

едит: како не го видат Енди Керол од Њукасл ... кроен за Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom