Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Пачеко најдобар млад играч? Зошто? За еден дриблинг против Работнички можеби? Или поради добра партија против резервите на Рашден Дајмондс?

:pos2:

UEFA European Under-19 Football Championship Golden Boot: 2010[11]

Нејќам да ви изигравам Хоџсон, па да ви ширам негативна енергија во фан клубот, али немам информации дека Диего Форлан ќе биде најдобар играч на светот оваа година.

Туку, можеби и грешка сум. Кога нема кој, и трупци ко вашиот ќе бидат, тоа е тоа.

Кога блеска за резерви и младинци :)

Пишете дали ќе има екипа или не?

А јас што пишував досега ????

--- надополнето ---

Ако турнирот ќе се оджува на 27-28 , 4-5 или па на 11-12 јас можам да дојдам за Скопје инаку јас сум од Кавадарци.

Ако има некој друг од Кавадарци што мисле да оде за Скопје и да учествива на турнирот нека ми пише за да се договориме за да не одам сам.
Пријавување уште денес!!!! Ако сакаш ела и јас само за викенд ќе одам...ако не се игра за викенд не одиме и готово!!!

--- надополнето ---

So se desava so fudbalot ?? Mislam toa sto trebase da igrame ?

Па очекувам да ми потврдите....Како мали деца сте да му се невиди....ама без гајле,...мислам дека ќе може да играте во присуство на родител старател!!!!
А сега сериозно!!!! Тимот е формиран....само чекам да ми потврдите дали сигурно сакате да играте!!! Ако сте ЗА потврдете и утре пријавувам тим!!! А сабота ви кажав дека ќе се воигрувате ...со вториот тим на Ливерпул...може со некоја друга екипа а може и меѓу себе!!!!

Нејќам да ви изигравам Хоџсон, па да ви ширам негативна енергија во фан клубот, али немам информации дека Диего Форлан ќе биде најдобар играч на светот оваа година.

Туку, можеби и грешка сум. Кога нема кој, и трупци ко вашиот ќе бидат, тоа е тоа.

Кога блеска за резерви и младинци :)

Те читам низ форумот за фудбал општо и често те разбирам и се согласувам ама овие двата последни поста од каде ги изваде и која ти е поентата на овој вториот не можам да сврзам али јебига. Не те рачунав за трол :uvo:

Пачеко најдобар млад играч? Зошто? За еден дриблинг против Работнички можеби? Или поради добра партија против резервите на Рашден Дајмондс?

:pos2:
Не бе......тебе ќе те избереме....ако си заинтересиран кажи !!! :smir: И никој не рече дека ќе биде избран...туку дека е номиниран.....а за причина си има и причина...ти кажаа колегите!!!

BTW: The transfer of Ibrahim Afellay has been agreed between PSV and Barcelona. Now all that remains is for the player to agree personal terms.

Не оти е нешто многу битно за нас, ама имаше некои шпекулации пред некоја недела дека и Ливерпул се интересирал за него.

BTW: The transfer of Ibrahim Afellay has been agreed between PSV and Barcelona. Now all that remains is for the player to agree personal terms.

Не оти е нешто многу битно за нас, ама имаше некои шпекулации пред некоја недела дека и Ливерпул се интересирал за него.

Не дека е битно....ама битно е!!! Ако ние сакаме да купиме играч...тогаш тој играч вреди 40-50 милиони....во случајов Афелаи за 10 ќе го купевме...но ако Барса и компанија купуваат играч тогаш е без пари...во случајов 3 милиони....ако пак ние продаваме играч пак мора да биде без пари.....па да се мочам и во трансфер политка и во се.....бтв на зима немало засилувања.....па и не треба...добар ни е тимот што.....први сме во Англија ....во ЕЛ имаме максимален број бодови.....легендарна генерација е оваа....какви засилувања.....!!!

Тоа што пишува дека нема трансфери во јануари е само извртено од интервју со Хенри.
Човекот си кажа дека нема да може тимот да го сврти наеднаш на подобро во јануарскиот рок, што не значи дека нема да се купуваат играчи.

Тоа што пишува дека нема трансфери во јануари е само извртено од интервју со Хенри.
Човекот си кажа дека нема да може тимот да го сврти наеднаш на подобро во јануарскиот рок, што не значи дека нема да се купуваат играчи.

Ќе се купуваат....ама некои трупци недоделкани......така да не верувам во трансфери во Јануари!! Па ни на лето нема ништо да земеме ....под ништо подразбирам купување на некои инвалиди!!!!

--- надополнето ---

Значи во екипата сасега сме:
Јас , DimeBag_DaRReLL , Devilcry , AIKEN , Frehley , peja 989 , centarec , Мартин и Марко!!! Значи уште 1-2 пријавете се до вечер ако сакате а останатите да ми потврдите и да пријавувам екипа!!!!

Јас ќе дојдам сигурно ако турнирот е во Сабота или Недела.

Јас ќе дојдам сигурно ако турнирот е во Сабота или Недела.

Е па давај име и презиме!!!! И јас одам само за викенд па изгледа и туррнирот ќе е за викенд!!! Праќај ми име и презиме и да го пријавуваме тимот!!! А вие другите сигурно играте ??? Да не се откажа некој ??? Пишете овде во најкраток можен рок и не се правете идиоти со сила!!! Треба човек да ве моли и да ве брка и да ви праќа 1000 пораки за да се одлучите!!!!

Влатко Попов.
Еве ти и facebook од мене http://www.facebook.com/profile.php?id=1394686289&ref=ts само ќе треба таму некој да ме пречека во Скопје и да ме одведе до местото како што ќе се играе.

Примено !!!!А за пречекување не бери гајле....и мене а и тебе ќе не пречекаат!!!

--- надополнето ---

Бтв сум те имал за пријател.....
А сега вака.....вие што се пријавивте....гледам абер немате да потврдите....па утре го пријавувам тимот!!! Е сега гледајте некој да се дрзне да не дојде ( за скопјани зборувам ) има да го убијам!!!!

И утре коа ќе отидиш да ја пријавуваш екипата да не заборавиш да прашаш која дата ќе се одржува и по колку пари од екипа ќе треба да се дава. И после нас да ни пренесиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom