Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
11.05am: The board also want court costs paid by H&G.

11.04am: Judge rules that owners should pay RBS costs.

11.02am: Broughton wants a board meeting by 8pm today to sort out the sale and there is a dispute over whether the owners will be able to communicate via phone. The owners' QC is asking for the meeting to take place at ten o'clock tomorrow. Judge rules that it should be at 8 today.

11.01am: RBS want the owners to cover their court costs. Wonder how much they are?

--- надополнето ---

Има да си платат и трошковите за судењето!
ххаахаххаххха
:pos2:

Ајде аман нека заврши ова (се разбира позитивно) па да видиме тогаш кај бил проблемот за слабите резултати
Бидејќи според мене за слабите резултати се виновни играчите и тренерот оти тие немаат проблеми тие се платени за да играат и треба тоа да го прават
А за голот на меирелеш ќе речам само ауф

Ајде аман нека заврши ова (се разбира позитивно) па да видиме тогаш кај бил проблемот за слабите резултати
Бидејќи според мене за слабите резултати се виновни играчите и тренерот оти тие немаат проблеми тие се платени за да играат и треба тоа да го прават
:bravo:ми ги напиша мислите

Еве и официјално.... на официјалниот сајт на Ливерпул!

Liverpool FC statement
13th Oct 2010 - Latest News

We are delighted that the court has clarified the issue of board composition and has removed the uncertainty around the sale process.

We will now be consulting with our lawyers and planning for a board meeting tonight. A further statement will be made in due course
.

Author: Liverpool FC

--- надополнето ---

11.28am: Martin Broughton outside court:

Justice has been done. We will now continue with the sale process. We will have a board meeting tonight and the owners will certainly be invited.

Christian Purslow: "This is a great day for the club and will hopefully allow Liverpool to concentrate on football for the next ten years.

11.22am: Mr Justice Floyd has declined to grant an appeal. The judge said it would be inappropriate in the circumstances for him to grant leave. He said that if Hicks and Gillett are determined to appeal, they would have to apply to the appeal court for permission.

11.11am: Judge tells Hicks and Gillett it would be "inappropriate" to appeal. But that route does still remain open, although it is unclear what it could achieve with a board meeting by 8pm tonight.

Sachin says that the Liverpool/RBS barristers are now being cheered by the crowd outside.

Од преносот.....директно!

11.05am: The board also want court costs paid by H&G.

11.04am: Judge rules that owners should pay RBS costs.

11.02am: Broughton wants a board meeting by 8pm today to sort out the sale and there is a dispute over whether the owners will be able to communicate via phone. The owners' QC is asking for the meeting to take place at ten o'clock tomorrow. Judge rules that it should be at 8 today.

11.01am: RBS want the owners to cover their court costs. Wonder how much they are?

--- надополнето ---

Има да си платат и трошковите за судењето!
ххаахаххаххха
:pos2:
:pos2::pos2:

--- надополнето ---

Па до негде си во право...ама сепак влијае и ова врз нив...луѓе се и тие

x2_300b1f2

Излегувањето од судницата!

--- надополнето ---

http://yfrog.com/1np0vz

Продавање, газди, пари, долг ово оно...

Ами шо по којзнае кој пат интернационалните натпревари ни ебат матер во поглед на повредени играчи. Тоа сите го подзаборавивме. Кајт најверојатно е посериозно повреден, и нормално Агер. Торес најверојатно ќе бил фит за дербито со Евертон, а исто е можно и Кончески да се опорави до тогаш.

ајде веќе редно време е да престанеме да се радуваме само на промените на тренери, сопственици и на нови играчи и да почнеме да се радуваме на ТИТУЛИИИИИИИИИИИ

На твитер прочитав дека навивачите на Ливерпул го бараат Бенитез назад......Иако би сакал да се врати,ама сепак му давам на стариов време пошо треба мн малце време за да играчите ја уиграат неговата тактика.А со купувањето на некои играчи зимово(а глеам со мн не поврзуваат,да се надеваме дека паметно ќе се одигра на трансфер маркетот)Ливерпул би бил несопирлив.А кај и да е до утре најкасно би требало да заврши сагата со судењето и официјалано да се потврдат новите газди.Последна шпекулација шо ја прочитав и ми се допадна е во врска со Лисандро Лопез и се почесто на повише страни не поврзуваат со Мата и Форлан.Ако се земат овие 3ца и Дефур или Хернандез или Кранчар би бил мн задоволен.Со тоа шо би сакал во паќет да се земат Мата и Хернандез ама тоа тешко,а ако се земат ќе иаме убиствен напад.

На твитер прочитав дека навивачите на Ливерпул го бараат Бенитез назад......Иако би сакал да се врати,ама сепак му давам на стариов време пошо треба мн малце време за да играчите ја уиграат неговата тактика.А со купувањето на некои играчи зимово(а глеам со мн не поврзуваат,да се надеваме дека паметно ќе се одигра на трансфер маркетот)Ливерпул би бил несопирлив.А кај и да е до утре најкасно би требало да заврши сагата со судењето и официјалано да се потврдат новите газди.Последна шпекулација шо ја прочитав и ми се допадна е во врска со Лисандро Лопез и се почесто на повише страни не поврзуваат со Мата и Форлан.Ако се земат овие 3ца и Дефур или Хернандез или Кранчар би бил мн задоволен.Со тоа шо би сакал во паќет да се земат Мата и Хернандез ама тоа тешко,а ако се земат ќе иаме убиствен напад.

Респект за Рафа....но сепак прво и ја би му дал шанса на стариов.....а ако си оди мора и Кени да го видиме...па после Рафа....на стариов сега му требаат играчи за неговата филозофија.....со овие не може.....требаат брзи и пробивни крила....и добар играч од средина(Дефур го земам како пример да не ми проплачи Боки пак овде) а може и другите што ги набројав....за напаѓачи Лопез е ОК...уште една шпекуулација но добро е што не поврзуваат со јаки играчи....треба да се обрне внимание на Афелаи.......преферирам млади играчи и не многу скапи и со можност допрва да се покажат.....едноставно не сакам ѕвезди.....50 милиони да дадат може да се направи супер тим.....наместо да се даваат за еден.....

--- надополнето ---

тешко дека тие ќе се вратат уште еднаш во овој град

:pos2::pos2::pos2: Ќе го паметат градов,клубот,навивачите.......и овој ден :pos2: отсега 13 Октомври е празник за нас ....
Го прогласувам за светски клубски празник!!!!!!!!!!! За навивачите на Ливерпул секако!!!!!!!

Епа тоаш ај нека ни е честит празник и нек се угоде....хахаххааха.
А иначе Хернандез,Мата,Дефур се сосема доволни за да го променат текот на играта.И сеа само шо прочитав дека Јуве нудат 10 миљона за да го откупат Аквилани.Тоа никако не смее да се деси,нека си го земат Поулсен назад и тоа е тоа.

:pos2: е ај со среќа колега.......и дај почни да собираш пари да им доплатиме(за Поулсен) и + карта на Кико да му купиме за назад........а Аква го сакам назад...и Инсуа.....и дајте го ваму Арда Туран веќе еднаш......ми се смачи од пишување веќе......или тој или Бен Арфа(на лето) едноставно сакам вакви ненормално креативни и технички потковани играчи.......а и овој Пајет ми се допанда...ви кажав......како и да е сакам околу 50 милиони на зима....да се враќаме во топ 4 а наредна сезона ПЛ ТИТУЛА!!! Не знам како и не знам со кои играчи ама сакам ТИТУЛА!!!!

--- надополнето ---

Кога сме кај празникот.....
http://www.facebook.com/pages/Liverpool-FC-Independence-Day-131010/137910429590719

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom