Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Шпекулации секогаш имало и ќе има.Не се ни замарам многу додека не почне предниот рок заради тоа се само шекулации.Кои измислени кои од влакно ортома направил.Кака не верувам дека ќе дојде во Ливерпул.Зборот ми беше зошто голем играч да не дојде во Ливерпул.Познатите лиги не се како нашите.Денес Ренова шампион по две години згаснува.Ливерпул секогаш ќе биде голем тим каде и да е на табелата.Исто како и Милан и Валенсија...А на голем клуб му доликува да потпишува со големи играчи... А кога голем клуб е во криза , прашање е на време само кога ќе излезе од кризата. Милан беше во криза.Ги продаде најголемите ѕвезди.Од заминувањето на Андриј до оваа сезона Милан беше во криза.Донесе големи играчи и сега е пак топ.Е сега таков период ги зафати Ливерпул и Валенсија но како што кажав прашање е на време кога ќе се превртат работите...
Ги спомнав тие три тима сооглед дека дискутантите се фанови на иститие

+ Милан

И од овие сите мислиш кај вас ќе дојде? :)
Ајде со ред......
Значи младо момче никаде во мојот пост не сум рекол оти мислам дека Кака ќе дојде кај нас...го спомнав како опција а и не ми е по ќејфот(35 милиони за стакленко)...затоа сега уште еднаш прочитај го мојот пост и види каде си погрешил

--- надополнето ---

грешно мисли xD

Ајде и ти на поправен......прочитај уште еднаш мноогу добро!!!!

--- надополнето ---

Ауу од каде ова чудење од другите фанови на клубови.Што е Ливерпул помалку од Милан еве да речиме.Не е битен Кака било кој голем играч може да дојде во Ливерпул ако се има пари ... Знам дека сите што следат одстрана мислат дека Ливерпул се распаѓа дека е новиот Лидс.Немојте да мислите така ... И јас мислев (реално) дека после скандалот во Италија сите италијански клубови ќе бидат избришани од мапа ама еве постојат уште ...
Спомна Интер,Милан,Сити и Ливерпул ...
Да се врати од каде што го избркаа тешко
Да оди во клубот кој што 6-7 сезони во Милан неможел да го смисли
Да оди во тим со пари без никаква концепција
Што се чудите толку.Не е битен Кака.Го отпишувате Ливерпул од трки по големи играчи ко да ние се распаднавме ... Не стигнавме да наместиме некоја утакмица па да земеме пара за голем играч па се надеваме сега на новиве газди...

118% во право!!!

--- надополнето ---

И да сака да дојде Кака не ни треба....Бетер е од Торес за повреди,не ни трева уше еден таков играч ги иаме барем 4ца.Читам дека ќе пуштале понуда за Мата шо е топ,а Бабел го барале на позајмица и тоа е добро.Таман ќе се врати во форма.И сите шо не се за Ливерпул ќе ве замолам да си спамувате во вашите клубови.

This !!!!

--- надополнето ---

Во интер и да сака(а не сака) не може да оди има анти-интер клаузула во договорот во Сити ако сакаше ќе одеше пред две Зими,така да ако си иде од Реал ќе се врати во Милан или евентуално Челзи.......ливерпул,незнам зошто би отишол таму,без навреда ама стварно незнам,ни Л.Ш. играте ни ќе играте во скоро време,исто ко баерн што нема да игра другата сезона а и ви треба време да се кренете,не дека се распаднавте ама пред распад сте,јака им душа на Џерард и Торес што уште се таму,дај боже сега со нови сопственици да се вратите горе во борба за титула,останува да се види дали тоа ќе биде така.
Ти кажа Атанасе што и како...а за неиграњето...оти мислиш така???

А за тоа дека Кака бил избркан од Милан? :pos2: Добар си :wink:

--- надополнето ---

Леброн дошол кај нас? Јако
Ти кажа Атанасе што и како...а за неиграњето...оти мислиш така???

--- надополнето ---

Море очајни стечајци. Сега уште и фанови на Јуве да ни се лупнат и да не подучуваат и се ќе е комплетно.

Или пак на Лидс :wink: или Њукасл

--- надополнето ---

Измислица пуштена од медиумите во Англија. Мата за неколку недели ќе потпише нов четири или пет годишен договор со Валенсија.
Го барале на позајмица :pos2:

Mислеше на Малага.....Малага го бара на позајмица Бабел....а и ти кажа Атанасе...не е гаранција ако потпише нов договор!!!

--- надополнето ---

Абе овој Атанасе некако многу е во право во последно време....а и останатите(havocreaver,dimebag и остали) се попаметни и подобри постови пишувате :pos2::pos2::pos2:

Паа пријателче Розенберг.Некој има секојдневна работа и е загржен за истата па затоа пишувам само кога стварно сум слободен.На другите фан клубови има дечиња кој сеуште се заразени по форумов и затоа толку им се активни темите.На темава уште малку ќе имаш најмногу постови.Би рекол дека секогаш сум пишувал ретко но паметно(правилно).Подобро би било и ти да го практикуваш тоа.Троши го времето на нешто паметно па може еден ден и ќе си го купиш Ливерпул

Паа пријателче Розенберг.Некој има секојдневна работа и е загржен за истата па затоа пишувам само кога стварно сум слободен.На другите фан клубови има дечиња кој сеуште се заразени по форумов и затоа толку им се активни темите.На темава уште малку ќе имаш најмногу постови.Би рекол дека секогаш сум пишувал ретко но паметно(правилно).Подобро би било и ти да го практикуваш тоа.Троши го времето на нешто паметно па може еден ден и ќе си го купиш Ливерпул

Хахаха, респект братче.

ЕДИТ:
Веќе си избил на прво место по објавени постови на оваа тема...
Жив да не сум си ме поминал...
Три години пишам а ти ме премина за само пола година.Браво бе... Веќе си му сериозна конкуренција на децата од фан клуб: Манчестер Ј

Тоа секако ќе биде еден ден без разлика дали паметно го трошам времето или не :pos2:

Леброн дошол кај нас? Јако[/QUOTE]
Ти се правиш на тошо или си на тошо?
не реков на аватарот туку на СЛИКАТА ако не можиш да прочиташ да го сменам или зголемам фонтот
иначе мислев на ибра
ете за некои луѓе треба дополнително објаснување

ЕДИТ:
Веќе си избил на прво место по објавени постови на оваа тема...
Жив да не сум си ме поминал...
Три години пишам а ти ме премина за само пола година.Браво бе... Веќе си му сериозна конкуренција на децата од фан клуб: Манчестер Ј

Е како сум те поминал....3500 постови имаш .......е сега повеќето ако ти се на други теми не знам што да ти речам....јас имам 890 и некој пост....800 ми се овде :wink: профилов го направив специјално за ова.....не ме интересираат други работи и глупости...само ова...а ти имаш 3500 постови...па ако повеќето ти се за разни срања наместо овде...твоја работа....и да те смирам....паметно го трошам времето....едноставно имам работа која ете е поврзана со компјутерот....обично преку ком си бркам работа....така да во овој момент додека ми се даунлодира нешто и такви чуда додека чекам еве ќе си помуабетам со тебе....и за да не паничиш(за ова со децава)...уште оваа год. ми остана средно...така да после ова(април веројатно) многу поретко ќе ме има.....сега додека може...ќе ме има и те како!! Забегавме малку офтопик ама ајде!!!

--- надополнето ---

Хахаха, респект братче.

А ти нетуку се смеј!!! :wink:

Е како сум те поминал....3500 постови имаш .......е сега повеќето ако ти се на други теми не знам што да ти речам....јас имам 890 и некој пост....800 ми се овде :wink: профилов го направив специјално за ова.....не ме интересираат други работи и глупости...само ова...а ти имаш 3500 постови...па ако повеќето ти се за разни срања наместо овде...твоја работа....и да те смирам....паметно го трошам времето....едноставно имам работа која ете е поврзана со компјутерот....обично преку ком си бркам работа....така да во овој момент додека ми се даунлодира нешто и такви чуда додека чекам еве ќе си помуабетам со тебе....и за да не паничиш(за ова со децава)...уште оваа год. ми остана средно...така да после ова(април веројатно) многу поретко ќе ме има.....сега додека може...ќе ме има и те како!! Забегавме малку офтопик ама ајде!!!

--- надополнето ---

А ти нетуку се смеј!!! :wink:
Не еба не построи... Мислев само на оваа тема... Имаш 600 постови а јас 580... НЕ е тоа поентата.Кога се зачленив на форумов знаев само за фан клуб фени Индустри... Подоцна видов дека форумов е многу повеке од тоа.Има многу работи од кои можем многу да се науче

Не еба не построи... Мислев само на оваа тема... Имаш 600 постови а јас 580... НЕ е тоа поентата.Кога се зачленив на форумов знаев само за фан клуб фени Индустри... Подоцна видов дека форумов е многу повеке од тоа.Има многу работи од кои можем многу да се науче

Има има....баш сега тоа гледав ...него да не бегаме офтопик по пп ќе те прашам нешто

Да се надоврзам со муабетов......За постовите имаш право,сеа почнаа некако по сериозни постови да се пишуваат.Не беше како пред 1 ипол година коа секој пишуваше било шо колку да се види дека и он е член на форумов.Останавме 4-5(иако ми е жал шо Прист си отиде)кои стварно ја сваќаме политиката на Ливерпул и кои се согласуваме до некаде со ставовите.Иако некој од вас се уште мислат дека кривицата е во Хоџсон и дека Нагог и Лукас не треба да се прво тимци, тоа е ок ипак сите си иаме свое мислење.Мн се нервирам коа некој од другите фан клубови спамуваат глупости ко на пр со Кака дека немал шанси да дојде.И да сака нај искрено не ни треба,едино може на позајмица до крајов на сезонава.Во врска со судењево и со газдите читам на различни форуми(странски и наши) добро и лошо.Највише се плашам шо прочитав пред некој ден дека новиве Американци биле бетер од Хикс и Жилет(да се надеваме дека не е така).Иако не е официјално дека не купиле.До вторник треба да се одлучи дали они ќе бидат или банката,ако не се одлучи ќе ни се деси нај непосакуваното односно -9 бода.

Да се надоврзам со муабетов......За постовите имаш право,сеа почнаа некако по сериозни постови да се пишуваат.Не беше како пред 1 ипол година коа секој пишуваше било шо колку да се види дека и он е член на форумов.Останавме 4-5(иако ми е жал шо Прист си отиде)кои стварно ја сваќаме политиката на Ливерпул и кои се согласуваме до некаде со ставовите.Иако некој од вас се уште мислат дека кривицата е во Хоџсон и дека Нагог и Лукас не треба да се прво тимци, тоа е ок ипак сите си иаме свое мислење.Мн се нервирам коа некој од другите фан клубови спамуваат глупости ко на пр со Кака дека немал шанси да дојде.И да сака нај искрено не ни треба,едино може на позајмица до крајов на сезонава.Во врска со судењево и со газдите читам на различни форуми(странски и наши) добро и лошо.Највише се плашам шо прочитав пред некој ден дека новиве Американци биле бетер од Хикс и Жилет(да се надеваме дека не е така).Иако не е официјално дека не купиле.До вторник треба да се одлучи дали они ќе бидат или банката,ако не се одлучи ќе ни се деси нај непосакуваното односно -9 бода.
A ако биде банката??? Нели после може да не продаде таа на некои подобри???

--- надополнето ---

http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=205694

за сопествениците ако мислиш тоа да ....уште на почетокот 1 пречкртано а тоа е долго посакуваниот нов стадион во замена со надоградба на енфилд, ако го прават нека го направат барем 90, за трансвери како што чув ќе сме имале пари за 4 играчи , а цената нивна ????? и трето ако идат овие на хоџо куферите му ги пакуваат одма....:pos2:
малце онака: мата дечкото го споменуваат уште времето на рафа пред 2 години незнам што се расправате прават нов договор за ако го купува некој да плати поголема клаузула (оштета),кака би трребало да се врати во милан според мене
стариов кој ти го знае што муе тактиката да прави тим на секој 3 години нов или пензионери(колеги) си собира

Епа банката ако мора да не превземе тоаш мислам дека ги добиваме казнените бодови......Иначе да,ако не превземе банката таа бара сопственици кој ќе го платат долгот на банката и ќе не превземат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom