Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ајде црвениот ок и Babel беше крив а и Luisao исто мислам дека жолти на двајцата ќе беше ок, ама жолтиот со Insua а и други да не набројувам безброј грешки...

Абе Луизао си старуваше шо си стартуваше што му требаше на Бабел да реагира така.Како да Торес е помалото братче па ај ќе го браниме...Сам си се уништува.До исклучувањето беше солидна играта подоцна се растури.Играчите на Бенфика играат ненормално грубо...

Не се плашите, го имате зарот, секако ќе ја освоите лигва годинава:toe:

Znaci....uste ednas ne mozam da razberam.....t.e ke dadam eden ironicen zaklucok.....eve vaka:

Lucas za kapiten.....Ngog zamenik....da si go vratime voronin....moze i sinama pongole.....ne bi iblo loso i onoj debilen holanganec so igrase edno vreme Kromkamp.....ili Nil Melor i neznam uste koj.....i so takvi igraci da igrame i togas....ke osovime titula prvak na anglija !!!!....zosto od nas ne biduva veke nisto so ovie cudni taktiki na BENITEZ!!!!! i so negovive chkart igraci sto gi donese!!!!

Треба да сме среќни што не примивме уште некој гол, што не добивме уште некој црвен, и што сите играчи заминаа живи и здрави (т.е. без повреди)... Судиите беа катастрофа, Benfica играа рагби... На Anfield ќе биде потоп. Толку !

plemeto i na benitez i na sudiite...tolku i od mene

Дојде време да сме задоволни и со пораз. Не е страшно сепак. Против Бенфика не ни оди. И плус со црвен картон. Сега имаме гол во гости, а дома само еден гол ќе е доволен за полуфинале против Валенсија (најверојатно) :)

Овие да не беа ракометарски судии, а не фудбалски?

Судењето беше апла против нас, бедно за УЕФА натпревар.
У секој случај добро играа нашиве, Торес го претепаа, искршија итн итн. На енфилд ќе има одмазда но не со груба игра туку многу голови. :smir:

Се плашевме од Кардозо, Аимар, Савиола, Ди Мариа ... не претпоставувавме дека ќе играат со поинаква формација. Двајца линиски и еден либеро играчи во син дрес, сето тоа шведски интернационалци.
Момци, ако има вакво судење на Енфилд, тешко ќе биде. И голови ќе ништат. Само ако сакаат :)
Сепак, тешко ... едвај го чекам отстрелот на Енфилд!

Што се замрате со непотребни коментари.Бенфика ќе губе убедливо на Енфилд.Убаво си ја почнавме играта не еба картонот и грубата игра на Енфилд.На Енфилд вакво судење и влева Коп на терен.Следен Бирмингем.Нема коментар мора да се оди на сигурна победа

Судијата требаше само себе да си даде црвен.....ебате мороно ебате!

Инаку Џерард веке очајно посакувам да се врати во старата форма.

Резултатот не е толку страшен на Енфилд ќе биди друга приказна, само ме мачи шо Инсуа нема да игра а Аурелио е вечито повреден така да на една од најважните позиции останавме без играчи. Ај ако не го мрзи некој нека напиши кој беа стратните 11 оти не го гледав натпреварот а не можам по интернетов да најдам.

Резултатот не е толку страшен на Енфилд ќе биди друга приказна, само ме мачи шо Инсуа нема да игра а Аурелио е вечито повреден така да на една од најважните позиции останавме без играчи. Ај ако не го мрзи некој нека напиши кој беа стратните 11 оти не го гледав натпреварот а не можам по интернетов да најдам.

Reina;Johnson;Agger;Carragher;Insua;Mascherano;Gerrard;Legendata nasa(Leiva);Babel;Kuyt;Torres

Овие да не беа ракометарски судии, а не фудбалски?

Судењето беше апла против нас, бедно за УЕФА натпревар.
У секој случај добро играа нашиве, Торес го претепаа, искршија итн итн. На енфилд ќе има одмазда но не со груба игра туку многу голови. :smir:

ne da go pretepaa...go ubija.......no da ne brzame ...ke vidime sto ke bide na Anfield...pred vreme ne zborajte

Се плашевме од Кардозо, Аимар, Савиола, Ди Мариа ... не претпоставувавме дека ќе играат со поинаква формација. Двајца линиски и еден либеро играчи во син дрес, сето тоа шведски интернационалци.
Момци, ако има вакво судење на Енфилд, тешко ќе биде. И голови ќе ништат. Само ако сакаат :)
Сепак, тешко ... едвај го чекам отстрелот на Енфилд!

:pos2::pos2::pos2:14 igraci od Benfica a 10 od Liverpool....i + 2 penali za niv....no i tebe ke ti recam....predvreme nisto

Што се замрате со непотребни коментари.Бенфика ќе губе убедливо на Енфилд.Убаво си ја почнавме играта не еба картонот и грубата игра на Енфилд.На Енфилд вакво судење и влева Коп на терен.Следен Бирмингем.Нема коментар мора да се оди на сигурна победа

More ne Kop...i jas ke pojdam tamu...ima na sred Anfield da gi strelam...A i benitez ako prodolzi da ja stava legendata

Судијата требаше само себе да си даде црвен.....ебате мороно ебате!

Инаку Џерард веке очајно посакувам да се врати во старата форма.

:pos2::pos2::pos2::pos2: ajde bez nervozi....ima revans...no kako sto rekov ,....da ne brzame pa posle da se 4udime

Значи Макси не играше, а ми идеше некоја чудна нојма дека ќе ја еби Бенито. Ќор беше во неделата па не можеше да види шо праеа Макси Џерард и Џонсон заедно.

Значи Макси не играше, а ми идеше некоја чудна нојма дека ќе ја еби Бенито. Ќор беше во неделата па не можеше да види шо праеа Макси Џерард и Џонсон заедно.
Макси не е регистриран за да игра бидејќи играше во Атлетико.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom