Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Резултатот не е толку страшен на Енфилд ќе биди друга приказна, само ме мачи шо Инсуа нема да игра а Аурелио е вечито повреден така да на една од најважните позиции останавме без играчи. Ај ако не го мрзи некој нека напиши кој беа стратните 11 оти не го гледав натпреварот а не можам по интернетов да најдам.
Овие да не беа ракометарски судии, а не фудбалски?
Судењето беше апла против нас, бедно за УЕФА натпревар.
У секој случај добро играа нашиве, Торес го претепаа, искршија итн итн. На енфилд ќе има одмазда но не со груба игра туку многу голови. :smir:
Се плашевме од Кардозо, Аимар, Савиола, Ди Мариа ... не претпоставувавме дека ќе играат со поинаква формација. Двајца линиски и еден либеро играчи во син дрес, сето тоа шведски интернационалци.
Момци, ако има вакво судење на Енфилд, тешко ќе биде. И голови ќе ништат. Само ако сакаат
Сепак, тешко ... едвај го чекам отстрелот на Енфилд!
Што се замрате со непотребни коментари.Бенфика ќе губе убедливо на Енфилд.Убаво си ја почнавме играта не еба картонот и грубата игра на Енфилд.На Енфилд вакво судење и влева Коп на терен.Следен Бирмингем.Нема коментар мора да се оди на сигурна победа
Судијата требаше само себе да си даде црвен.....ебате мороно ебате!
Инаку Џерард веке очајно посакувам да се врати во старата форма.
Макси не е регистриран за да игра бидејќи играше во Атлетико.:smir:Значи Макси не играше, а ми идеше некоја чудна нојма дека ќе ја еби Бенито. Ќор беше во неделата па не можеше да види шо праеа Макси Џерард и Џонсон заедно.