Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Potpolno se soglasuvam so tebe za Grkot, Degen, Voronin no Lukas i Babel pokazaa deka mozat da igraat:smir::smir::toe:

Superstarpizza kako sho naprai babel vleze i dade prekrasen gol a toa sho go igrase od koga go dade golot druga prikana nemame sreka grkot ednostavno ballet igrase a za ostanatoto si pravi:smir::smir::toe::toe::toe:

Значи го даде голот и .....................?????
Ништо друго, а на сите сајтови кука како тоа не му давале шанса, како тоа не му ја давале неговата позиција и шо ти знам друго.
За да не звучам лошо и да не ме сванеш погрешно, за голот не коментирам, Бабел не покажа ама баш ништо!

Ливерпул тоне ли тоне.....Ви требаат засилувања во јануарскиот преоден рок...

Krajno zalosno e ova sto mu se slucuva na Liverpool ama toa e nemoze vakov tim da se osvrni samo na dvajca igraci ( Tores i Stivi ) sramota e od golemata cetvorka da ceka samo od dvajca. RAFA E KRIV da go e... u gz

Ајде бе нема врска, другата година све ќе освоиме, ако не другата у наредниве 56 би требало.:tapp:

Не го сваќајте ова како провокација ама навистина минувате низ тежок период. Само не ми е јасно како го победивте Манчестер. Дури сега почнувам да мислам дека Ферги навистина му ја пушти на Бенитез :). Шалата настрана, јас мислам дека се работи за лош период кој може секој тим да го зафати. Се работи за комбинација од лоша форма и спортска несреќа во исто време. Ете Лион на два пати во последните секунди ве "нокаутира". Кога се има лоша среќа, колку и да си добар мора да губиш. Надевајте се на подобри времиња. После дождот секако дека ќе дојде сонце. Поздрав до сите!

Како мали деца се испопаливте по Бабел од еден шут што му се погоди? :toe:

Туку најжално е што сега и Торес ќе го изгубиме по операцијата и тогаш за каде ќе сме не знам. Оваа сезона ниту ја почнавме добро, а многу е голема веројатноста оти уште полошо ќе ја завршиме.

Се извињавам што упадвам али најкрив е бенитез за оваа положба на ливерпул.Го продаде 2риот најзначаен играч во среден ред (Алонсо) и купува играч кој неможе да спои 2 утакмици од повреди.Жално е ако сити ви го завземи местото :tapp:

Се извињавам што упадвам али најкрив е бенитез за оваа положба на ливерпул.Го продаде 2риот најзначаен играч во среден ред (Алонсо) и купува играч кој неможе да спои 2 утакмици од повреди.Жално е ако сити ви го завземи местото :tapp:
И да сакаме сега да се избрка Бенитез ќе требат 20 милионки а Ливерпул нема мастики да му купе на Џерард и Торес па така да јебига сепак Аквилани мислам дека ќе се покаже а Џонсон е дупла по јак од Арбелоа.:salut:

Мислам дека Бенитез е првиот кој ке замини оваа сезона, од сите тренери..

Дури и Фил Браун од Хул ке остани подолго...

Абе разберете дека неможе да му се даде отказ на Бенитез. И така си потпиша нов договор пред 1 година( мислам дека толку беше) и сигурно во тој договор има некоја клауза во која добива добри пари за раскин на договорот. А ако се знае американциве до каква финансиска ситуација го доведоа Ливерпул уште ова со Бенитез ќе им фали па да неможат плати да дадат. Ме плаши ако не влеземе у ЛШ оваа сезона тек тогаш може да биде опасно:tapp:

Абе разберете дека неможе да му се даде отказ на Бенитез. И така си потпиша нов договор пред 1 година( мислам дека толку беше) и сигурно во тој договор има некоја клауза во која добива добри пари за раскин на договорот. А ако се знае американциве до каква финансиска ситуација го доведоа Ливерпул уште ова со Бенитез ќе им фали па да неможат плати да дадат. Ме плаши ако не влеземе у ЛШ оваа сезона тек тогаш може да биде опасно:tapp:

Ако остане Бенитез нема да влезите, оти само до сега имате 5 порази... Ако му платат 20 000 000 оштета, ке донесат нов тренер,кој ке ве внеси во ЛШ наредната сезона, и од подобар пласман и од самиот влез ке извадите пари...Сите англиски тимови се во долгови, ама имаат пари..Не берете гајле за нив !

Со овај состав, тешко дека еден Роберто Манчини би не однел подалеку од интер тото. Кој сака нека е тренер, не може поинаку.

Карагер е во очајна форма, го нема Чаби Алонсо, нон стоп повредени се Жерард и Торес, како и половина тим.Тие што се здрави се вон форма. Лукас е дрво ...

Рафа беше истиот тој што лани за малку ќе ни донесеше титула. Истиот е и сега. Не е ни глуп ни ментален. Тимот е малерозен. Имаме 5 порази? Лани имавме милион нерешени, па што?
Не губете надеж, јас сеуште сметам дека Ливерпул може да се искачи на првото место
пет порази е подобро од 15 нерешени, не се секирајте :)

За Аквилани, мислам дека си грешка.
Сеуште е рано да кажеш дека е НУЛА, неговото допрва доага.
Е сеа ако испадне како Аурелио е тогаш можеш да кажеш ако не НУЛА приближно некоја бројка!:toe:

можи...да се надеваме дека грешам, ама сепак мислам дека поарно решение ќе беше хамшик или силва...

Болдираните вратија колку и што беше платено за нив т.е. 0 милиони :)... Од другите (освен A.Riera малце од малце што ја покри десната страна) се чисти утки :) (Riera - 7 милиони, Lucas - 5 милиони, Babel - 11 милиони, Dossena - 7 милиони)...

хехехе... во право си...за жал. само една корекција...за нгог мислам дека платија 1,5 милиони евра. а за останатите попусто потрошени пари...ахххх....какви играчи се земаа...

И да сакаме сега да се избрка Бенитез ќе требат 20 милионки а Ливерпул нема мастики да му купе на Џерард и Торес па така да јебига сепак Аквилани мислам дека ќе се покаже а Џонсон е дупла по јак од Арбелоа.:salut:
ааа????
како како??? ко да си грешка...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom