Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
The Reds XI in full is: Reina, Johnson, Insua, Carragher, Skrtel, Mascherano, Lucas, Benayoun, Kuyt, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Riera, Aurelio, Kyrgiakos, Babel, Degen, Dossena.

Единствена измена, Маскерано наместо Риера... ваљда ќе добие пак шанса Бабел денес.

The Reds XI in full is: Reina, Johnson, Insua, Carragher, Skrtel, Mascherano, Lucas, Benayoun, Kuyt, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Riera, Aurelio, Kyrgiakos, Babel, Degen, Dossena.

Единствена измена, Маскерано наместо Риера... ваљда ќе добие пак шанса Бабел денес.

OMG DO KOGA OVOJ KE IGRA VO PRV TIM :nenene:

Само Кајт или Торес да даат први гол , тоа ми е најбитно ;)

Инаку што му фали на Лукас ? Ја неколку утакмици го иам глеано , добро играше ....

Еден од Карагер и Шкртел ќе окрка црвен до крајот.

Играта иначе, средно жалосно, добро е што бар сме ефикасни. Според мене примавме два гола од пенал (корнерите и сл. нафрлања од страна се веќе скоро сигурни примени голови). То е, ова е еден од типичните натпревари на карагер. Се надевам ќе го смени бенитез со гркот ама тешко да се исполни надежта моја :)

Победа, ама со мизерна игра, морам да кажам.... Прво полувреме, не знаеа кај тераат буквално, второ, ај колку толку се подобри... ама вака не стигаме далеку

Честито победа убаво ви тргна во наредниве кола и се надевам дека ќе се борите за титула до крај

и ние да имам малку срека, и ние еднаш со никаква игра да освоиме три бода, ама со ваква игра нема далеко да стигнеме

Добро е шо победивме против една стварно незгодна екипа!

Инаку ме изненади појавата на Бабел во екипата ми се чини дека тој го намести последниот гол!
Ај некој нека потврди дали беше тој кој го намести голот, и дали играл од првата минута, ја не можам да видам ме заебава интернето нешто!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom