Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Brakja izvinite vakje shto ce vi upadnem u moabet , ama vi go pratev fan klub4evo i me 4udi toa shto mesto da si diskutirate na tema za klubov vie se raspravate so drugarov shto navija za Man Utd a o4igledno e dojden samo da zamara , da provocira i da dokazhue kolku e " pameten " poshto najverovatno nema popametna rabota shto mozhe da ja rabota u 2 ipol nasabajle :) , btw Liverpool e tim so istorija i najvishe mi prae kjejf od Premier ligava , slab po4etok kako vashiov mozhe na svekogo da mu se slu4i taka da o4ekuem da go opravdate imeto vo ponatamoshniot del od prvenstvoto koe shtotuku zapo4na :wink: ... Sportski poZdrav :helou:

Игравте добро ама немавте среќа:toe:

Нејќам провокации... гледам многу ви се нафрлиле, ќе неможете да се самоодбраните :) Ама да играш добро и да примаш 3 гола, до сега немам видено... резултатот говори колку добро изиграа :toe:

Зар можеше нешто покатастрофално да ни се случи!!!

Али ако нема веза, свето не застанува тука, продолжуваме понатаму!:toe:

Да не го копмлицирам постов многу....само слободно стиснете play:

браво за лукас се додека тој играе нема да освојме титула а бред фридел е ѕвер да не беше тој ќе победеме ама како и да е браво за лукас :pos2: златна канта за човекот иако до сега мислев дека може да биде нешто од него сега не се надевам туку ај има уште некој ден нека го земе некој ако требе и ќе му платиме само да не играе

Нејќам провокации... гледам многу ви се нафрлиле, ќе неможете да се самоодбраните :) Ама да играш добро и да примаш 3 гола, до сега немам видено... резултатот говори колку добро изиграа :toe:
па стварно чудно е како вие лани бевте "подобрата" екипа па ги примивте 4.резултатот говореше колку добро изиграа.

Drugar da ne zgresi nesto tuka...obratno da ne e nesto...
Другар ние и кога водиме и губиме и кога е 42 степени и 8 степени на крајот секогаш се пее химната прост промер тие 2005 и 2007 финалето во ЛШ барем за навивачи не се контрајте.

Ова што ни се случува мора некако да се поправи.Неможеме да играме со исти играчи и иста тактита еве веќе трета година.Па веќе однапрет знаат противниците со која тактика и постава играме мора да се прават некои ротации а и има уште време да се направи некој трансфер ако копилињата амерички дадат некој милион.

YOU'LL NEVER WALK ALONE

Се ставив да прочитам мислења на други навивачи на ливерпул, наместо тоа глеам неколку страни наназад ситење на манчестер фанови. Не ми пречи да коментираат фанови на други клубови, ама да не биде тоа: ние сме најјаки, 3-А е боље од 2-Б....туку коментар во врска со играта, формата...

Мое мислење е дека Бенитез ја утна со тактиката, треба Стиви да го игра поназад а не како втор напаѓач позади Торес. Имаме слаб среден ред и тоа е тоа што највеќе ќе ни прави проблем оваа сезона, искрено не мислев дека волку ќе фали отсуството на Алонсо....Како и да е се надевам дека ова е само моментална лоша форма и дека се ќе биде во ред понатаму.

поздрав до сите а посебно до фановите на манчестер-сwцки сте!

Ова е катастрофа бе Лукас ни во најлошиот кошмар не можев да го замислам прва постава да игра ако не се врати Аквилани за брзо пола од утакмиците ќе ги изгубиме(или нерешено за нас е сеедно оти се бориме за титула). Крајно време е нешто да се напрај да се купи некој играч ама со овие американски педери тоа е невозможно, а ако Аквилани не придонеси некој значителен напредок во играта можиме да се збогуваме од титулата односно можиме да се збогуваме и од 4 то место а со оглед на тоа шо нема да се врати уште 4 5 утакмици и дека ќе му требаат уште толку за да се вклопи јас искрено сум збогуван со титулата, знам дека не треба да се откажуваме до крај ама ова е ептен очигледно, сите напредуваат па дури и Тотенхем и Сити само ние тапкаме в место. Ова ми личи на веќе видена сезона во која шансите за титула ни завршуваа во Ноември.

Изгубивме 2 од 3. Лани победивме 3 од 3. Лани не бевме шампиони, според мојата математика тие 3 од 3 на стартот (или колку и да беа, не памтам, shoot me) не ни донесоа титула. Нити пак овие 2 порази ќе ни ја земат уште во ноември.
Па јбг, фанови ли сте што ли сте, треба да сте оптимисти а не вака. И немојте да сте се дрзнале да се увредите со ова, го пишувам со најдобра намера :).

Само се надевам оти брзо ќе се вратиме во колосек, и Челзи и Ман Утд па и Арсенал ќе губат уште, не се сеќирајте. И ние де, ајде ... :kesa:.
Има време, со душа го чекам Аквилани, да се збогуваме со Лукас (ама тој па колку среќа има, ништо чудно маскерано да се повреди и пак да се врати во борба за (авто)-голови. :pos2:

Изгубивме 2 од 3. Лани победивме 3 од 3. Лани не бевме шампиони, според мојата математика тие 3 од 3 на стартот (или колку и да беа, не памтам, shoot me) не ни донесоа титула. Нити пак овие 2 порази ќе ни ја земат уште во ноември.
Па јбг, фанови ли сте што ли сте, треба да сте оптимисти а не вака. И немојте да сте се дрзнале да се увредите со ова, го пишувам со најдобра намера :).

Само се надевам оти брзо ќе се вратиме во колосек, и Челзи и Ман Утд па и Арсенал ќе губат уште, не се сеќирајте. И ние де, ајде ... :kesa:.
Има време, со душа го чекам Аквилани, да се збогуваме со Лукас (ама тој па колку среќа има, ништо чудно маскерано да се повреди и пак да се врати во борба за (авто)-голови. :pos2:
Лани ти текнуе колку среќа имавте?
Сандерленд, Мидлсбро, Стандард Лиеж, Ман Сити, Ман Јунајтед и тн....
Не бива секоја година. :)
И да читам погоре некој сеуште се дразни на најдобрите фанови во светот. Let's all laugh at Liverpool....
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Пер, немој. Ве згазивме и во двете. Другото ти е се ок :smir:
Олд Трафорд точно.
Али на Енфилд головите ви беа сјајни. :) Првиот автогол на Браун, вториот од никаква акција. И тоа ви беа единствените шанси, за жал.

Олд Трафорд точно.
Али на Енфилд головите ви беа сјајни. :) Првиот автогол на Браун, вториот од никаква акција. И тоа ви беа единствените шанси, за жал.

А вашиот беше од пенал. :toe:
Пеналот, општо, дали ќе биде досуден за ливерпул или за било кој, го сметам за најсмешен вид на гол. Посебно кога е поклонет од нашиот „најдобар“ голман.

ЕДИТ: Уф јебига, ги смешав утакмиците :pos2:... неврмајнд

А вашиот беше од пенал. :toe:
Пеналот, општо, дали ќе биде досуден за ливерпул или за било кој, го сметам за најсмешен вид на гол. Посебно кога е поклонет од нашиот „најдобар“ голман.
Пеналот си беше пенал, исто како што беше и вашиот.
Али на Енфилд акцијата наша за голот-:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom