Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас од се срце ви посакувам да си најдете солидна замена за Чаби, и да ви се заблагодарам што ни дадовте таков играч. :helou:

Е ако го земат Поулсен и не гледам фудбал поќе:nerv:

Ако го земат Поулсен у пм ќе фатат. Време е навивачите на Ливерпул да напрат нешто многу ќутат некако, нека кршат се живо шо припаѓа на тие мафијашите американски педерски мамата да му ја наебам. Моменталнава ситуација ми мириса на УЕФА и зошто не ја кажале точната сума на официјалната страна, сигурно го имат некаде за 25 милиони продаено.

Благодарам за Чаби и на тебе посебно ти посакувам парите Бенитез да ги потроши на утепани играчи:helou:

А јас ти посакувам цел живот лајна да си јадиш :helou:

Му посакувам се најдобро на Чаби во кариерата и благодарност за се што стори за нас.
Сега гледав клип од пријателскиот натпревар со Сингапур Кајт направил хет-трик со асистенции Немет добри голчиња а и Вороњин ме бендиса.
Да се потсетиме на некои прекрасни моменти кои ни ги пружи Чаби.
:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Се надевам сега Рафа брзо ке реагира, ке донесе адекватна замена за таа позиција која останува и повеке од празна.
Верувам дека ова со Поулсен нема да се случи, затоа што до сега не беа се појавиле никакви шпекулации за такво нешто, а знаеме сите дека шпекулациите продаваат играч!
По се изгледа , мене ми се чини дека сега експресно ке биде потпишан договорот со Аквилани, кој мислам според мене ке биде достојна замена за Алонсо (:nerv:предавникот:nerv:). Е сега дури нема да може да се пожали дека се немало пари, значи ако не се донесе играч повеке во нападот сега, или на оние крилните позиции, тогаш целата вина ке ја бараме кај Бенитез, и не доволната ангажираност за покривање на оддамна дефицитарните позиции!

ајде нека му е со среќа на алонсо во реал и благодарност за се што стори за нас а неговиот гол од центарот секогаш ќе го паметам и голот против челзи со кој победивме и тоа дека токму на реал на сантијаго сакаше да му даде гол од центарот
а аквилани бил договорен за 18 милиони ајде сега нека се земе силва или виља

ајде нека му е со среќа на алонсо во реал и благодарност за се што стори за нас а неговиот гол од центарот секогаш ќе го паметам и голот против челзи со кој победивме и тоа дека токму на реал на сантијаго сакаше да му даде гол од центарот
а аквилани бил договорен за 18 милиони ајде сега нека се земе силва или виља
Подобра опција би бил Виља затоа што ни треба уште еден класа напаѓач покрај Торес а замена би билe Нгог и Вороњин.

Liverpool Football Club have informed the local media, with whom they have a long term friendship and mutual understanding, that Danish international midfielder Christian Poulsen is not a target.

Имало Господ.:se_ molam

Liverpool Football Club have informed the local media, with whom they have a long term friendship and mutual understanding, that Danish international midfielder Christian Poulsen is not a target.

Имало Господ.:se_ molam

Од твоја тастатура у божји уши!:smir:

Само тај мунгос да не дојде, оти ако дојде дури тогаш ке биде по Бенитез!:smir:

Од твоја тастатура у божји уши!:smir:

Само тај мунгос да не дојде, оти ако дојде дури тогаш ке биде по Бенитез!:smir:
Нема теоретски шанси да дојде Поулсен кај нас бидејќи Аквилани е што се вика пред прагот и ќе имаме премногу играчи на таа позиција.

Аквилани изгледа треба да потпиши за 15 милиони фунти ми се чини, така би останале уште 19 од трансферот на Алонсо од кои можи да се донеси уште едно засилување, според мене Дефур би бил адекватен.

Дечково од Рома не е лош ама многу е склон на повреди.Иако е млад ама беше и најавуван како голем талент, сум го гледал многу утакмици и ми се свиѓа како игра.А за Алонсо нека му е со среќа во Реал и фала за се што направи за Ливерпул.Иако не е официјално мислам дека 99% Алонсо потпишува за Реал.Иначе прочитав на гоал.ком дека Гвардиола му се јавил на Бенитез за Маскерано и овој му рекол дека ке им го продаде за 50 милиони.Тоа не ме изненади толку меѓутоа на крајот на текстот пишуваше дека Маскерано бил очаен да си замине од Англија.Не ми се верува каква нелојалност:uvo:
па ќе биде склон на повреди ка ќе му пуштат некој како гатузо или матараци шо повеќе се тепат од шо играат фудбал и сите знаеме оти во италија се игра со многу прекршоци а во англија ќе се поправи и ќе го замени достојна алонсо аквилани е играч шо остава срце на теренот

еве линк за вечер за нетпреварот со лин www.atdhe.net/8241/watch-fc-lyn-oslo-vs-liverpool-fc

па ќе биде склон на повреди ка ќе му пуштат некој како гатузо или матараци шо повеќе се тепат од шо играат фудбал и сите знаеме оти во италија се игра со многу прекршоци а во англија ќе се поправи и ќе го замени достојна алонсо аквилани е играч шо остава срце на теренот

еве линк за вечер за нетпреварот со лин www.atdhe.net/8241/watch-fc-lyn-oslo-vs-liverpool-fc
Доколку го земете Аквилани, а најверојатно ќе биде така, тогаш ве уверувам дека ќе земета еден квалитетен организатор на играта. Дечкото е стварно голем талент, не се изнаигра многу во Рома, имаше повреди па кога ќе ги залечеше, повторно се повредуваше и се така му одеше кариерата. Се надевам дека кај вас ќе му се промени среќата и дека ќе придонесе многу за вашиот клуб. Исто така доколку се реализира овој трансфер ќе ми биде криво што ќе изгубиме таков играч, меѓутоа од друга страна ќе ми биде мило што ќе отиде во еден клуб со вистински навивачи - нешто слично како Рома. Поздрав

Доколку го земете Аквилани, а најверојатно ќе биде така, тогаш ве уверувам дека ќе земета еден квалитетен организатор на играта. Дечкото е стварно голем талент, не се изнаигра многу во Рома, имаше повреди па кога ќе ги залечеше, повторно се повредуваше и се така му одеше кариерата. Се надевам дека кај вас ќе му се промени среќата и дека ќе придонесе многу за вашиот клуб. Исто така доколку се реализира овој трансфер ќе ми биде криво што ќе изгубиме таков играч, меѓутоа од друга страна ќе ми биде мило што ќе отиде во еден клуб со вистински навивачи - нешто слично како Рома. Поздрав

Секоја чест за постот батка!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom