Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарам за Чаби и на тебе посебно ти посакувам парите Бенитез да ги потроши на утепани играчи:helou:
Се приклучувам кон честитките за навивачот на франко фашизадрид:smir:А јас ти посакувам цел живот лајна да си јадиш :helou:
Подобра опција би бил Виља затоа што ни треба уште еден класа напаѓач покрај Торес а замена би билe Нгог и Вороњин.ајде нека му е со среќа на алонсо во реал и благодарност за се што стори за нас а неговиот гол од центарот секогаш ќе го паметам и голот против челзи со кој победивме и тоа дека токму на реал на сантијаго сакаше да му даде гол од центарот
а аквилани бил договорен за 18 милиони ајде сега нека се земе силва или виља
Liverpool Football Club have informed the local media, with whom they have a long term friendship and mutual understanding, that Danish international midfielder Christian Poulsen is not a target.
Имало Господ.:se_ molam
Нема теоретски шанси да дојде Поулсен кај нас бидејќи Аквилани е што се вика пред прагот и ќе имаме премногу играчи на таа позиција.Од твоја тастатура у божји уши!:smir:
Само тај мунгос да не дојде, оти ако дојде дури тогаш ке биде по Бенитез!:smir:
па ќе биде склон на повреди ка ќе му пуштат некој како гатузо или матараци шо повеќе се тепат од шо играат фудбал и сите знаеме оти во италија се игра со многу прекршоци а во англија ќе се поправи и ќе го замени достојна алонсо аквилани е играч шо остава срце на теренотДечково од Рома не е лош ама многу е склон на повреди.Иако е млад ама беше и најавуван како голем талент, сум го гледал многу утакмици и ми се свиѓа како игра.А за Алонсо нека му е со среќа во Реал и фала за се што направи за Ливерпул.Иако не е официјално мислам дека 99% Алонсо потпишува за Реал.Иначе прочитав на гоал.ком дека Гвардиола му се јавил на Бенитез за Маскерано и овој му рекол дека ке им го продаде за 50 милиони.Тоа не ме изненади толку меѓутоа на крајот на текстот пишуваше дека Маскерано бил очаен да си замине од Англија.Не ми се верува каква нелојалност:uvo:
Доколку го земете Аквилани, а најверојатно ќе биде така, тогаш ве уверувам дека ќе земета еден квалитетен организатор на играта. Дечкото е стварно голем талент, не се изнаигра многу во Рома, имаше повреди па кога ќе ги залечеше, повторно се повредуваше и се така му одеше кариерата. Се надевам дека кај вас ќе му се промени среќата и дека ќе придонесе многу за вашиот клуб. Исто така доколку се реализира овој трансфер ќе ми биде криво што ќе изгубиме таков играч, меѓутоа од друга страна ќе ми биде мило што ќе отиде во еден клуб со вистински навивачи - нешто слично како Рома. Поздравпа ќе биде склон на повреди ка ќе му пуштат некој како гатузо или матараци шо повеќе се тепат од шо играат фудбал и сите знаеме оти во италија се игра со многу прекршоци а во англија ќе се поправи и ќе го замени достојна алонсо аквилани е играч шо остава срце на теренот
еве линк за вечер за нетпреварот со лин www.atdhe.net/8241/watch-fc-lyn-oslo-vs-liverpool-fc
Доколку го земете Аквилани, а најверојатно ќе биде така, тогаш ве уверувам дека ќе земета еден квалитетен организатор на играта. Дечкото е стварно голем талент, не се изнаигра многу во Рома, имаше повреди па кога ќе ги залечеше, повторно се повредуваше и се така му одеше кариерата. Се надевам дека кај вас ќе му се промени среќата и дека ќе придонесе многу за вашиот клуб. Исто така доколку се реализира овој трансфер ќе ми биде криво што ќе изгубиме таков играч, меѓутоа од друга страна ќе ми биде мило што ќе отиде во еден клуб со вистински навивачи - нешто слично како Рома. Поздрав