Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
погледнете какви пораки добивам, ќе го ставам и во потпис

Како не ти е срам да ти ебам гомното скапано. Биди реален, не вредиш иначе. Умри.
Поздрави ја мајка ти
ne jadi gomna da ne se zasrknes!
А да ми ги испушиш сакаш?

и тоа за постови каде никого не сум навредил или прозвал лично. чисто критика или коментар околу изјава, потег, било шо фудбалски...

што да се каже друго..

Епа бидејќи е сон да се гледа на овој стадион кој е еден од најубавите стадиони во цел свет... и името "Театар на соништата" не го добил по тоа што Манчестер Јунајтед победува... за разлика од вашата кутија за смоки, која собира 30000 колку сега Градски што ќе биде...

добро, ти останаа уште две мајки :)

ајде чекаме :)

Аууууууууу па не сте забегале многу од темата. Само малку сте свртиле лево, па после изгледа и десно кривината сте ја фатиле.

Знак за глупост а ?
Е торко еден.
Ајде уште една мајка искористи ја најдобро. Ќе почекаме не се брзај.

Абе дај некое аргументче, доказче за Манчестер, Ливерпул, стадионите, а не само мајки ми зборуваш... ама изгледа ноу комент а? :jaj:

Абе дај некое аргументче, доказче за Манчестер, Ливерпул, стадионите, а не само мајки ми зборуваш... ама изгледа ноу комент а? :jaj:
Eј немој да мислиш дека со ова мислев на мајка ти, нема врска тоа. Нема шанси некогаш да спомнам нечија мајка овде. Овие мајките горе се однесуваат на шанси, значи уште една шанса.

знаев дека ќе ја усереш и од три пати ама ајде. заеби. да не забегуваме навистина.

ако имаш да кажеш нешто за ливерпул, да прашаш нешто што не ти е јасно, да искоментираш, бујрум.

ако не, назад кај што ти е место.

јас кога коментирам кај вас коментирам за манчестер, а ако сум прозван коментирам и за мојот клуб, нормално.

знаев дека ќе ја усереш и од три пати ама ајде. заеби. да не забегуваме навистина.

ако имаш да кажеш нешто за ливерпул, да прашаш нешто што не ти е јасно, да искоментираш, бујрум.

ако не, назад кај што ти е место.

јас кога коментирам кај вас коментирам за манчестер, а ако сум прозван коментирам и за мојот клуб, нормално.

Што коментираш ти за Манчестер... тоа за коментар ли го кажуваш што велиш дека Ливерпул се појаки од Манчестер (како мали деца кога се караат, Манчестер е најјак, Барселона се појјаки, Милан Шампиони, а немаат блага веза од фудбал) и некој други според тебе твои анализи што само предизвикува гнев кај фановите на Манчестер... :toe:

BTW- мој последен пост на оваа тема кога е во прашање расправија :helou:

BTW еве кај мене шо имат пишано
А на мајка ти и на сестра ти пичето може ли да го расцветам?
А да не ги спомнувам тие гомната и мн др работи.
Ова е патетично.

BTW еве кај мене шо имат пишано
А на мајка ти и на сестра ти пичето може ли да го расцветам?
А да не ги спомнувам тие гомната и мн др работи.
Ова е патетично.

ако ако, нека се знае. тоа само говори за гневот нивни.
нека сведочи за нив

Што коментираш ти за Манчестер... тоа за коментар ли го кажуваш што велиш дека Ливерпул се појаки од Манчестер (како мали деца кога се караат, Манчестер е најјак, Барселона се појјаки, Милан Шампиони, а немаат блага веза од фудбал) и некој други според тебе твои анализи што само предизвикува гнев кај фановите на Манчестер... :toe:

ај не претерувај.
кога доаѓам во ваш фан клуб гледам да не вреќам и коменитам одредена тема. секако имаш потполно право да не се сложиш со мене. ама проблемот е она што јас го коментирам никој (освен 2-3ца) не се труди да реплицира на соджината, него доволно е што сум фан на ливепрул и имам ник на вашиот омилен фудбалер :) и ајде сиктер, мајки-шајки, дури и да умрам. секако не доаѓам да коментирам колку сте вие најдобри, него критикувам. тоа што не можете да поднесете критика, пак ќе речам говори за вас, не за мене.
колку и да не се сложуваш со моите коментари, тие се таму и сведочат најубаво дали некој сум предизвикал да ми посака да умрам.

што се однесува до овој фан клуб, коментирај за ливерпул до утре ако сакаш. критикувај. никој не ни очекува да изјавуваш колку сме ние најдобри. тоа е тоа

Ама ко ќе седнат 20 000 со газојте на овај потписов не се гледа ништо така да најверојатно ова си го гледат само нивните играчи на тренинг.
Не му беше зборот за тоа кај шо пише Манчестер Јунајтед,туку за тоа кај шо пише Олд Трафорд Манчестер!

Иначе и мене не ме очекувајте на темава до Август,само што ме провоцираат некои постови од ваши навивачи па не можам да не вратам..Ајде поздрав и се надевам нема да ме цитирате!

дали некој знае каде ќе се имитува пл следната сезона оти коментаторот синоќа на депортиво -барселона утакмицата кажа дека се преместуваат на пл од следна сезона дало ова е вистина и ако некој знае нешто нека пише

прочитав дека на џерард денеска му бил роденден ако е така нека му е среќен и следната сезона се разбира да подигне некоја титула

Ливерпул ќе го рефинасира долгот, Бенитез ќе добие поголем трансфер буџет Англиските медиуми пренесуваат дека Американските ко-сопственици Том Хикс и Џорџ Жилет наскоро ќе соопштат дека успеале да го рефинасираат долгот од 350 милиони фунти
hicks-300-gillett.jpg
Sunday Mirror Sport објави дека сметководители и ревизори на Ројал Бакн оф Скотланд и Влес Фарго веќе ја ’чешлаат’ финансиската документација на Ливерпул со цел да утврдат дали да обезбедат нов пакет со кој ќе го финансираат долгот од 350 милиони фунти. Весникот вели дека Американските ко-сопственици наскоро ќе го соопштат ре-финасирањето кое ќе го намали притисокот врз нив и ќе му овозможи поголем трансфер буџет на Рафа Бенитез.
Со зделката Хикс и Жилет ќе можат да вложат повеќе од личните финансии во клубот од Енфилд – и дуото дури размислува за продажба на други спортски сопствености во САД со цел поцелосно да се насочат кон Ливерпул.
Се очекува Ливерпул наскоро да го соошти и билансот во кој ќе има рекорден приход како и профит од околу 40 милиони фунти нешто што ќе помогне во добивањето на новиот заем.
Ко-сопствениците исто така ќе бидат во потрага и на инвеститор кој ќе помогне во изградбата на нов стадион во Стенли Парк

дали некој знае каде ќе се имитува пл следната сезона оти коментаторот синоќа на депортиво -барселона утакмицата кажа дека се преместуваат на пл од следна сезона дало ова е вистина и ако некој знае нешто нека пише
Не ми се свиѓа ич тоа :tapp:. Прочитав и на еден од шпанските фан клубови (незнам на барса или реал) дека премиер лигата ќе ја даваат на Сител :tapp:.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13769&page=191

и мене не ме бендисува ич ама ако е така тогаш тоа е нема бегање а инаку на а1 најубаво е

Атанасе не сака тоа да го каже, атанасе е паметен дечко, атанасе уште од мал е воспитуван дека Серот има помош од судиите, атанасе е моќен фудбалски стручњак, атанасе не навива за титули а плаче повеќе од боки 13 ради пеналот што ни го доделија со Тотенхем што беше чист како солза(во очите на судијата кој беше на позиција позади Керик и не може да види дали има контакт или не), а атанасе заборава на чистиот пенал што не ни го досудија со Евертон во ФА купот каде игравме со втора постава и нијанси фалеа да бидеме во финале.
Али во ред е. И јас вака се залажував коа бев 15 години дека сите се против Манчестер.

Мочко а ти се правиш многу ли интересен?Паметен се правиш или уриваш ѕид со глава?Реков не е пенал одма одкога го свирнаа.Ти и некои други ме нарекувавте плачко.Океј.Поминуваат два дена Хаурад Веб со изјава СВИРНАВ НЕ ПОСТОЕЧКИ ПЕНАЛ.Шо значи го видел на забавена снимка а не дека бил закриен позади играчите :kesa::kesa:.Значи и покрај сето тоа ти се правиш со многу фудбалски стаж а не само шо незнаеш шо е пенал туку оде и против изјавата на Хауард Веб.Од тоа следува братко дека ја затебе и покрај тоа шо сум помал 4 години сум Хаурад Веб.А за натпреварот со Евертон од ФА купот ја следев во живо и прв ви напишам таму дека не ви свирнаа чист пенал така да неможиш на затоа да ми пререкнуваш.Се на се џабе си гледал фудбал цел живот појма си немаш

Па знаеш Челзи освои ФА Куп, а човекот е таков по природа да навива за секој тим што ќе земе титула, ама никако за Ливерпул да почне да навива :pos:

Ливерпул кога зимаше титула во ЛШ вие излегувавте во фазата по групи :kesa::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom