Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Брат врска нема постот, ај смисли нешто друго ќе почекаме саат време :tapp: ... кога ти го ставија километарски, не го вади милиметарски... :smir:

Гледајте сега викате дека ние го викаме театарот на кошмарите оти е кошмарен за Ливерпул, а овие другиве го викат театарот на соништата оти ви го клават на секое?
Ај вие мислете шо кажувате поарно

The stupidity is strong in this one. :)

The stupidity is strong in this men. Море како стронг ова не се искажува со зборови.

Гледајте сега викате дека ние го викаме театарот на кошмарите оти е кошмарен за Ливерпул, а овие другиве го викат театарот на соништата оти ви го клават на секое?

Тоа театарот на кошмарите што си го викате сте сосема во право... 5 години по ред овој стадион е кошмар за вас, е само оваа година се погоди да биде сон, ама вие по навика уште си го викате кошмар :pos:... а таа твојата теорија ако ја сфати некој на форумов, одма го ставам ку*от на трупче и го делкам :pos2:

Ај вие мислете шо кажувате поарно.
Сега и самиот не знаеш што кажа!:jaj:

А тоа дека другите не го клават на СЕКОЕ...LOL!!!!Ај види ни статистика на домашен терен!

Е не можам јас да објаснувам со деминутиви и др лигави изрази како шо сте навиканти вие кај вас. А ти бре дете 14 год имаш нормално дека не можиш да ме разбериш оди таму играј суљо не ја замарај главата со високо интелегентни изрази.

:pos2::pos2::pos2:..Не знаев дека го викате Театарот на кошмарите:pos2::pos2:Сепак у право сте Олд Трафорд е кошмар за Ливерпул:pos2:

ах, голема чест е вашиот стадион да се вика така како што се вика само поради ливерпул. тоа значи дека името ние сме ви го дале? :)

ваш стадион е, ваши кошмари се, да не се лажеме.

ферги после 1-4 изјави : мислам дека не победи подобриот тим :pos2:

ха-ха цепки е ферги на моменти

инаку на нашиот стадион пред соблекувалната има една табла мала на која има испишано една хорор порака, која крвта ја прави мраз, една смртна порака, која вели : This is Anfield!

и секој гостински играч знае што го чека ... :sekss:

The stupidity is strong in this men. Море како стронг ова не се искажува со зборови.

Високо интелегентно мислење од високо интелегентна особа :pos::pos::pos: :pop:

Извини ама само вие така го викате..Не ми се верува да се наши.

Немој толку комплименти бе..Ќе го урочиш:pos:

ах, голема чест е вашиот стадион да се вика така како што се вика само поради ливерпул. тоа значи дека името ние сме ви го дале? :)

ферги после 1-4 изјави : мислам дека не победи подобриот тим :pos2:

ха-ха цепки е ферги на моменти

инаку на нашиот стадион пред соблекувалната има една табла мала на која има испишано една хорор порака, која крвта ја прави мраз, една смртна порака, која вели : This is Anfield!

и секој гостински играч знае што го чека ... :sekss:

Освен играчите на двата тима, судиите и од стручниот штаб на екипите, кој друг може да го види тој натпис... да не си се помешал со овој натпис

2e5jcir.jpg

реков претходно дека треба да ви се нацрта.

молба до моите: нацртајте им, со скица, полесно разбираат.

еве сега јас ќе појаснам. ако театарот на кошмарите е за ливерпул (како што велите) по истата логика зошто е театарот на соништата?

ајде имате 3 мајки да погодите :)

еве сега јас ќе појаснам. ако театарот на кошмарите е за ливерпул (како што велите) по истата логика зошто е театарот на соништата?

Епа вака..Ние го викаме театарот на соништата бидејќи сон ни е да го пљескаме Ливерпул,па едно 5 години по ред ни се исполнуваше сонот..:toe:

Па мора да ви објаснам малце на попрост начин, вие вака не сфаќате а да земам со интелегентни изрази шо ќе биди.

Освен играчите на двата тима, судиите и од стручниот штаб на екипите, кој друг може да го види тој натпис... да не си се помешал со овој натпис

2e5jcir.jpg

добро заебавајте се не ми смета, ама шо ми требаат овде слики од манчестер?
постира ли некој кај вас видеа и слики од ливерпул?

ај што вреќате, пцуете мајки и шо не, т.е. културата ви е таква каква што ви е, ама слики и видеа не мора.

и не е се во големината, мала табличка е таа нашата. само за да плаши деца :)

Ќе прашат сега шо се тоа мајки.
Молам слика.

добро заебавајте се не ми смета, ама шо ми требаат овде слики од манчестер?
постира ли некој кај вас видеа и слики од ливерпул?

ај што вреќате, пцуете мајки и шо не, т.е. културата ви е таква каква што ви е, ама слики и видеа не мора.

и не е се во големината, мала табличка е таа нашата. само за да плаши деца :)

Ама ко ќе седнат 20 000 со газојте на овај потписов не се гледа ништо така да најверојатно ова си го гледат само нивните играчи на тренинг.

ако театарот на кошмарите е за ливерпул (како што велите) по истата логика зошто е театарот на соништата?

Епа бидејќи е сон да се гледа на овој стадион кој е еден од најубавите стадиони во цел свет... и името "Театар на соништата" не го добил по тоа што Манчестер Јунајтед победува... за разлика од вашата кутија за смоки, која собира 30000 колку сега Градски што ќе биде...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom