G
Gray Foxx
Гостин
The stupidity is strong in this one.А вие го викате театарот на соништата оти сите ве еб*ват, демек сон ви е да ве ду*ат. Одувек знаев дека сте пе*ери ццц.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The stupidity is strong in this one.А вие го викате театарот на соништата оти сите ве еб*ват, демек сон ви е да ве ду*ат. Одувек знаев дека сте пе*ери ццц.
Брат врска нема постот, ај смисли нешто друго ќе почекаме саат време... кога ти го ставија километарски, не го вади милиметарски... :smir:
The stupidity is strong in this one.![]()
Гледајте сега викате дека ние го викаме театарот на кошмарите оти е кошмарен за Ливерпул, а овие другиве го викат театарот на соништата оти ви го клават на секое?
Ај вие мислете шо кажувате поарно
Сега и самиот не знаеш што кажа!:jaj:Гледајте сега викате дека ние го викаме театарот на кошмарите оти е кошмарен за Ливерпул, а овие другиве го викат театарот на соништата оти ви го клават на секое?
Ај вие мислете шо кажувате поарно.
:pos2::pos2::pos2:..Не знаев дека го викате Театарот на кошмарите:pos2::pos2:Сепак у право сте Олд Трафорд е кошмар за Ливерпул:pos2:
Гледајте сега викате дека ние го викаме театарот на кошмарите оти е кошмарен за Ливерпул, а овие другиве го викат театарот на соништата оти ви го клават на секое?
Ај вие мислете шо кажувате поарно
The stupidity is strong in this men. Море како стронг ова не се искажува со зборови.
Извини ама само вие така го викате..Не ми се верува да се наши.ваш стадион е, ваши кошмари се, да не се лажеме.
Немој толку комплименти бе..Ќе го урочишВисоко интелегентно мислење од високо интелегентна особа:pop:
ах, голема чест е вашиот стадион да се вика така како што се вика само поради ливерпул. тоа значи дека името ние сме ви го дале?
ваш стадион е, ваши кошмари се, да не се лажеме.
ферги после 1-4 изјави : мислам дека не победи подобриот тим :pos2:
ха-ха цепки е ферги на моменти
инаку на нашиот стадион пред соблекувалната има една табла мала на која има испишано една хорор порака, која крвта ја прави мраз, една смртна порака, која вели : This is Anfield!
и секој гостински играч знае што го чека ... :sekss:
Високо интелегентно мислење од високо интелегентна особа:pop:
Епа вака..Ние го викаме театарот на соништата бидејќи сон ни е да го пљескаме Ливерпул,па едно 5 години по ред ни се исполнуваше сонот..реков претходно дека треба да ви се нацрта.
молба до моите: нацртајте им, со скица, полесно разбираат.
еве сега јас ќе појаснам. ако театарот на кошмарите е за ливерпул (како што велите) по истата логика зошто е театарот на соништата?
ајде имате 3 мајки да погодите![]()
Високо интелегентно мислење од високо интелегентна особа:pop:
Освен играчите на двата тима, судиите и од стручниот штаб на екипите, кој друг може да го види тој натпис... да не си се помешал со овој натпис
![]()
реков претходно дека треба да ви се нацрта.
молба до моите: нацртајте им, со скица, полесно разбираат.
еве сега јас ќе појаснам. ако театарот на кошмарите е за ливерпул (како што велите) по истата логика зошто е театарот на соништата?
ајде имате 3 мајки да погодите![]()
добро заебавајте се не ми смета, ама шо ми требаат овде слики од манчестер?
постира ли некој кај вас видеа и слики од ливерпул?
ај што вреќате, пцуете мајки и шо не, т.е. културата ви е таква каква што ви е, ама слики и видеа не мора.
и не е се во големината, мала табличка е таа нашата. само за да плаши деца![]()
ако театарот на кошмарите е за ливерпул (како што велите) по истата логика зошто е театарот на соништата?