Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа што судијата признал нема врска, факт е дека од местото каде што стоеше беше чист пенал. Најдов едно видео, не е мн убаво али убаво се гледа дека имаше контакт, само Веб не можеше да види дека е откако Керик ја мрдна топката.
А пеналот дали ке го промашевме или не, никој не може да знае. Исто како тоа дека неможеме да знаеме дали ако Видич не киксираше против Ливерпул ке беше разликата 15 поени а не 3-4.
Леле како бе што признал нема врска па после тоа сигурно ја прегледал снимката 10000 пати па видел дека згрешил.И јас не викам дека тоа е причина за тоа што не ја освоивме титулата ама факт е дека беше стварно лоша грешка од судијата посебно од судија што се смета за најдобрите во англија а и во европа

Леле како бе што признал нема врска па после тоа сигурно ја прегледал снимката 10000 пати па видел дека згрешил.И јас не викам дека тоа е причина за тоа што не ја освоивме титулата ама факт е дека беше стварно лоша грешка од судијата посебно од судија што се смета за најдобрите во англија а и во европа

Абе шо се замарате со овие уште!!!!
Не им реплицирајте на постовите и ке откачат после некое време!

Абе шо се замарате со овие уште!!!!
Не им реплицирајте на постовите и ке откачат после некое време!
Ме нервираат со некои глупави постови што ги оставаат мислам Ливерпул да освоеше титула јас ке си ја славев за мене немаше да се замарам да трчам по форуми на Челзи,Арсенал,Манчестер и да оставам слики дека Рафаел имал поише титули од Ливерпул.

Ме нервираат со некои глупави постови што ги оставаат мислам Ливерпул да освоеше титула јас ке си ја славев за мене немаше да се замарам да трчам по форуми на Челзи,Арсенал,Манчестер и да оставам слики дека Рафаел имал поише титули од Ливерпул.

Епа не се замарај не пагај на исот ниво со ни мааани ги таму!!!!

Како да не пишуам коа сте во заблуди за мојот омилен тим?

А шо ти е шемава со сликава од Лампард, да не го смени тимот ?

Епа денеска освоија трофеј во ФА нормално, сега се облечува Челзи дрес:toe:!
Абе шо може да очекуваш од такви момци!:toe:

А шо ти е шемава со сликава од Лампард, да не го смени тимот ?

Па знаеш Челзи освои ФА Куп, а човекот е таков по природа да навива за секој тим што ќе земе титула, ама никако за Ливерпул да почне да навива :pos:

Па знаеш Челзи освои ФА Куп, а човекот е таков по природа да навива за секој тим што ќе земе титула, ама никако за Ливерпул да почне да навива :pos:
Срамота. Навивач на Ман УТД да јаде бурек за навивач истотака он Ман. УТД. Инаку, има загубено кладба, а што, не знам!

па дете бре, малку ли ви беа 4 гола на театорот на кошмарите?
буквално секое дерби го добивме, а голем дел од нив дури и ги прегазвиме. .
:pos2::pos2::pos2:..Не знаев дека го викате Театарот на кошмарите:pos2::pos2:Сепак у право сте Олд Трафорд е кошмар за Ливерпул:pos2:

Срамота. Навивач на Ман УТД да јаде бурек за навивач истотака он Ман. УТД. Инаку, има загубено кладба, а што, не знам!
Сарказам не ти е јасно што е?
Иначе загубив кладба со фантом поради тоа што мислев дека вашето златно момче Торес ке биде прв стрелец во ПЛ, али неговите нежни нозе не го дозволија тоа. :)

Алоооо мисли малку... не го навредувам јас Deno^, туку има прост народ во овој фан клуб па не може да сфати... и затоа така напишав...

ne zborete ako bese ova ke bese ona poso d
a ne bese ferguson mancester ke bese 10 tituli zad liverpul a vaka komentirajte si za tranferi do godina zaboravete ja ovaa godina deka uste ednas ostanavte bez trofej 19 sezona po red i bez niedna u premier liga i veke ne ste najtrofejni

:pos2:
:pos2::pos2::pos2:..Не знаев дека го викате Театарот на кошмарите:pos2::pos2:Сепак у право сте Олд Трафорд е кошмар за Ливерпул:pos2:

А вие го викате театарот на соништата оти сите ве еб*ват, демек сон ви е да ве ду*ат. Одувек знаев дека сте пе*ери ццц.

А вие го викате театарот на соништата оти сите ве еб*ват, демек сон ви е да ве ду*ат. Одувек знаев дека сте пе*ери ццц.

Брат врска нема постот, ај смисли нешто друго ќе почекаме саат време :tapp: ... кога ти го ставија километарски, не го вади милиметарски... :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom