Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ни требаат попарени глупи индијанци во тим. Посебно што доаѓаат од еден сељачки клуб. Уствари анс ниошто не ни треба. Нека се врати Вороњин, и тој да биде опција во нападот, а да не извисиме пак само со Торес. Пак ако се повредеше и тој, ќе наебевме 102 проценти. Со Нгог не се брка титула. Друг трансфер не ни треба, барем јас така мислам. Освен......
подитно да се набрка џуџето Реина и да се даде шанса на некој друг голман. За Каваљери, Бенитез плати многу кеш, а играше само во куповите. Не е лош голман. Дури и да е лош, не е полош од Реина. Само на голманската позиција сме тенки ко американски памет.
Инаку немам ништо против да го лапнеме и Мајкл Овен за ич пари.....знам, знам, предавник е, ама наш е!
Од кога почнаа судиите да судат фаули на играчите ваши и доколку сами се сопнат?еве сум пак. Дур сме на полувреме. Значи, да дадам еден мал коментар за првото полувреме. Тимот е концентриран, и то ме воодушеви. Одбраната пак е разнишана, посебно Алваро, ама ќе се среди се. На контри не јадат многу. да беше некој друг тим, ќе ни дадеше гол. Креативност има голема во анпадот, сепак тука Алонсо, нели?:helou:
Инаку, во добро (манчстерски стил) време дадовме гол. Чаби мајсторееее
еве сум пак. Дур сме на полувреме. Значи, да дадам еден мал коментар за првото полувреме. Тимот е концентриран, и то ме воодушеви. Одбраната пак е разнишана, посебно Алваро, ама ќе се среди се. На контри не јадат многу. да беше некој друг тим, ќе ни дадеше гол. Креативност има голема во анпадот, сепак тука Алонсо, нели?:helou:
Инаку, во добро (манчстерски стил) време дадовме гол. Чаби мајсторееее
Од кога почнаа судиите да судат фаули на играчите ваши и доколку сами се сопнат?![]()
Од кога почнаа судиите да судат фаули на играчите ваши и доколку сами се сопнат?![]()