Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
И јас.
(да дадете 3 гола, а пред тоа да примите 3)

*Не е провокација ова

Кога се мисли на финалето во Истанбул не се мисли на даените и примените 3 гола туку на тоа што Ливерпул ја крена титулата.Финалето во истанбул на денешниот ден би било: Натпреварот завршува 1 3 се играат продолженија и пенали и поминува Ливерпул. Не е провокација, ова ти беше чисто информативно.

Уште 45 минути до почетокот,нека биде утакмица со одличен фудбал,со отворена игра и многу голови.Они се у предност така да немаме што да изгубиме вечерва.Ако се повтори Милан (иако многу тешко) ќе искршам се по дома :)

Да се надеваме на чудо,ништо друго не ни останува. YNWA

Можи да изгубиме некој мн клучен играч како на пример Џерард, ништо друго:)

Можи да изгубиме некој мн клучен играч како на пример Џерард, ништо друго:)
Нема да го изгубите го нема ниту во резерви туку на трибини.

Да да сега и јас видов дека нема да биди ни измена, а овај нашиов Агер и 100 гола да дај не го клава и не го клава у пм .Ама тој си е менаџер си викам појке од мене од фудбалов се разбира.

Џерард не е ни на клупа?

Да бе,сеа видов на страната на Ливерпул.А на 24фудбал мислам дека беше пишуваше дека ќе ризикувал рафа и ќе го стаел,којзнае од кај ги копаат информациите нашиве портали.
Иначе ако има некоја повреда ондак боље да не игра за да биде спремен за со Арсенал,ипак ПЛ ни е побитна.

Ги објавиа составите???Го нема Стиви?На него се надевав како главен инспиратор.Сега се отвора простор за два напаѓачи се надевам ако евентуално не ни игра капитенот ќе го уфрли Бабел до Торес

Ајде верувам во нив...
We can do it...We can do it

Доста среќен гол како и секогаш:tv:

Леле кој голтар е овој Чех :pos2::pos2::pos2::pos2:

Toooooooooo!!!
Ајде Ливерпул можеш да ги поебеш на Челзи уште само еден гол :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom