Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го составот за денес: Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Aurelio, Alonso, Mascherano, Gerrard, Riera, Kuyt, Torres.

Се надевам како и сите на победа денес, не така лесно извојувана, но очекувам да напаѓаат уште од првата секунда, и со поддржката од Коп, да го добиеме овој многу важен меч. YNWA!

Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Aurelio, Alonso, Mascherano, Gerrard, Riera, Kuyt, Torres. Subs: Cavalieri, Hyypia, Agger, Ngog, El Zhar, Dossena, Lucas.

Еве го со се замени, само не ми е јасно зш Бабел не е во резерви.

When you walk through a storm hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!

Сории шо на потписот имам нешто скратено и споено но се со цел да ни ја собери химната.Ја слушам од 3 саатот нон стоп на репит.Ако недај Боже не победиме ќе се разочарам максимално

Мора да се победи после, ретка можност имаат Ливерпул.

Ако победиме имаме огромни шанси а ако изгубиме шансите ни се еднакви на нула па и со нерешено ништо не прајме, така да или ке не биде или нема да не биде. Торес 1 0 , Џерард 2 0 , Алонсо 3 0 , Досена 4 0 :pos2:.
Иначе и да изгубиме they ll never walks alone.

ajde sega mu e majkata.....barem 1:0 kako pedercinjata sto tepaa cela sezona...taka sega nie!!!!

Водите 1:0
да ви кажам ако не знаете...хахахахаха

Браво одлично почнаа супер игра само да продолжат вака до крај на утакмицава не би требало да има проблеми:)

Браво за Риера одличен гол постигна

Одлична игра на Ливерпул уште од самиот старт, доколку продолжат со ваква игра конечно ќе ја освојат титулата во премиер лигата а може и ЛШ:tv:

Ајмоооооо 3:0 !!!! 1 бод разликаааааааааа !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom