Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Во сабота очекувајте побреда на Ливерпул најмалку со 2 гола разлика и очекувајте БУМ на Роби Кин, дечкото е гневен за голови а сега кога ке го нема Торес јас мислам дека сега му е моментот за него шо би се рекло СЕГА МУ Е МАЈКАТА
А за утакмицата со Ман. Јун. дека биле ногу јаки финансиски и играчки и менаџерски сите тие работи и пак изгубија од нас :toe: изгледа нешто има.
Ама само едно ке ги прашам тие другите фанови посебно оние на Ман. Јун што сакаат да провоцират:
КОЈ Е НАЈТРОФЕЕН КЛУБ ВО ИСТОРИЈАТА НА АНГЛИСКИОТ ФУДБАЛ?

Епа сега нека ми кажат дали го знаат тоа а кој не го знае (а не верувам дека го знаат тоа тие што ги наведов погоре) еве ви линк па проверете сами:
http://www.liverpoolfc.tv/

Еве и малку да ви помогнам:
cl2005.jpg

lc.jpg

fa.jpg

League Champions 18
1900-01​
1905-06​
1921-22​
1922-23​
1946-47​
1963-64​
1965-66​
1972-73​
1975-76​
1976-77​
1978-79​
1979-80​
1981-82​
1982-83​
1983-84​
1985-86​
1987-88​
1989-90

ПС: И ке ве молам запазите го периодот од 75 год. па до 90 год. да не имат нешто испуштено

Не сфаќам зашто Агер е на клупа и Бенајун е у игра а Кин на клупа,али ај да не зборам ќе видиме шо му е планот на Рафа. Него ги слушате ли нашиве навивачи,како да се игра на Енфилд а не кај нив у гости.

Се плашам дека ќе биде пак 0:0.Нема кај нас кој да даде гол.Сепак ќе видиме во второто полувреме.Се надевам дека сум грешка.А одмана јас го критикувам Бенитез.Али штотуку се израдував дека Бабел е у игра видов дека го нема Кин.Се надевам дека што е можно порано ќе влезе во игра и дека секако на крај да победиме

Мојот омилен тим од детството ме разочара.

Кога изигра 0:0 со Фулам ми помина една мисла низ глава, ама си реков ај ај не е така. Кога со вест Хем ја покварија големата можност за одлепување (читај титула) ми покажаа дека не играат за титула туку за кладилници.

Жал ми е

Ајдеее честито остануваме на врвот.Евреинов конечно даде гол.YNWA

Добар си е тој. ајде ајде, вака да ве видам, без местенки

Walk on Walk on.....

Fala kurcu , izgleda na evrejov mu rekle ako ne dade denes gol ke mu skratat od plata pa ete morase i on gol da dade .

Добро е што победија само ако продолжи Бенитес вака да експериментира со играчите не ќе е на убаво.

Читам сеа на 24фудбал,Рафа се размислувал дали да бидеме прво или второ место у групата.Па не знам шо се размислува,треба да иде на прво место за после у осмина-финале втората утакмица да ја играме дома (Знаеме сите зошто е добро втората дома:) ) Ја кога би бирал,би ги избрал Интер,не знам кое место се,ме мрзи да видам,ама сакам со нив да се паднеме.Малце беше ланското бушење од 3-0 вкупно.... :)

абе ке купуваме ли некој
не сум у тек моментално со времето
кој мерка Бенитез

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom