Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ako Arsenal,Liverpool,Manchester ili Chelsea cekat na eden Stiv Brus da mu ja pokloni utakmicata togas ne ni zasluzuvaat da bidat sampioni.No stvarno ete ima nekoa den koga topkata ne vleva.Primer Liverpool Stoke.izvedoa 25 korneri sutnaa 20 pati no ete nesakase da vleva i ne sakase i vo takvi momenti moze da ima nekoi mucki no vo taka silna liga ne bi trebalo.Vo Makedonija mozebi da no tamu tesko...:toe:
Остај го бе не му објаснуј. Читај му ги постовите и ке сфатиш што човек е.

ne se dingi odma be so e ne pieme mastilo blegburn aston vila ves hem i nj kasel i everton 5 ekipi so igraa za vas lani a ako befte tolku ubedlivi lani i ako sami ja osvoivte titulata zosto odlucuvase samo gol razlikata

ejjti svarno si utnal be coece ne pisi poarno gluposti ti se smeee deno
Која гол разлика бе?
Манчестер заврши прв со 87 поени, а Челзи втор со 85 :tapp:

дено пер разбирам навиваш за манчестер и се тоа и в
о ред! Но чоек не јади гомна за туѓи клубови бе!Терај работа....

Честито победа(со мало задоцнување)

Само вака продолжете до крај, па да земете Премиер. :salut:

Заслужено сме на врвот на премиер лига,иначе ЃаволРулз има право за лани за бодовите последното коло Челзи изигра 1-1 а Man Utd победи 2-0 и не решаваше гол разликата.:toe:

Заслужено сме на врвот на премиер лига,иначе ЃаволРулз има право за лани за бодовите последното коло Челзи изигра 1-1 а Man Utd победи 2-0 и не решаваше гол разликата.:toe:
:back: Се надевам дека конечно оваа година ќе ја земеме титулата после толку години :vozbud: Позз за фановите од ливерпоол :smir:

(со мало задоцнување)
Честито победа, подобар противник бевте...
Ве чекаме во финале на ЛШ :)

:back: Се надевам дека конечно оваа година ќе ја земеме титулата после толку години :vozbud: Позз за фановите од ливерпоол :smir:

Епа брат оваа година мислам дека покажаа дека се најсериозни за титулата,а и Балтазар толку пари троши на засилувања ако не освојат оваа сезона ке го јаде. :toe:

Okej e prvi sme i se e super.No ova e Anglija ne e Germanija ili Holandija.Pokraj timovi kako sto se Chelsea,Manchester i Arsenal nemozis da bidis siguren nitu ako i vo pretposlednoto kolo si prv.Dolga e nivata za oranje pomina samo 1/4 od prvenstvoto no titulata e poblisko za razlika od drugite godini.A i glavna cel na Benitez treba da bide da gi spusti na zemja igracite nimu pa da ja isposerat so Portsmut kako so bese slucajot so natprevarot po derbito so Mutd...Na kraj krajava pa Portsmaut ne e Stoke

Ај вечер да ги стопиме Портсмунт и да го расплачеме Крауч!

Дечки ако се наоѓа некој линк за Ливерпул да се глеа у живо стајте,не можам да најдам.Фала унапред.

Фала брат,господ здравје да ти даде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom