Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Менаџерот на ЛИверпул, Рафел Бенитез, го сака во својот тим крилниот напаѓач на екипата на Виган, Луис Антонио Валенсија. Дел од англиските медиуми објавија дека еквадорскиот интернационалец веќе подолго време е на листата на желби на Рафаел Бенитез. Во летниот преоден рок, менаџерот Стив Брус со сите сили се бореше да го задржи Валенсиа во тимот и во тоа успеа. Валенсија имаше одличен старт на сезоната, па со неколкуте погодоци ги сврте вниманието на јавноста.
Се очекува Бенитез да испрати понуда до Виган вредна 10 милиони фунти, плус Џермејн Пенант, како замена за Валенсија.

Уфф,ова е слатка победа,браво за Торес а Кајт си е животно нема шо друго да се каже,лудак.Во Шенкли грмеше пак,на 2-3 беше превртување.:vozbud:

Абе се знае кои се најдобри :vozbud: ај нека ни е честито победа ама сепак беше многу тесна.

ма ќути жив ќе се изедев да не го дадеше првиот гол торес ќе ја истепав мајка ми дома....само не ми е јасно зашто не игра филип деген? нели го купи бенитез?!

ма ќути жив ќе се изедев да не го дадеше првиот гол торес ќе ја истепав мајка ми дома....само не ми е јасно зашто не игра филип деген? нели го купи бенитез?!
Зашто е деген!

Мала шала :poss::poss:

Деген мислам дека се повреди кога играеме со Кру не сум сигурен.

Менаџерот на ЛИверпул, Рафел Бенитез, го сака во својот тим крилниот напаѓач на екипата на Виган, Луис Антонио Валенсија. Дел од англиските медиуми објавија дека еквадорскиот интернационалец веќе подолго време е на листата на желби на Рафаел Бенитез. Во летниот преоден рок, менаџерот Стив Брус со сите сили се бореше да го задржи Валенсиа во тимот и во тоа успеа. Валенсија имаше одличен старт на сезоната, па со неколкуте погодоци ги сврте вниманието на јавноста.
Се очекува Бенитез да испрати понуда до Виган вредна 10 милиони фунти, плус Џермејн Пенант, како замена за Валенсија.

Uste lani koga prvpat zaigra za Vigan znaev deka se raboti za inzvonreden igrac...Ali ete i pokraj so go ima tamu Babel Riera Benajun i Kajt toj bara uste eden tekov profil.Ocigledno stvarno ima nekoa sopstvena zamisla za Babel so dusta mu ja izvade na klupa

ete zasto navivam za klubov ednostavno mi ja polni dusata i sekako toooores ne znam ama za nego dolgo ke se zboruva na enfild

Честито победа.
Овој Торес партали праи ејј !!
Браво за него!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom