Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно глупости утакмицава... 21 корнер имаше Ливерпул, преку 20 удари на гол и пак не даде гол... епа неам коментар.. ајде ќе помине и ова и пак ќе биде како што треба.. само треба да веруваме.

Штета, имавте толку шанси, а не падна гол :icon_neut.

Бод појче имате.
Тоа бод повеке нема никакво значење ако утре победи Челзи, а ако изгубат ние ке сме први.
Абе овие Стоук, коа ги видов 7 души у одбрана, све ми стана јасно! :pos2:
Абе мислиш италијанско катанаџо гледаш, затворен фудбал.

Не барам Алиби.Што алиби ќе барам овде.Тоа е.Можеби Ливерпул играше ама кој ќе дава гол.Ете видовте Торес изгубен беше денес.Да не е тој во форма немат друг кој(освен Џерард)да постигне гол.За Роби Кин дадовте 20 милиони,а досега ништо нема покажано,ни 2 милиони нема оправдано во 5 меча.
Mpzebi si vo pravo za Kin no momceto mi e simpaticno i merak mi e da pocne da igra kako vo denovite vo Totenhem.Ali osekam ke prerabote koga ke treba najmnogu.Benites pocnuva da mi ode po nervi.Se gubi od pocetokot na sezonata.Babel ni a donese pobedata so Junajted,bese pomegu najdobrite u Marsej.So kur igrae Kujt pojma neam preku nervi mi e pa.So gi znam se kecat li so benites pa so igrae celo vreme.Poredoven od Gerrard e a nema pridones nikakov.Go izvadi riera koj e pomegu podobrite na startot od sezonata.Sto treba da napravi Babel za da bide prvotimec a so treba da napravi Kujt da izleze barem 10 minuti?Ti go navram u covekot

Ццццц само вие ме зебавте в кладилница...

Иначе ич немавте среќа на натпреваров:toe:

Mpzebi si vo pravo za Kin no momceto mi e simpaticno i merak mi e da pocne da igra kako vo denovite vo Totenhem.Ali osekam ke prerabote koga ke treba najmnogu.Benites pocnuva da mi ode po nervi.Se gubi od pocetokot na sezonata.Babel ni a donese pobedata so Junajted,bese pomegu najdobrite u Marsej.So kur igrae Kujt pojma neam preku nervi mi e pa.So gi znam se kecat li so benites pa so igrae celo vreme.Poredoven od Gerrard e a nema pridones nikakov.Go izvadi riera koj e pomegu podobrite na startot od sezonata.Sto treba da napravi Babel za da bide prvotimec a so treba da napravi Kujt da izleze barem 10 minuti?Ti go navram u covekot
:pos2::pos2:Ne se napnuvaj be :wink: iako vo pravo si kajt neznam sto uloga ima vo liv. prvin napagac pa vidoa tamu ne go biva pa go premestija i sega edinstvena svetla tocka mu e koga ke dadat koj kolku istrcal toj sekogas trca najveke ama sto kar od toa:toe:I Benitez mesto da igra so krila Babel i Reira.....a za celzi posle,ne gubi ne se nadevajte na toa osven ferguson ako plati pak sudii ko sekad zosto vo teska kriza se zapadnati....se e mozno

Epa zaebavme rabota so Stoke,sea treba da se vratime so pobeda vikendov na derbito protiv Everton.Se nadevam na pobeda:toe:

За 15 минути се игра натпреварот против Кру во Карлинг купот и очекувам ФИКСНА победа.
Составот: Cavalieri, Insua, Hyypia (c), Agger, Degen, El Zhar, Plessis, Lucas, Pennant, Ngog, Babel. Subs: Gulacsi, Dossena, Keane, Torres, Alonso, Carragher, Skrtel

еми едно 5 гола ке примат тии КРУ

:pos2::pos2:Ne se napnuvaj be :wink: iako vo pravo si kajt neznam sto uloga ima vo liv. prvin napagac pa vidoa tamu ne go biva pa go premestija i sega edinstvena svetla tocka mu e koga ke dadat koj kolku istrcal toj sekogas trca najveke ama sto kar od toa:toe:I Benitez mesto da igra so krila Babel i Reira.....a za celzi posle,ne gubi ne se nadevajte na toa osven ferguson ako plati pak sudii ko sekad zosto vo teska kriza se zapadnati....se e mozno

Кајт е еден од најдобрите и најкорисните играчи во Ливерпул и воедно во Премиер Лигата,трча како луд по 10 километри на натпревар и повеќе,борбеноста му е светла страна,знае да даде гол,има јак дуел...што сакаш повеќе не ми е јасно....Позз

ајде одаме на победа мора да ги згаземе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom