Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Стварно глупости утакмицава... 21 корнер имаше Ливерпул, преку 20 удари на гол и пак не даде гол... епа неам коментар.. ајде ќе помине и ова и пак ќе биде како што треба.. само треба да веруваме.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Штета, имавте толку шанси, а не падна гол :icon_neut.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе овие Стоук, коа ги видов 7 души у одбрана, све ми стана јасно! :pos2:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Бод појче имате.
Тоа бод повеке нема никакво значење ако утре победи Челзи, а ако изгубат ние ке сме први.
Абе овие Стоук, коа ги видов 7 души у одбрана, све ми стана јасно! :pos2:
Абе мислиш италијанско катанаџо гледаш, затворен фудбал.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Не барам Алиби.Што алиби ќе барам овде.Тоа е.Можеби Ливерпул играше ама кој ќе дава гол.Ете видовте Торес изгубен беше денес.Да не е тој во форма немат друг кој(освен Џерард)да постигне гол.За Роби Кин дадовте 20 милиони,а досега ништо нема покажано,ни 2 милиони нема оправдано во 5 меча.
Mpzebi si vo pravo za Kin no momceto mi e simpaticno i merak mi e da pocne da igra kako vo denovite vo Totenhem.Ali osekam ke prerabote koga ke treba najmnogu.Benites pocnuva da mi ode po nervi.Se gubi od pocetokot na sezonata.Babel ni a donese pobedata so Junajted,bese pomegu najdobrite u Marsej.So kur igrae Kujt pojma neam preku nervi mi e pa.So gi znam se kecat li so benites pa so igrae celo vreme.Poredoven od Gerrard e a nema pridones nikakov.Go izvadi riera koj e pomegu podobrite na startot od sezonata.Sto treba da napravi Babel za da bide prvotimec a so treba da napravi Kujt da izleze barem 10 minuti?Ti go navram u covekot

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Ццццц само вие ме зебавте в кладилница...

Иначе ич немавте среќа на натпреваров:toe:

P

PewDiePie

Гостин
Mpzebi si vo pravo za Kin no momceto mi e simpaticno i merak mi e da pocne da igra kako vo denovite vo Totenhem.Ali osekam ke prerabote koga ke treba najmnogu.Benites pocnuva da mi ode po nervi.Se gubi od pocetokot na sezonata.Babel ni a donese pobedata so Junajted,bese pomegu najdobrite u Marsej.So kur igrae Kujt pojma neam preku nervi mi e pa.So gi znam se kecat li so benites pa so igrae celo vreme.Poredoven od Gerrard e a nema pridones nikakov.Go izvadi riera koj e pomegu podobrite na startot od sezonata.Sto treba da napravi Babel za da bide prvotimec a so treba da napravi Kujt da izleze barem 10 minuti?Ti go navram u covekot
:pos2::pos2:Ne se napnuvaj be :wink: iako vo pravo si kajt neznam sto uloga ima vo liv. prvin napagac pa vidoa tamu ne go biva pa go premestija i sega edinstvena svetla tocka mu e koga ke dadat koj kolku istrcal toj sekogas trca najveke ama sto kar od toa:toe:I Benitez mesto da igra so krila Babel i Reira.....a za celzi posle,ne gubi ne se nadevajte na toa osven ferguson ako plati pak sudii ko sekad zosto vo teska kriza se zapadnati....se e mozno

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Epa zaebavme rabota so Stoke,sea treba da se vratime so pobeda vikendov na derbito protiv Everton.Se nadevam na pobeda:toe:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
За 15 минути се игра натпреварот против Кру во Карлинг купот и очекувам ФИКСНА победа.
Составот: Cavalieri, Insua, Hyypia (c), Agger, Degen, El Zhar, Plessis, Lucas, Pennant, Ngog, Babel. Subs: Gulacsi, Dossena, Keane, Torres, Alonso, Carragher, Skrtel

В

Вори

Гостин
:pos2::pos2:Ne se napnuvaj be :wink: iako vo pravo si kajt neznam sto uloga ima vo liv. prvin napagac pa vidoa tamu ne go biva pa go premestija i sega edinstvena svetla tocka mu e koga ke dadat koj kolku istrcal toj sekogas trca najveke ama sto kar od toa:toe:I Benitez mesto da igra so krila Babel i Reira.....a za celzi posle,ne gubi ne se nadevajte na toa osven ferguson ako plati pak sudii ko sekad zosto vo teska kriza se zapadnati....se e mozno

Кајт е еден од најдобрите и најкорисните играчи во Ливерпул и воедно во Премиер Лигата,трча како луд по 10 километри на натпревар и повеќе,борбеноста му е светла страна,знае да даде гол,има јак дуел...што сакаш повеќе не ми е јасно....Позз

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
ајде одаме на победа мора да ги згаземе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop