Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Извинете, ама ја не памтам кога подолго време сте биле во топ форма.
Последниве 3-4 сезони играте добро 6-7 кола, после пад во формата неколку кола, па повторно добра игра, повторно киксови.....

Ако добие Бенитез отказ, тоа е за доброто за Ливерпул, нема што да се жали за него.
Што побрзо добие отказ, тоа подобро за Ливерпул и за вас, верните негови навивачи.

ajde vecer od "vasive" ocekuvam pobeda nad onie otepanine inter!!!
samo taka mozi da se spustat malku na zemja oti preku takvoto mi se.... nacekaa slabo prvenstvo ovaa godina pa se ispozanesoja...zato klajte mu 3-4 komada !!! poz

ajde vecer od "vasive" ocekuvam pobeda nad onie otepanine inter!!!
samo taka mozi da se spustat malku na zemja oti preku takvoto mi se.... nacekaa slabo prvenstvo ovaa godina pa se ispozanesoja...zato klajte mu 3-4 komada !!! poz

Да да, отепани се Интер, слабо им е првенството. Не се како Барнсли кои се на инзвонредното 14-то место во многу силната Championship лига... И ја мислам дека Ливерпул ќе има 3-4...корнери вечерва.

Настрана ваквите глупави коментари што ќе ги тресне некој од незнаење или од досада, вечерва ќе биде тврдо и неизвесно...

Да да, отепани се Интер, слабо им е првенството. Не се како Барнсли кои се на инзвонредното 14-то место во многу силната Championship лига... И ја мислам дека Ливерпул ќе има 3-4...корнери вечерва.

Настрана ваквите глупави коментари што ќе ги тресне некој од незнаење или од досада, вечерва ќе биде тврдо и неизвесно...

А што се нервирам вака коа туѓинци ми коментираат на темава ... :nenene:

3-4 корнери ќе има.
13-14 аути.
5-6 гола во мрежата на Интер. И сеа ? Сеа марш да те нема од темава. :helou:

ЛИВЕРПУЛ мора, може И ЌЕ ТЕПА.

А
А што се нервирам вака коа туѓинци ми коментираат на темава ... :nenene:

3-4 корнери ќе има.
13-14 аути.
5-6 гола во мрежата на Интер. И сеа ? Сеа марш да те нема од темава. :helou:

ЛИВЕРПУЛ мора, може И ЌЕ ТЕПА.

Ај не се занесувај, му реплицирав на пријателот погоре што вика дека 3-4 гола требало да даде Ливерпул пошто Интер биле отепани. Нели кажав дека ќе биде тврдо и неизвесно? Толку корнери ќе имаат и едните и другите ако ми е точна прогнозата дека ќе биде тврдо.

Ливерпул може, не викам дека не може. А да мора, баш и не мора. Мора само да се умре еден ден ништо друго.

Со среќа вечер!

Ах денес мора да победите со сите од школо се кладев по сок дека Ливерпул ќе тепа :)
Леле ако не тепате :pos:

samiot fakt sto navivas za Inter zboruva za tvoeto neznaenje!!!
i tolku za ova. ima tema italiansko prvenstvo i tamu mozime da debatirame za tvoite inter!!!

samiot fakt sto navivas za Inter zboruva za tvoeto neznaenje!!!
i tolku za ova. ima tema italiansko prvenstvo i tamu mozime da debatirame za tvoite inter!!!

Ај ќе видиме вечер. Ако Интер навистина прими 3-4 вечер како што викаш ќе го признаам своето незнаење. А во спротивно ти не мора ништо да признаваш, глупоста што ја тропна прееска сама ќе си излезе на површина. Ја само ќе те цитирам за да те потсетам :vozbud:

Поздрав!

Еве и заврши првото полувреме, и може да се каже помина одлично иако немаше гол за Ливерпул. Матераци доби црвен картон, Интер не упати еден шут кон голот на Ливерпул, Ливерпул имаше 70% посед на топката... само голови во мрежата на Цезар фалат!

Да се надеваме ќе знае Рафа да напраи нешто и да го искористиме црвениот и да ги утепаме второто полувреме.

Еве и заврши првото полувреме, и може да се каже помина одлично иако немаше гол за Ливерпул. Матераци доби црвен картон, Интер не упати еден шут кон голот на Ливерпул, Ливерпул имаше 70% посед на топката... само голови во мрежата на Цезар фалат!

Да се надеваме ќе знае Рафа да напраи нешто и да го искористиме црвениот и да ги утепаме второто полувреме.

Конечен резулат, 3-0. :wink:

дајте им неколку голчиња на сељациве од интер...покажете им дека не се најдобри:)

ooooooooo kakov golll
bravo:)

Честитки за Ливерпул потполно заслужена победа. Wow прекрасен гол на Жерард!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom