Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа, сосема заслужена!

честито за ливерпул , заслужена победа , се е во ваши раце сега секоја чест иако надежта последна умира сепак многу среќа во четвртфиналето па и да ја освоите титулата

Нека учат другите фанови на клубови како ЧЕСНО И ПОШТЕНО СЕ НАВИВА ЗА ЕДНА ЕКИПА!Навивач е оној кој стварно знае да го признае поразот..А cekic мислам дека има уште 90 минути игра во Милано и дека ако не многу можат да се обидат..Браво! :bravo:

Честито победа, добра предност, али уште не е завршено ништо.

Одлично.. е вака треба да се игра на Енфилд!!
Не се виде ни И од Интер, со Матераци и без него. Со преку 70% посед на топка, паметна игра... вистинско уживање за секој симпатизер на црвените. Се надевам нема во скоро време да се случи повторно некоја бламажа ко поразот од Барнсли :)

АНДДД ЈУУУУ ВИЛЛЛЛ НЕЕЕЕВЕЕЕР ВАЛККККККККККККККК АЛООООООУУУУУННННН, ЈУУУУ ВИЛЛЛЛЛЛ НЕЕЕЕЕВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРР ВАЛКККККК АЛООООННННЕЕЕЕЕ!!!

Фала за честитките, апсолутно заслужена победа. Криво ми е за Кордоба се повреди а беше звер цела утакмица. Но останува уште едно полувреме иако со нога и пол сме во четврт-финале !

Поздрав!

znaci ova e dokaz deka benitez i crvenite od enfilt se ekipa za golemi natprevari benitez dokaza deka e strateg od visok kalibar a liverpul ekipa za visok dostrel porazitelen e faktot sto liv gubi od timovi so koi ne ni treba za nereseno da se spomni mislam deka ovaa pobeda ke go stabilizira liverpul pa ocekuvam i dobri rezultati vo naredniov period i konecno vrakane na skromnoto za nego 4 mesto na tabelata tokmu denes pokazaa duh igracite nekako kako prerodeni igraa toa treba da go pravat na sekoj natprevar se razbira dokolku sakaat uspeh

Да али незнам зашто, многу повеќе инспирација имаат во ЛШ отколку во Премиер и ФА. Иначе и јас очекувам да тргне на добро се сеа, посебно кога Бенитез изјавил веќе нема да ја применува ротационата тактика. И срцево ми е пуно надеж дека ќе ги поминеме Интер после овие 2:0.

Поздрав!

A бе нему не му се лутат за ЛШ, туку за првенство и затоа е под толку голем притисок.
Се претпоставува дека доколку годинава не победат во ЛШ или не го заземат 4-то место во Премиершип, ќе настанат големи финансиски проблеми и ќе мора да се продаваат голем дел од играчите. Ова било поради тоа што газдите на Ливерпул зеле големи кредити пред почетокот на сезоната за стварање тим за да ја освои премиерлигата, а од нив освен Торес никој не се покажа и не задоволи за аспирациите кои ги има Ливерпул. Останува само да видиме што ќе се случи.
Инаку победата денес беше чиста како солза, честитки уште еднаш.

denes postavenosta mu bese dobra so eden isklucok penant trebase da bide starter ama go izvadi taktikata crveniot na materaci i navremenite izmeni i najveke publikata pa taka liv imase 12 a inter 10 igraci

THE BEST AND AGAIN THE BEST se pokaza snosti se inter centarot ne go pomina....ne mi e jasno kako im davat lazio .. milan ... roma ... da biat prvi neznam... inter veza nemat od fudbal... aj sea 1/4 finale poteska ekipa da se pogodi da ima borba ne zaebancija... LFC THE BEST YNWA

Ај честито победа, се радувам конечно што фановите на Ливерпул се среќни!
2:0, одличен резултат за реваншот.
Сепак, нема да биде лесно како што мислите. Ама со една дефанзивна формација сигурно идете даље, само Бенитез дали ќе знае како да ги постави играчите. :)

Ај и од мене една искрена честитка , Бенитез не верувам дека мн се трудел да ја научи играта на Интер со оглед на едноставноста на истата и истото одлично го вклопи во играта на својот тим, така да браво и за него , на стратешки план го здроби Манчио , штета што ваков тим со ваков потенцијал е во сенка на останатото Трио во Англија , иако уверен сум дека нема истото долго да трае , очекувам титула за Ливерпул таму во наредниве 2 години .

Не е се готово , фудбал е , се е можно така да надежта кај мене последна умира , ова беше само прво полувреме, се надевам на одличен дуел во реваншот и Подобриот( кој и да е ) нека оди понатаму .

Со оваа победа можам да го прогласам првиот патник за во четврт-финалето.Бенитез е доволно искусен за да ја зачува предноста.Ова беше уште еден доказ дека Рафа знае да води тим во Лига на Шампиони.

До сега 2 гола Торес. 2-1 е. Браво, ѕвер е дечкото. Убедливо најдобра инвестиција на Бенитез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom