Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ова вака не го бива веќе.. мора тој волот Рафа да се освести..

1. Како можеше таква формација да игра со 1 шпиц и другите помош , а другите се Пенант кој нема играно со месеци уназад , Алонсо исто и кој е повеке класична средина со одлични квалитети за проигрување, Кewell кој врска нема сезонава , може полека ќе се врати али ќе видиме , Единствено Џерард да напраи нешто али пак , не е се до него и Торес..

2. Подитно да се шитнат Сисоко , Крауч , Кујт , Воронин , Карсон! 10 мил од Сисоко , 12 од Крауч , од Кујт и Воронин врска неам ама се надевам бар 10 заедно зашто какви волови се , и тоа е многу.. и од Карсон 10 мил. тоа да речеме нека биде 45 мил. фунти ...

Да се земе Давив Виља за едно 25 , Кварезма за 20 и да се надеваме нешто пари од газдите да се земе еден одбрана зш Хипија се преморува..

3. И доста со таа глупата ротација , може е добро зш противникот потешко се спрема против тебе , ама па таман некој ќе изигра добар натпревар , ќе му се појача самодоверба и се.. следната не игра и пак од ново...

Дечко, многу гледаш цртани.
Карсон 10 милиони? Јас ќе го земам за три канти сирење во ФК Охрид.
Крауч 12 милиони? Стативите кај нас од челик ги правиме, и поевтини се.
Кајт и Воронин = 10 милиони? Кајт и Воронин во пакет минимум 35 идат.

А кога ќе го земеш Виља за 25 и Кварезма за 20, да ми јавиш.

Дечко, многу гледаш цртани.
Карсон 10 милиони? Јас ќе го земам за три канти сирење во ФК Охрид.
Крауч 12 милиони? Стативите кај нас од челик ги правиме, и поевтини се.
Кајт и Воронин = 10 милиони? Кајт и Воронин во пакет минимум 35 идат.

А кога ќе го земеш Виља за 25 и Кварезма за 20, да ми јавиш.

Виља 90% ќе го продадат по таа сума , секаде се споменува освен ако не искочи некоја конкуренција како на пр од Челзи и Ливерпул да пробуваат да го земат па така цената да отиде нагоре.. Кварезма може не , али пак повеќе од 25-30 и он нема шанси да иде..

Свен Горан Ериксон веќе изјавил дека може да понуди 12 мил за Крауч иако според мене тој не вреди ни 5.. а Карсон во клазулата му е мислам дека може да си иде за 10..

а Кајт и Воронин, тука може си у право дека вредат поише .. али ја не давам како што рече ти повеќе од 3 канти сирење за нив..

Ова вака не го бива веќе.. мора тој волот Рафа да се освести..

1. Како можеше таква формација да игра со 1 шпиц и другите помош , а другите се Пенант кој нема играно со месеци уназад , Алонсо исто и кој е повеке класична средина со одлични квалитети за проигрување, Кewell кој врска нема сезонава , може полека ќе се врати али ќе видиме , Единствено Џерард да напраи нешто али пак , не е се до него и Торес..

2. Подитно да се шитнат Сисоко , Крауч , Кујт , Воронин , Карсон! 10 мил од Сисоко , 12 од Крауч , од Кујт и Воронин врска неам ама се надевам бар 10 заедно зашто какви волови се , и тоа е многу.. и од Карсон 10 мил. тоа да речеме нека биде 45 мил. фунти ...

Да се земе Давив Виља за едно 25 , Кварезма за 20 и да се надеваме нешто пари од газдите да се земе еден одбрана зш Хипија се преморува..

3. И доста со таа глупата ротација , може е добро зш противникот потешко се спрема против тебе , ама па таман некој ќе изигра добар натпревар , ќе му се појача самодоверба и се.. следната не игра и пак од ново...

Ti sto se pretstavues kao LiverpoolFC, kazi mi za kakov navijac se smetas ti, a gi kritikuvas svite igraci i Rafa. Ja razbiram deka si ljut sto ne pobedivmo (a trebase) ama ipak mie navijacive smo za da bidemo so klubot i u najteskite momenti. Izglea deka ne znaes vistinski sto znaci da se bide navijac na LFC. I mene mi smetaa nekoi rabote u vrska so rotacijata i nekoi od igracite, ali ja imam verba u niv. Vidi na nekoj od angliskive forumi za LFC i ce doznaes sto znaci da se saka klubot, tamu svite sa so klubot, isto kako mene i u loso i u dobro. Ocigledno, ti samo se narekuvas navijac ali vistinski ne si. Na Liverpul ne mu se potrebni navijaci ka tebe. Izvini za toa ali ti ne si navijac, i mnogu mi e krivo sto retko vo Makedonija moze da se najdat vistinski navijaci sto sa uz klubot svekoas. Ova neka bide do svite navijaci na LFC u Makedonija, i ja veruem deka svite potajno ce se soglasa so moeto mislenje, i pokraj toa sto bi go odbile so obrazlozenie deka ne vazi za niv!

Red till dead!
We'll always be there!

Ti sto se pretstavues kao LiverpoolFC, kazi mi za kakov navijac se smetas ti, a gi kritikuvas svite igraci i Rafa. Ja razbiram deka si ljut sto ne pobedivmo (a trebase) ama ipak mie navijacive smo za da bidemo so klubot i u najteskite momenti. Izglea deka ne znaes vistinski sto znaci da se bide navijac na LFC. I mene mi smetaa nekoi rabote u vrska so rotacijata i nekoi od igracite, ali ja imam verba u niv. Vidi na nekoj od angliskive forumi za LFC i ce doznaes sto znaci da se saka klubot, tamu svite sa so klubot, isto kako mene i u loso i u dobro. Ocigledno, ti samo se narekuvas navijac ali vistinski ne si. Na Liverpul ne mu se potrebni navijaci ka tebe. Izvini za toa ali ti ne si navijac, i mnogu mi e krivo sto retko vo Makedonija moze da se najdat vistinski navijaci sto sa uz klubot svekoas. Ova neka bide do svite navijaci na LFC u Makedonija, i ja veruem deka svite potajno ce se soglasa so moeto mislenje, i pokraj toa sto bi go odbile so obrazlozenie deka ne vazi za niv!

Red till dead!
We'll always be there!

Кажи ми што ги критикувам? Само зборам што мислам и каква е реалноста и што треба да се направи за да земеме Премиер Лига според мене.. А дали сум вистински навивач јас си знам пошо секој натпревар го следам во живо и само за нив навивам како навивач , а кон другите иам само симпатии. Па бар бев јас на Бешикташ против Ливерпул у Турција ( иако седев кај што не треба , само такви карти најдов ), а може и ке идам на Интер против Ливерпул , ако се соберат пари.. Со Ливерпул сме и у добро и у лошо , али изнервиран сум зашто сум многу приврзан , а не зашто не сум "вистински навивач"!

Така да секој би требало да каже што мисли и да помогне со своето мислење, бар на официјалната страна каде што е читано.

МА никакво шикање.Можат само Кајт да го продадат зашто едноставно не се снајде во англискиот фудбал.И да си земат еден дефанзивец и ете ти комплетен тим. Мене ме курчат што не земаат офанзивни крила шо би го направиле фудбалот на Ливерпул ептен убав ѕза око.:tv:

Во ФА Купот, на полувреме Лутон-Ливерпул 0:0
Со среќа во вториот дел, ќе ви треба :)

0:1, гол за Ливерпул, во 74-та минута од мечот, после грешка на некој одбранбен играч на Лутон, Вороњин шутираше, голманот на Лутон одбрани, но само кратко до Крауч и он си даде гол за водство на Ливерпул.

Хохохохо, 1:1 во 76-та мин. автогол си даде Риисе :)
И заврши мечот..леле само 1:1! :bravo:

леле, па како можеа бе со Лутон да изиграат 1 1. Аааааааа па на толку дадени пари ако неможе Лутон да ги тепа па богами треба да серазмисли за Бенитез. Едноставно некои тимови мораат да се победат.

Аааааа ке го шиткаме Сисоко многу скапо.Ако барем нека извадат дел од парите од Торес. Со лутон гарант тепаме.

neka go sitnat , se nadevam deka so tie pari ke se odkupi Mascherano bi bila ogromna steta da dozvolime da si odi

А да почнете малце да го бодрите Ливерпул место само да го критикувате ? Рафа да се смени а ? Кој тренер може да ги мотивира неговите фудбалери толку многу, за да можат за едно полувреме од резултат 0-3 на 3-3 и после тоа да победат на пенали. И тоа не на обична утакмица, туку на финале на ЛШ. Ај размислете малце и не тапацирајте, доживува Ливерпул можда некоја криза, но секој голем клуб мора да доживее криза. Ајде сеа помалце критикување, ПОВЕЌЕ БОДРЕЊЕ !

LIVERPOOL U WILL NEVER WALK ALONE !

writen by > Ливерпул фан :)

Konecno da slusnem nesto pametno od nekoj navijac na LFC, odlicno kazano, 'Liverpool fan'! Navijacite se za da go bodrat klubot, a ima organi i tela vo klubot sto se zanimavaat so kritikuvanje! Na navijacite rabota e da se bodri!

Low of thr Reds from Anfield!!!
For those who had RED heart - Liverpool Football Club!!!

Attachments

• lfc heroes13643.jpg
    lfc heroes13643.jpg
    24,2 KB · Прегледи: 47
Konecno da slusnem nesto pametno od nekoj navijac na LFC, odlicno kazano, 'Liverpool fan'! Navijacite se za da go bodrat klubot, a ima organi i tela vo klubot sto se zanimavaat so kritikuvanje! Na navijacite rabota e da se bodri!

Low of the Reds from Anfield!!!
For those who had RED heart - Liverpool Football Club!!!

Абе јас сум ептен жесток навивач на Ливерпул ама и мене не ми се допага Дирк Кајт.Може е добар ама во ливерпул не се снаога. Типот трча, подава ама има кој во тимот тоа да го прави.Он треба да е напагач и да дава голови а не го прави тоа како што треба.Барем мислам дека Вороњин и Крауч треба да добиваат поголема минутажа .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom