Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
E znaci kako ovie Livepool sto znaat da me iznerviraat nikoj ne moze. Kako mozea da se vadat u 90 minuta????? Covece ako edvaj derby gi pobeduvame kako da ocekuvam deka mozeme da osvoime titula???? :nenene::nesum::nenene::nesum:

Ќути бе... мене срце ке ме фатеше. Секои 5 мин од школо се јавував да прашам како е резултат од кога израмнија.. Али добро е , важно си земавме 3 бода , Арсенал нерешено израмнија.

Ајде ајде , само 9 ( 6 ) бода се.. ако тепаме против Ман Сити на гости следната ( а ќе биде тешкичко ) , наша е титулата :)

siti ke go pregazime na sportska stavam 10000 na lpol i op 23000 ke go pomineme bzik veselo

Ne bidete sigurni za so city, slusnav neso deka hyypia se povredil. Taka da ako treba da igrame so Jack Hobbs......dobar e maliot ama ne e za vakvi bitni utakmici.

a be i za ageer taka vikaa ama da ne izleze ovoj po dobar i od karager

Луге тепаме ли во недела со Манчестер???? Да ја турам ли сингл за 100 евра????:vozbud::vozbud::vozbud:

Грешка си Евертон-Арсенал е Чист икс. 1-1 конечен резултат.

Што ке се замарате со страв да ја играте ливерпуп ке ви кажам едно сигурно синглче.

Евертон-Арсенал-1
Стави си го за иладарче и мирна ти глава. :smir:

Да ти казам , и мене така нешто ми иде :)

Манчестер иѕгуби моментално и Арсенал губат,ах уште само Ливерпул утре да тепаат and we are back in the game!!!!!

Манчестер иѕгуби моментално и Арсенал губат,ах уште само Ливерпул утре да тепаат and we are back in the game!!!!!
Јеа, детс рајт! :)

Што да се каже утре највероватно ќе си победите и така..:toe:

Јао каква језива утакмица. Овој арбелоа под итно да се вади од игра , па нека го тури Хобс, барем тоа му е природна поѕиција,сигурно подобро ке се снајде. Каква партија на Аурелио.Ауууууууууу каов играч добивме.

На сите навивачи на Ливерпул им честитам Нова година ,им посакувам се најубаво па ајде оваа година да си освоиме и една титула во премиер лига.:smir::smir::vozbud::vozbud::helou::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom