Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
АУУУУУУУУУУУУУ КЕРОЛ А? :)
Го лапнавте најталентираниот напаѓач во Англија, кога во еден Њукасл постигнал 12 гола у ПЛ со никаква средина кај вас ќе дава 30 на сезона. :)
Честито перфектно засилување.:vozbud:
Головите Керол ги постигна најчесто по асистенциите на Бартон и Нолан. :)

179280_197664430248657_164700110211756_858842_850212_n.jpg

Сликичка што се појави пред малце на нет.

Значи кој идиотизам е ова, да палиш дрес од твојот омилен клуб затоа што некој си заминал. Ме боли цеф што е дресот со името на Торес, тоа е дрес на Ливерпул, негово палење ме навредува подеднакво ко да е дрес на некој друг играч.

Значи кој идиотизам е ова, да палиш дрес од твојот омилен клуб затоа што некој си заминал. Ме боли цеф што е дресот со името на Торес, тоа е дрес на Ливерпул, негово палење ме навредува подеднакво ко да е дрес на некој друг играч.

Секој клуб има просечно и ниско интелегентни луѓе. Па така и ние. :)

Шо пропуштив досега??? Видов дека Торес е пред трансфер во Челзи, Керол официјално потпиша со нас или уште се чека??? Искрено ова е коцка на Кени но ако успее да го контролира темпераментот на Керол тогаш сигурно ке биди супер засилување, Ајала видов потпиша за некој клуб од чемпионшип мило ми е за него ке добие искуство и Кончески во Форест...друго нешто дали пропуштив???

Шо пропуштив досега??? Видов дека Торес е пред трансфер во Челзи, Керол официјално потпиша со нас или уште се чека??? Искрено ова е коцка на Кени но ако успее да го контролира темпераментот на Керол тогаш сигурно ке биди супер засилување, Ајала видов потпиша за некој клуб од чемпионшип мило ми е за него ке добие искуство и Кончески во Форест...друго нешто дали пропуштив???

Ајала требаше да иде на позајмица, ама како што прочитав се откажало тоа. Иначе воглавно тоа е тоа, сеа за сеа :)

Керол пред малце пристигна за медицинските прегледи. Валјда е формалност само. Торес скоро сигурно завршува во Челзи. Иначе и јас имам дрес од него ама фино лепо ке ги откорнам буквите и ќе ми биде само 9ка

која е понудата за торес?
некаде на интернет прочитав 50 милиони фунти + анелка. точно е ова?

Керол пред малце пристигна за медицинските прегледи. Валјда е формалност само. Торес скоро сигурно завршува во Челзи. Иначе и јас имам дрес од него ама фино лепо ке ги откорнам буквите и ќе ми биде само 9ка

Затоа си земав ја без име, не верувам во вечна љубов на играчите кон тимовите, иако сите се осмелуваат да искажат нешто такво на интервјуа :)

Него не знам што е полошо, да имаш дрес од Овен или од Торес!? :)

Головите Керол ги постигна најчесто по асистенциите на Бартон и Нолан. :)
Епа тоа ти викам де, му асистираа такви инвалиди што незнаат еден центаршут да направат, а замисли Џерард и Меирелес што ќе прават.:D

Не го кини бе,дај ми го мене...:)

Затоа си земав ја без име, не верувам во вечна љубов на играчите кон тимовите, иако сите се осмелуваат да искажат нешто такво на интервјуа :)

Него не знам што е полошо, да имаш дрес од Овен или од Торес!? :)
Среќа од Овен иам само постер во детската и на него ми пишува: Продад (главата на овен)-ена душа. :pos2:
Иначе ако мислев дека некој ке остане со нас тоа беше Торес. Одлично прифатен од навивачите, многу голови даваше плус и Карагер изјавил дека син му ја пеел Фернандо Торес Ливерпулс намбер 9:toe:

Не го кини бе,дај ми го мене...:)
Не го давам ќе си го носам. Буквите можам да ти ги дадам ако сакаш да си залепиш позади на Баерн дресот Гомез. 2 букви имаш више од мене.О и е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom